Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי את ה odb2 עם אפליקציית torque.

קפצה לי הודעה אחת על תקלה בחיישן ה denox.

עשיתי ניקוי, מנורת מנוע נעלמה אבל נורת adblue נשארה מהבהבת עם הגבלת מרחק של 1050 ק"מ

נסעתי מעל 100 קילומטר ועדין הגבלת המרחק נשארה זהה.

משהו נוסף שניתן לעשות?

תודה🙏

• תגובות 727
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, idanva7 כתב:

משהו נוסף שניתן לעשות?

אבל מראש הסברתי לך (אין לי שמץ של מושג מה יש באפליקציה שלך), אבל למחוק תקלות זה לא יעזור !!
אתה חייב לרסט את המערכת DENOX עם סורק נורמלי, ואל דאגה עוד מעט גם יחזור לך MIL של מנוע.
ואם המזרק עדיין "משתין" שום ריסוט לא יעזור כי בהמשך התקלה יחזור, גש למוסך שמבין בזה, לא חייב רק של רשת. 

פורסם
לפני 9 שעות, idanva7 כתב:

רציתי לשאול, במידה ואכן מדובר במזרק, ההחלפה שלו נגישה?  צריך לפרק את הפלסטיק בשביל להגיע אליו? אפשר להסתדר בלי ליפט?

זה מנוע 1.6?

החלפתי בברלינגו 1.6HDI מזרק אוריאה, זה די קל. צריך לפרק את ה Undertray, הסתדרתי בלי ליפט ואפילו בלי להגביה את הרכב, הרכב עומד עם 4 גלגלים על הכביש.

לא יודע עד כמה זה ישים ב 3008, תוכל לראות בקישור את התהליך שאני עשיתי.

אצלי המזרק היה פרוץ החוצה, זאת אומרת הייתה בריחת אוויר ואירואה לתוך תא המנוע  ולא זרימה לא מבוקרת של אוריאה למערכת הפליטה.

החלפתי לפני שנדלקו קודים ולכן במקרה שלי לא היה צריך שום פעולה עם סורק, זה לא המצב אצלך. 

https://carsforum.co.il/topic/697764-מצולם-החלפת-מזרק-אוריאה-ברלינגו-16hdi-2016/

• מעניין 1

פורסם
לפני 49 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

אבל מראש הסברתי לך (אין לי שמץ של מושג מה יש באפליקציה שלך), אבל למחוק תקלות זה לא יעזור !!
אתה חייב לרסט את המערכת DENOX עם סורק נורמלי, ואל דאגה עוד מעט גם יחזור לך MIL של מנוע.
ואם המזרק עדיין "משתין" שום ריסוט לא יעזור כי בהמשך התקלה יחזור, גש למוסך שמבין בזה, לא חייב רק של רשת. 

מזה סורק נורמלי? מאיפה אני יכול לקנות?

תודה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפליקציית fap כבר לא מתעדכנת כמה שנים, ותלוי בגירסת התוכנה של הרכב לא בטוח שתוכל להתחבר לרכב.

אצלי מתחברת ל 208 אבל לא לפיקאסו (שבעבר התחברה אליו).

עדין, אתה יכול לנסות איתה.  אם לא ילך אס נסה עם EOBD facile.

בשתיהן,  אם אתה מחפש מעבר להצגת נתונים כנראה תצטרך גירסה בתשלום.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

לא נסעתי יותר מידי באוטו ביומיים האחרונים (עד 100 ק"מ), והבוקר שהסתכלתי על האגזוז הוא לא היה לבן אלא שחור כרגיל.

• חודש מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביום רביעי שעבר התקלה הזו צצה גם אצלי (פז'ו 3008 דיזל 2019, אקס-ליסינג שנרכשה לפני חודש דרך לובינסקי טרייד). היום הוחלף המיכל בהשתתפות מלאה של היצרן, שילמתי רק על העבודה (550 ש"ח).

פורסם
לפני 22 דקות, MiniMiz3r כתב:

היום הוחלף המיכל בהשתתפות מלאה של היצרן

זה מה שנעשה ברוב המקרים במכוניות עד 5 שנים/150 אלף ק"מ עם היסטוריית טיפולים במוסך מורשה יבואן. יש אחריות מורחבת "שקטה".

לא זכור לי האמת שמישהו שעומד בתנאים האלו שילם על המיכל. 

פורסם

ממה שקראתי ברוב המקרים מהשנה +/- האחרונה מדובר בהשתתפות ברוב העלות (עד 90%+), אם כי לפי הכתבות שפורסמו בעיתונות היו אנשים שנדרשו לשלם מעל 10,000 ש"ח על ההחלפה הזאת..

פורסם (נערך)

כמה ק״מ המיכל הקודם שלך שרד ? סתם מעניין.

דרך אגב גם מי שחצי עומד בתנאי האחריות ישלם כנראה כ 50% עלות. משהו כמו 3500 ש״ח בתנאי שיש היסטוריית טיפולים רציפה ביבואן ונניח הרכב בן 6 .

לא מעט במצב כזה יעדיפו לשלם אלפייה וללכת למאעכר שיבטל את המיכל בעדכון תוכנה (תכלס עוד שנתיים שלוש אתה שוב הרי תבקר בלובינסקי עם מיכל מהבהב)

אני לא שמעתי על פראייר ששילם 10000 ש״ח.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

אנשים שנדרשו לשלם מעל 10,000 ש"ח על ההחלפה הזאת..

אני החלפתי מיכל בתשלום מלא ללא הששתפות בשום דבר כי הייתי הרבה אחרי 150 אלף ק"מ וללא טיפולים במורשה.  זה עלה אחרי הנחה של 10% של המוסך, קצת פחות מ 5000 שקל  (4700 או 4900, לא זוכר בדיוק). זה היה לפני כשנה וחצי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...