Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@יוסף2435

אם תגלגל להודעה הראשונה בשרשור זה תגלה שגם לי אמרו שהמזרק שלי תקול. כמובן שאותו המזרק עובד אצלי עד עצם היום הזה. מחיר המזרק שם בצילום דרך אגב. 

שאל אותם למה לדעתם המזרק אוריאה גמור? ..

נדיר שמיכל ומזרק אוריאה ימותו בו זמנית ולפי דעתי פועלים פה בשיטת מצליח (המיכל עלינו אבל המזרק עליך). בקש חוו"ד נוספת מגורם אחר לפני שאתה מחליף מזרק אוריאה באלפייה. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 727
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, GAD57 כתב:

@יוסף2435

עוד פרטים יעזרו לכל השאר, כמה ק"מ הרכב ואיזה שנתון?, האם זו החלפה ראשונה של המיכל?

בקשר למזרק, אאלט המחיר של המזרק במורשה הוא סביב ה1000-1200, אתה יכול למצוא בארץ בחצי מחיר (מקורי) או לנסות לצוד אחד באיביי במחיר נמוך יותר.

הייתי הולך לחוות דעת אצל מוסך נוסף, למזרק יש קוד תקלה אחר בלי "ספירת מוות" וקצת קשה לי להאמין ששניהם הלכו ביחד.

נדמה לי שהמליצו כאן על המורשה בראש העין.

לי אישית החליפו במרכזי ברשלצ, דרשו הסטוריית טיפולים מלאה , בגלל שלא הייתה לי לטיפול האחרון אז חייבו אותי על טיפול קטן ועבודה של המיכל.

מזרק החלפתי לבד לפניי כחודשיים, כמעט שנתיים אחרי שהמיכל התפגר.

צודק הרכב שנה 2017 קמ 110 אלף זה פעם ראשונה שהוחלף זה בהחלט נראה מוזר ששניהם הלכו יחד לפי טענתם לא בדקתי יש סביב המזרק אוריאה קרושה הם הציעו לי לשלם 1300 על המזרק לא כולל מעמ ו 1600 על המיכל לא כולל מעמ אחרי הנחה ועלות עבודה 800 שח 

אני לא טיפלתי 70 אלף קמ במורשה כמובן שמדובר רק על טיפול 15 אלף כל השאר הכל מורשה והם לא הסכימו להשתתף 

לפני שעתיים, save כתב:

@יוסף2435

אם תגלגל להודעה הראשונה בשרשור זה תגלה שגם לי אמרו שהמזרק שלי תקול. כמובן שאותו המזרק עובד אצלי עד עצם היום הזה. מחיר המזרק שם בצילום דרך אגב. 

שאל אותם למה לדעתם המזרק אוריאה גמור? ..

נדיר שמיכל ומזרק אוריאה ימותו בו זמנית ולפי דעתי פועלים פה בשיטת מצליח (המיכל עלינו אבל המזרק עליך). בקש חוו"ד נוספת מגורם אחר לפני שאתה מחליף מזרק אוריאה באלפייה. 

לא הבנתי מה אמרת מחיר המזרק בצילום 

הם אומרים שהמזרק הלך כי יש מסביבו הרבה אוריאה ויש מצב שאתה צודק הצעתי להם לתקן את המיכל אצלם בהנחה ואת המזרק במקום אחר והם לא הסכימו לבקש חוות דעת נוספת מבעס קצת כל בדיקה עולה 350 שח 

פורסם (נערך)

גם אם יש סביב המזרק מלח זה עדיין לא אומר שהוא אובדן גמור. 

שיחליפו לך מיכל. שינקו את המזרק הקיים. תזמין מזרק מחו"ל . יעלה פחות מ ₪1300 ( יותר כמו 150€) .

בדף הראשון בשרשור יש הצעת מחיר לטיפול ממוסך ב.ב מוסכים 2000 . יש שם את המקט של המזרק כולל מחירו בארץ . התקנת מזרק כל מוסכניק פשוט יכול לבצע. אבל לשיקולך. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעתיים, save כתב:

גם אם יש סביב המזרק מלח זה עדיין לא אומר שהוא אובדן גמור. 

שיחליפו לך מיכל. שינקו את המזרק הקיים. תזמין מזרק מחו"ל . יעלה פחות מ ₪1300 ( יותר כמו 150€) .

בדף הראשון בשרשור יש הצעת מחיר לטיפול ממוסך ב.ב מוסכים 2000 . יש שם את המקט של המזרק כולל מחירו בארץ . התקנת מזרק כל מוסכניק פשוט יכול לבצע. אבל לשיקולך. 

אבל הוא אמר לי במוסך שלא ניתן להחליף רק את המיכל חייב להחליף הכל 

פורסם (נערך)

גם לי הוא אמר את זה. אז אמר...

תכלס זו נבזות . היה צריך להכניס את המזרק למטריית האחריות המורחבת. כל המערכת הזו עדינה מדי. 

שמו אותך בין הפטיש לסדן. 

