Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דיברתי  השבוע עם בעלים של 208 דיזל מ 2016 . הוא החליף את המיכל בפעם השנייה עכשיו.(המיכל המקורי הוחלף לפני כמה שנים בחינם). כצפוי אחרי 5 שנים על הכביש אין רצון טוב  . ביש מזל זה היה בדיוק אחרי  גבול האחריות . ₪6000 לא ביבואן כולל טיפול קטן. 

אני מניח שהממוצע הוא ₪5000  כל שלוש שנים. זה מעולם לא עלה באמת ₪10000 . זה היה סתם ניסיון של המוסך לעקוץ את הלקוח התמים. 

בכל מקרה יש עכשיו מגוון טיסות ליעדים אטרקטיביים. שווה. 

דרך אגב , מילוי נוזל וישרים והפקק נתלש לי ביד. הזמנתי חדש. ₪30 . מה קורה לפקקים הצרפתיים ?!

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 727
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טרם בדקתי. אני משער שהמיכל שלי ימות מתי שהוא ורק אז אברר עלויות אצל הפולני. אתה יכול לשלוח לו מייל לשאול. תוודא שזו הגרסה הכי עדכנית. 

פורסם (נערך)
בתאריך 8.10.2021 בשעה 18:17, Buki כתב:

החלפתי לפני כמה חודשים מיכל אוריאה לברלינגו בתשלום מלא (הייתי מעל 150.000 ק"מ ובלי טיפולים במורשה אחרי האחריות הרגילה). 

עלה 4700 ש"ח, זה יקר אבל זה לא רבע מעלות הרכב...

חשבתי שזה 10K. וכמובן שקצת הגזמתי, אבל אני מניח שבועד שנתיים בערך המחירון יהיה בערך 40-50K- אז 10K זה באמת יהיה רבע מעלות הרכב

בתאריך 8.10.2021 בשעה 18:37, מלטבשי כתב:

כיסוי מורחב ניתן מהיצרן.

על פי מספר שלדה ניתן לברר זאת.

אם תרצה, שלח לי בהודעה פרטית, אנסה לעזור לך להשיג קצת מידע דרך חברים בתחום.

אני לא יכל כרגע (כי אין לי עדיין 20 הודעות בפורום) אז אני אשלח לך פה (כי לא נראה לי שזה משנה משהו)- VF73AAHXTGJ849753

עריכה אחרונה על ידי laplug
פורסם (נערך)
בתאריך 8.10.2021 בשעה 19:12, איציק נ. כתב:

כמו שאמר @Buki, עלות החלפת המיכל היא כ 4700 ש"ח. זה לא מה שהיה לפני 3 שנים, כ 10,000 ש"ח.
אבל בכל מקרה אם הרכב שווה 20K ש"ח והתיקון 4700 שח (אמרת רבע מעלות הרכב)  ואתה מעוניין למכור ב 20K כי בטח יהיה לך מלא תקלות עם זה, פנה אליי  ואשמח לקנות אותו ממך ב 20K שח ולגאול אותך מייסוריך :-) (שלח לי הודעה פרטית עם הנייד שלך - ואני אחזור אלייך בהקדם. השיחה - עליי).

איציק

המחירון שלו כרגע 72K (לפי מחירון  יד 2) ויש לי עליו קילומטרז" אפסי (Comfort PK אוט' דיזל 7 מק' 2.0 (149 כ''ס))- אז אם אתה מעוניין, תיצור איתי קשר בפרטי (כי אני לא יכל עדיין כי אין לי 20 הודעות) ואני אשמח לדבר ( לפני שבוע החלפתי מצבר של בוש עם אחריות שנתיים, ושמתי 4 צמיגים חדשים בעלות של 1800 שח)

עריכה אחרונה על ידי laplug
פורסם

טוב עדכון-

היום הודיעו לי שסיטרואן לקחו את עלות החלק על עצמם ושאני צריך לשלם 630 ש"ח שעתיים עבודה של המוסך ושאני יכל לבוא לקחת את האוטו.

אחרי שבאתי (בפעם השלישית כבר) למוסך, שילמתי ולקחתי את האוטו- כל הנורות נדלקו לי שוב פעם אחרי 10 דקות. מכיוון שזה היה כבר קרוב לסגירה, אמרו לי לבוא (בפעם הרביעית) מחר על הבוקר ולבדוק את זה.

