Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבצי מוזיקה אמורים להיות MP3.

יתכנו מגבלות של המערכת לתכונות הקובץ, כגון קצב דגימה, ביטרייט קבוע/משתנה וכד'.

בדוק וחזור לדווח.

פורסם
קבצי מוזיקה אמורים להיות MP3.

יתכנו מגבלות של המערכת לתכונות הקובץ, כגון קצב דגימה, ביטרייט קבוע/משתנה וכד'.

בדוק וחזור לדווח.

את האמת, לא ממש הבנתי מה אני צריך לבדוק, אבל אומר זאת כך.. כל קיבצי ה-mp4 שיש לי על הדיסקונקי הורדו מהיוטיוב ובאותה הדרך ומאותו אתר המאפשר הורדות מיוטיוב! זה מה שלא מובן לי למה חלק כן מזוהה בחיבור usb ברכב וחלק לא!

פורסם

MP4 - קובץ וידאו.

MP3 - קובץ סאונד.

עכשיו תחליט עם מה אתה עובד.

לכל קובץ כזה יש מגבלות משלו בניגון על נגן כזה או אחר.

אם מדובר בוידאו, אולי מגבלת נפח של קובץ, אולי מגבלת רזולוציה, אולי המערכת בכלל לא יודעת לנגן קובץ כזה ואולי סיבה אחרת לחלוטין.

פורסם

כניראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך!

א. אני יודע להבדיל בין mp4 ל mp3.

ב. כל הקבצים שהורדתי הורדתי מיוטיוב בפורמט mp4 ושאני יודע שזה פורמט וידיאו, וכן הורדו בעזרת אתר אחד שמאפשר שימוש להורדת סירטוני יוטיוב, וכן הורדו באותו הזמן ובאותו הרגע בשרשרת.

ג. עכשיו אני מחבר אותו ל-usb ברכב שהחיבור ה-usb הזה אינו יודע לנגן וידיאו אלא רק אודיו.

עם זאת הנגן כן מזהה את הקבצים/שירים אך רק של חלק מהן ולא את כולם! וגם מנגן אותם כאודיו.

השאלה שלי זה ; ״למה רק חלק מהן״? כשכולם אותו פורמט (mp4) ולבטח אותה תתי פורמט (שאני לא מבין בזה).

מקווה שהסברתי יותר טוב..

פורסם

mp4 זה רק קונטיינר. בתוכו יכולים להיות פורמטים שונים שחלקם המערכת שלך יכולה לפענח וחלק לא.

תמיר במחשב לפורמט אחיד שאתה יודע שהמערכת יכולה לנגן.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
mp4 זה רק קונטיינר. בתוכו יכולים להיות פורמטים שונים שחלקם המערכת שלך יכולה לפענח וחלק לא.

תמיר במחשב לפורמט אחיד שאתה יודע שהמערכת יכולה לנגן.

איך אני יודע לזהות איזה פורמט זה שכן מתנגן אצלי?

פורסם

תתקין תוכנה כגון mediatab ואז קליק ימני על הקובץ, תעבור לmediatab ותראה את כל הפרטים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

בתור התחלה, ממליץ לך לא להוריד מיו טיוב, הקובץ שירד למחשב יהיה נחות מקובץ סאונד איכותי.

מיטיוב במקרה הכי טוב תקבל קובץ עם ביטרייט של 192KBPS במקרה הטוב ( 96 - 128 במקרה הרע) בעוד שקובץ מקור איכותי הוא 320KBPS,

בקשר לפורמט, למה לשבור את הראש ו"לבזבז" מקום פנוי? תוריד קבצי MP3 גם לא תיהיה בעיה בקריאה של הקבצים, וגם קבצי MP4 יהיו "כבדים" יותר.

פורסם

ראשית תודה על העיצות הטובות,..

לשם הבהרה - אני עובד עם מחשב מק והתוכנה Mediatab לא מתאים, אך כן מצאתי תוכנה למק.

בהקשר ל- Mp3 ואיכותי - אני משווה (השווהה של לא מקצועי כמוובן..) בין הורדות מאפל מיוזיק ליוטיוב ולא מצאתי הבדל כלל..

ובלי קשר אני מעדיף Mp4 כיוון שאני לפעמים מנגן אותם כקליפים למושבים האחוריים.

לסיכום- צריך להוריד אותם בפורמט (iPod mini 4 MPEG4 Video (*.mp4 ואז זה עובד.

• תוכן חדש...