Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רציתי לשאול אם יש שיפור בהחלפת שמן מנוע לגמרי - כלומר ריקון ומילוי מחדש

מאשר רק למלא כל פעם לפי המד

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי arik100
פורסם

אוקיי תודה

שאלה נוספת

אני תמיד כשהולך למוסכים לא יעזור מה ירגיש כאילו מנסים לדפוק אותי או לסחוט אותי

לדוגמא פעם אחרונה לפני טסט, הוא אמר שצריך להחליף רפידות בלמים, אבל מסתבר שהחלפתי אותם רק לפני שנה והם עדיין תקינות

אז פתאום הוא עושה אה כן הכל בסדר

זה סתם מקרה אחד ויש עוד הרבה כאלה

האם יש דרכים להימנע מזה חוץ מלהיות מומחה לרכב? האם יש מקומות שבאמת אפשר לסמוך עליהם?

או חברות צד 3 שמקשרות? אפליקציות למשל?

לדוגמא האתר של הצמיגים ממש עושה עבודה נפלאה - tiredeal

פורסם

בס"ד

להחליף שמן חשוב?, איך אמר לי אחד הערסים

" שאלה של כלא".

עכשיו ברצינות, זה אחד הדברים החשובים, שמן+פילטר מקורי, אל תזלזל ואפילו תצמצם מרווחים בין טיפולים.

לגבי" הרגשה של מרמים אותי", או שתלמד לטפל לבד, או שתנסה לעמוד לידו כשהוא מטפל ברכב שלך, אפשרות שלישית אאל תראה לו שאתה נבער בנושא רכבים ותדרוש לראות מצב של כל חלק שדורש החלפה, לפני ההחלפה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

או שתישאר עם בעל מקצוע אחד אמין, במקום לחפש איפה הכי זול.

אני עושה הרבה דברים בעצמי, לדברים שדורשים ליפט יש לי בעל מקצוע שאני עובד איתו כבר 20 שנה, ולאורך 4 רכבים שונים.

פורסם

פשוט תעמוד ליד הרכב ותראה בדיוק מה רוצים להחליף ושייראו לך בדיוק מה הבלאי באותו חלק שרוצים להחליף..לא צריך להיות פרופסור כדי לבדוק את האמינות שיש מראה עיניים.

• תוכן חדש...