מה יכל להיות הסיפור? הם שכחו לעדכן את האוטו שיש חלק חדש? או שהמכונאי זרק בטעות את החלק החדש ושם את הישן במקום?

אין לי כבר מילים.

פורסם (נערך)

וראית בעין שיש מיכל חדש ? כתוב איזה מקט הותקן ? קיבלת נייר על העבודה ? אל תעזוב בלי נייר. 

אין דבר כזה שכחו לעדכן : הנורה לא נכבית עד שמעדכנים תוכנה. 

אולי דיאגנוזה שגויה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעה, save כתב:

וראית בעין שיש מיכל חדש ? כתוב איזה מקט הותקן ? קיבלת נייר על העבודה ? אל תעזוב בלי נייר. 

אין דבר כזה שכחו לעדכן : הנורה לא נכבית עד שמעדכנים תוכנה. 

אולי דיאגנוזה שגויה. 

ראיתי שאין הרבה עניין אז לא עדכנתי. בקיצור, ביום שלישי חזרתי והחזרתי להם תאוטו. הם עבדו על זה כל היום ורצו שוב פעם לשחרר. אמרתי להם שיעשו סיבוב קודם 10- אני לא נופל בפח הזה פעם שלישית. הם עשו סיבוב ושוב כל הנורות נדלקו. השארתי את האוטו שם כמובן. לבסוף התקשרו אלי ביום רביעי ואמרו לי לקחת את האוטו. לפי הגירסא שלהם, הסיפור היה איזה חיבור חשמלי בין האוטו למיכל- היינוהמיכל היה בסדר, פשוט האוטו לא הצליח לתקשר איתו. נראה שזה משמים שהחליפו לי את המיכל ע"ח החברה בלי שהוא התקלקל (כנראה) -  לפני שנגמה לי האחריות המורחבת.

לסיכום- כרגע זה נראה בסדר. 

ולשאלתך- ראיתי שזה מיכל חדש וגם הופיע לי הפקק הכחול עם הנקודה הלבנה- מה שלא היה מקודם כמה שזכור לי. לא הצלחתי לראות את המק"ט כי אני לא מצליח להתחל מתחת לאוטו.

חייב גם לציין את מוסך אופיר לטובה שלא גבו ממני כסף על היומיים הנוספים שהם עבדו על זה

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מוסך אופיר ? אתה יודע שזו עבודה של חצי שעה בפועל. הצליח להם ביומיים . גם טוב. כנראה באמת דיאגונזה שגוייה שלהם. 

העיקר ששמו מיכל עם המקט הכי מעודכן ובחינם. שווה יומיים. 

עצה

קשור טלפון על מקל ותכניס מתחת למיכל עם וידאו. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 18 דקות, save כתב:

מוסך אופיר ? אתה יודע שזו עבודה של חצי שעה בפועל. הצליח להם ביומיים . גם טוב. כנראה באמת דיאגונזה שגוייה שלהם. 

העיקר ששמו מיכל עם המקט הכי מעודכן ובחינם. שווה יומיים. 

עצה

קשור טלפון על מקל ותכניס מתחת למיכל עם וידאו. 

יותר כמו 4 ימים- שחלק מהם זה גם ימי עבודה שלי שפיספסתי כי הייתי אצלהם (אני גר בעיר אחרת ולא רציתי להסחב לשם וחזרה כמה פעמים ביום באוטובוסים - במיוחד שגם חשבתי שזה עבודה של שעה-שעתיים).

ואין לי סלפי סטיק. קשה לי להאמין שהם שמו את המיכל הישן- צריך להיות דגנרט בשלב מתקדם בשביל להגיע לרמה כזאת

לפני 6 דקות, פריג'י כתב:

משהו שהיה צריך להיות מוחלף כבר לפני 4 שנים לפי TSB שיצא...

יש מצב שפשוט לא שמתי לב מקודם כי לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל עד שנתקלתי בשרשור הזה

פורסם
לפני שעה, save כתב:

אני סומך רק עלי עצמי. כבר קרה לי שהיה ריקול לאיזה בורג מותחן , הם התקינו לי בורג ישן . גיליתי רק בדיעבד. 

איפה אמור להיות המספר הסידורי? בצילום המקורי שלך זה היה איפהשהו בצד אבל לא ראיתי שם כלום, גם מלמטה כל התמונות יוצאות מטושטשות ולא מצליח להבין אם יש שם משהו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...