שאלה : שמו את המזרק אוריאה במיכל ניקוי אולטרסאונד? 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אני מקווה שאתה מבין שהמזרק אוריאה אינו חלק אינטגרלי מהמיכל (להבדיל נניח ממצוף אוריאה). בקיצר: אינו מקשה אחת. מהמיכל יוצאת צינורית של איזה מטר+ שמגיעה בסוף למזרק שנמצא בכלל במרכז הרכב.  יש עוד צמה חשמלית שמגיעה ממחשב ההזרקה שנותנת אות להפעלת המזרק. ניתן להחליף את המזרק,את הצמה, את הצינורית ואת המיכל ביחד או כל אחד בנפרד. תלוי במצבם.

01.JPG

המיכל מימין,  בחלקו האחורי של הרכב עם כל המערכות שלו. המזרק הוא "הברז" שבצד שמאל של השרטוט ,ליד המנוע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש פה שרשור מפורט של buki שהחליף מזרק אוריאה לבד בברלינגו.

זו אותה מערכת אצל כל בעלי הדיזל 1.6, ותכלס עבודה דיי קלה.

הייתי קונה אחד שלא דרך המוסך ומחליף לבד בעת הצורך.

בקשר למיכל, הייתי הולך למוסך אחר.

פורסם
בתאריך 8.7.2022 בשעה 23:24, GAD57 כתב:

יש פה שרשור מפורט של buki שהחליף מזרק אוריאה לבד בברלינגו.

זו אותה מערכת אצל כל בעלי הדיזל 1.6, ותכלס עבודה דיי קלה.

הייתי קונה אחד שלא דרך המוסך ומחליף לבד בעת הצורך.

בקשר למיכל, הייתי הולך למוסך אחר.

בתאריך 8.7.2022 בשעה 18:57, save כתב:

אני מקווה שאתה מבין שהמזרק אוריאה אינו חלק אינטגרלי מהמיכל (להבדיל נניח ממצוף אוריאה). בקיצר: אינו מקשה אחת. מהמיכל יוצאת צינורית של איזה מטר+ שמגיעה בסוף למזרק שנמצא בכלל במרכז הרכב.  יש עוד צמה חשמלית שמגיעה ממחשב ההזרקה שנותנת אות להפעלת המזרק. ניתן להחליף את המזרק,את הצמה, את הצינורית ואת המיכל ביחד או כל אחד בנפרד. תלוי במצבם.

01.JPG

המיכל מימין,  בחלקו האחורי של הרכב עם כל המערכות שלו. המזרק הוא "הברז" שבצד שמאל של השרטוט ,ליד המנוע.

עוד בעיה לא קטנה שכרגע גם אם אני יחליף לבד או דברים כאלה ברגע שהלכתי למוסך מורשה נרשם אצלהם שיש תקלה במיכל ובמזרק ולא היה כתוב שזה תוקן אצלם כי אני תיקנתי ולך תסביר לקונה שלך שעשית את זה לבד וכו זה ניכנס למחשב שלהם זה בעיה 

פורסם (נערך)

אם אין נורה דולקת זה לא מעניין את הקונה הפוטנציאלי איפה החלפת מזרק. ניחוש שלי שהנורה תכבה ברגע שהמיכל יוחלף ויכוייל במחשב. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 5 שעות, יוסף2435 כתב:

ולך תסביר לקונה שלך שעשית את זה לבד וכו זה ניכנס למחשב שלהם זה בעיה

אתה לא תחליף את המיכל ו/או המזרק לבדך אני מאמין. זו עבודה למוסך (לא בהכרח מורשה יבואן)

מקבלים קבלה על החלפה ושומרים אותה כדי להוכיח אם מבקשים.

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המצב ממש מתסכל פניתי למורשה כמובן שאשלם את העלות אין את החלק בארץ אני מגיעה כל שבוע וחצי צמוסך בערך כדי לאפס את התקלה כי צא ניתן לנסוע יותר מ 1100 קמ בקיצור אין צפי מתי החלק יגיע פשוט להמתין ולהגיעה כל שבוע לאפס תקלה מתסכל 

פורסם (נערך)

אם הזכרת חו"ל אין לך שכן שטס לפולין בזמן הקרוב ? שם זה הרבה יותר זמין. אפילו רק לוח אם + משאבה משופצת.  פשוט עצוב. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 4 דקות, save כתב:

אם הזכרת חו"ל אין לך שכן שטס לפולין בזמן הקרוב ? שם זה הרבה יותר זמין. אפילו רק לוח אם + משאבה משופצת.  פשוט עצוב. 

באמת עצוב כל שבוע להמתין והעניין הוא שיאמר לבעל זכותו של המוסך מורשה באשדוד גל איש מאוד נחמד שהוא לא לוקח לי כסף על לאפס לי את התקלה אז אין לי גם זכות של הקדמה בתור כי גם כך הכל עמוס 

בכל אופן דיברתי על מתאם OBD לא על המשאבה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...