Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב חדש בן כ 6 חודשים.

בעת עצירה סופית עם הרכב , נניח כשנצר לפני רמזור , כשהרכב מפסיק לנוע , יש לפעמים ששומע רעש מכאני שאני מגדיר "כגניחה" של הרכב-:).

רעש דומה נשמע לעיתים בשלב בו מרים משחרר קלות את דוושת הבלם והרכב מתחיל לנוע , לאחר מצב בו הייתי בעצירה מוחלטת.

כאמור , הרעש אינו נשמע בכל נסיעה ו/או עצירה . לא הצלחתי למקד האם ישנה סיסטמטיות כלשהיא למצב שבו הרעש מופיע.

הרכב נבדק במוסך - לא שמעו את הרעש בנסיעת בקרה . בדקו את הרכב , נמצא תקין .

האם מוכר?

תודה

חזי

פורסם

בס"ד

אני כמעט בטוח שזה הבלמים (לא שהם לא טובים).

גם לי זה קורה, כאשר לא משחררים לגמרי את הרכב מדוושת הבלם.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אתה לא משחרר את דוושת הבלם עד הסוף או לא לוחץ לעצירה מוחלטת ומה שאתה שומע זה חיכוך של הרפידה בצלחת. תקין לחלוטין.

STI 2004

פורסם (נערך)

אני נוהג שנים רבות . נהגתי במגוון רכבים. התופעה היתה מינורית אם בכלל . סגנון הנהיגה שלי לא השתנה. מתמיהה מבחינתי למה זה קורה עכשיו. על כל פנים תודה רבה למשיבים.

עריכה אחרונה על ידי hezysp
השלמת התגובה
פורסם

חזי, אם זה נשמע כאילו גוררים שולחן מתכת כבד, אז זה בהחלט יכול להיות הבלמים - תראה אם אתה מצליח לשחזר את הרעש ע"י שחרור מאד איטי של דוושת הבלם עד שרעש החריקה מופיע והרכב מתחיל להתקדם (בקצב אפסי ממש).

האם הרעש מופיע רק בבלימות עדינות או גם בבלימות חזקות? האם מופיע במעבר על פסי האטה? האם מופיע בתאוצה חזקה מהמקום?

נסה לבודד.

לגבי 'נוהג על המון רכבים' - מכונית היא כמו אישה, כל אחת והדפקה שלה :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדיוק מה שתארת, היה אצלי בשני רכבים שונים, באחד שולחן קפה ובשני שולחן מתכת כבד...

"שחרור מאד איטי של דוושת הבלם עד שרעש החריקה מופיע והרכב מתחיל להתקדם (בקצב אפסי ממש)."

מעבר למה שתארת, לא היו עוד תופעות לוואי מכיוון הבלמים והכל תפקד כשורה, הבעיה של 'שולחן קפה' נעלמה מיד עם החלפת הרפידות הקדמיות, ה'כבד' עדיין לא טופל. אם זה מה שפות"ש חווה, אולי הפתרון בהחלפת הרפידות.

חזי, אם זה נשמע כאילו גוררים שולחן מתכת כבד, אז זה בהחלט יכול להיות הבלמים - תראה אם אתה מצליח לשחזר את הרעש ע"י שחרור מאד איטי של דוושת הבלם עד שרעש החריקה מופיע והרכב מתחיל להתקדם (בקצב אפסי ממש).

האם הרעש מופיע רק בבלימות עדינות או גם בבלימות חזקות? האם מופיע במעבר על פסי האטה? האם מופיע בתאוצה חזקה מהמקום?

נסה לבודד.

לגבי 'נוהג על המון רכבים' - מכונית היא כמו אישה, כל אחת והדפקה שלה :)

פורסם

יש מצב שזה קשור לרפידות, הייתי מתחיל מלגרז את המובילים שלהן, אבל בכל אופן - אל תתרגש, הכל בסדר ברכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה שאת מתאר זו תופעה תקינה של רעש מבלמים בזמן שחרור או לחיצה מאוד עדינה, כאשר הרכב גולש לאט מאוד.

בכל רכב אפשר לקבל את הרעש הזה.

• תוכן חדש...