Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר נוזל ה Fap נגמר, לרוב בין 140ל 150 אלף ק"מ, שזה בדיוק הטווח שלך, יש תקלות על לחץ נמוך ותיפקוד ה Fap. 

במקומך הייתי ממלא נוזל Fap, מאפס את המונה ואת כל התקלות מסביב וממשיך לנסוע במטרה לבדוק מה קורה עם האוריאה. 

איציק

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 727
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, GAD57 כתב:

ה2 הראשונות קשורות למיכל ולנוזל הFAP , יכול להיות שהוא פשוט עומד להגמר ונדרש להחליף שקית לחדשה? איך מוודאים זאת?

אם אתה באזור חיפה, מוזמן לתאם איתי.  יש לי קורא עם תוכנה לא רעה שמסוגל לאמר את יתרת כמות הנוזל במיכל (וגם להציג תקלות נוספות).

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

כאשר נוזל ה Fap נגמר, לרוב בין 140ל 150 אלף ק"מ, שזה בדיוק הטווח שלך, יש תקלות על לחץ נמוך ותיפקוד ה Fap. 

במקומך הייתי ממלא נוזל Fap, מאפס את המונה ואת כל התקלות מסביב וממשיך לנסוע במטרה לבדוק מה קורה עם האוריאה. 

איציק

יש לך המלצה מהיכן לרכוש/לבצע את ההחלפה של השקית? להחליף בעצמי גם אופציה

לפני 43 דקות, dani666 כתב:

אם אתה באזור חיפה, מוזמן לתאם איתי.  יש לי קורא עם תוכנה לא רעה שמסוגל לאמר את יתרת כמות הנוזל במיכל (וגם להציג תקלות נוספות).

תודה, אם יזדמן לי אני אדבר איתך (אני מראש העין), אבל אשמח ללינק לקורא שיש לך, שלי נעלם ברגע האמת 😅.

פורסם
לפני שעתיים, GAD57 כתב:

אבל אשמח ללינק לקורא שיש לך,

זה מאפשר לראות כמה נוזל FAP יש במיכל. 

אבל לא מאפשר לאפס את המונה אחרי מילוי הנוזל.

https://carsforum.co.il/topic/635946-המלצה-למתאם-obd2-מוצלח-למדי-שקניתי-המלצה-לאפליקציית-fap/

פורסם (נערך)

אולי כמו שקרה אצלי , המיכל fap פשוט התקלקל . מילוי לא עזר לי. החלפה פתרה את הבעיה. חפש פה בשרשור.

יש מדריך של איציק למילוי נוזל FAP. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעה, dani666 כתב:

רק לציין לגבי אפליקציית fap, היא כבר לא מתוחזקת הרבה זמן.

ממליץ על EOBD Facile

והיא מראה לך נתונים ספציפיים ליצרן? כמו מידע על מסנן החלקיקים ונוזל fap?

מהתיאור שלה אני קצת בספק.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 10 שעות, Buki כתב:

זה מאפשר לראות כמה נוזל FAP יש במיכל. 

אבל לא מאפשר לאפס את המונה אחרי מילוי הנוזל.

https://carsforum.co.il/topic/635946-המלצה-למתאם-obd2-מוצלח-למדי-שקניתי-המלצה-לאפליקציית-fap/

בוקר טוב.

אני מכיר את זה, אני רוצה להחזיק גם אחד שהוא קצת מעבר.

ראיתי בכמה קבוצות של פיג'ו שממליצים כמעט באופן גורף על לקסיה (מה שמצריך גם מחשב עם WIN 2000 😐) , אין מכשיר אחר שיוכל לתת לי את אותו מענה? לדוג' KONNWEI KW850 ?

https://www.amazon.com/gp/product/B0749MMXB3/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A8TK8X0P0NYME&psc=1

פורסם
לפני 25 דקות, GAD57 כתב:

מה שמצריך גם מחשב עם WIN 2000 😐)

אפשר להריץ מכונה וירטואלית על מערכת הפעלה מודרנית כמו כן יש היום גירסאות פיראטויות של לקסיה שעושות את זה אוטומטית זאת אומרת הכל ארוז בקובץ ואתה לא נדרש לעשות שום דבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, Igalz כתב:

והיא מראה לך נתונים ספציפיים ליצרן? כמו מידע על מסנן החלקיקים ונוזל fap?

היא התוכנה היחידה (כ APP לטלפון) שנתקלתי עד פה שמבקשת יצרן + דגם רכב (כולל כמובן חלוקה לשנתונים לפי תתי דגמים).  מה שכן, יש לי את גרסת ה Plus שלה.  כמו כן, משתמש בקורא OBD טוב (Konnwey ישן BT).

כמה צילומי מסך לדוגמא (ובהקשר שדברנו עליו - FAP ואוריאה כבונוס) מעכשיו.  מנוע היה כבוי.

Screenshot_20221228-173947_EOBD_Facile.thumb.jpg.c2b077669aa5154ae95558a9d99e3204.jpg

Screenshot_20221228-174032_EOBD_Facile.thumb.jpg.298506b482abdac7ac2276e5dc19e301.jpg

Screenshot_20221228-174213_EOBD_Facile.thumb.jpg.ee66395997b54ea389ed3fe70a0ac15d.jpg

Screenshot_20221228-174306_EOBD_Facile.thumb.jpg.d7e8f8d5768007417a73f8e6ee548e29.jpg

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמובן שלא.  אבל לך תדע - אולי הצרפתים הכניסו לי מסנן משומש בקו הייצור......

מכיוון שמעולם לא היתה החלפה, אז מניח שיש כאן בעייה של ערך אתחול.

פורסם

גם הקילומטרז' אחרי רגנרציה לא הגיוני, אין דבר גזה בלי רגנרציה 3800 ק"מ כשהממוצע בין רגנרציות הוא  275 ק"מ...

ה FAP מראה את שני אלו נכון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנסה לבדוק (המתאם לא ב 208) כשהמנוע מונע.  ה FAP עם מנוע כבוי בכלל לא הביא ערכים (ול C4 פיקאסו הוא בכלל מסרב להתחבר אחרי עדכון אחרון בזמנו למחשב הרכב - ECU מסוג לא ידוע ....).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...