Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת ג'יפון עם בלימה אוטומטית בעת חירום. התקציב הוא גמיש אבל עד בערך 160,000.

הכי חשוב לי עניין הבטיחות אבל חשוב שיהיה גם רכב סחיר עם ירידת ערך טובה ככל שאפשר. יש לי ניסאן ג'וק היום ודי התאכזבתי מהכוח שלו.

בעת אני מתלבטת בין:

1) קשקאי דיזל 1.6 טורבו (אני ירדתי מהבנזין בגלל ביקורת על הכוח של הרכב אבל יש לי חששות מהדיזל שמשום מה מאד לא פופולרי ולא ברור לי למה)

2) קיה ספוקטאז (2.0 urban) - חוששת שהמנוע מיושן (משנה בגלל?)

3) מיטסובישי Eclipse Instyle 1.5 טורבו.

רציתי טוסון אבל שללתי בגלל שאין מערכת בלימה אוטומטית.

אשמח לקבל ייעוץ.

בתודה מראש

פורסם

מה עם נירו? מערכת בטיחות מצויינת, צריכת דלק עדיפה על כל הנ"ל וגם מאד מרווח מאחור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נשמע מעניין מאד. עוד לא הייתי בקיה ולכן אני לא יודעת אם הם עושים טרייד אין. אם לא, אז זה לא רלוונטי. אני אבדוק את העניין.

פורסם

יש הרבה הבדלים בין מערכות בלימת החירום, לכן, להגיד שאת מחפשת רכב עם 'בלימת חירום' זה קצת כמו להגיד שאת מחפשת רכב עם מנוע. נכון שבניגוד למנוע, בלימת חירום אין לכל המכוניות, אבל גם באלו שיש, יש הבדלים בין המערכות. ההבדל הגדול ביותר הוא מה המהירות המקסימלית בה הרכב יכול למנוע תאונה. תסכימי איתי שאין דין בלימת חירום עד 30 קמ"ש כדין בלימת חירום עד 130 קמ"ש. האחת במקסימום תחסוך לך כמה שקלים בתיקוני פגוש, השניה עשויה להציל את החיים שלך אם רכב בולם בלימת פתע לפנייך בכביש מהיר.

אבל לפני שאת מתייאשת כי זה חפירה פחד (וזאת באמת חפירה פחד) תעיפי מבט בכתבה שעלתה במגזין של האתר על המכוניות עם הכי הרבה מערכות בטיחות אקטיביות. יש שם בדיוק את התשובה לשאלה שלך.

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3016/מדריכים/עד-200000-₪---המכוניות-הכי-בטוחות-אקטיבית

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מסכימה אתך ולכן רשמתי את הדגם כי שמתי לב שחלק מהדגמים הפשוטים יותר לא עונים על הקרטריונים.

אגב, בכתבת שציינת אין אף ג'יפון בתקציב שלי.

פורסם

יונדאי קונה, קיה נירו, טויוטה chr, פיאט 500x, קיה ספורטאז'. בסוף הכתבה יש גם לינק לרשימה של כל הדגמים עם כל המערכות שקיימות בהם.

קחי בחשבון שמאז הושקו עוד כמה רכבים שיכולים לענות לך על הדרישות. סקודה קארוק מיצובישי אקליפס, ואולי עוד כמה, אבל לגביהם צריך לבדוק עד איזו מהירות המערכת עובדת.

פורסם

מאזדה cx3. יש לה בלימה עד 80 קמ"ש. שומרת על הערך יפה, רכב מאוד נוח, עם כח (מנוע 2000) ולדעתי האישית מהמם. יש לי את הרכב ואני מרוצה עד השמיים.

פורסם

פג'ו 3008. 1600 טורבו דיזל, חזק מאוד מרווח ויש בלימה אוטונומית.

ניתן למצוא גם באפס קילומטר בסביבות ה - 140. אם את רוצה רכב לטווח ארוך, זו בהחלט קניה ששווה לשקול.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ספורטאג', קשקאי, ראב4, פורסטר- כולם עם בלימה אוטונומית. על פניו הספורטאג' יהיה עם השוק הכי טוב למשומשות אחרי שתקרעי אותו...

פורסם

התאכזבת מהג'וק אז לא יודע אם כדאי לך לקחת בחשבון את הקשקאי, המיצובישי אחלה אני חושב שיש לספורטאז' יתרון כי היא בדיוק מה שאת מחפשת מבחינת בטיחות יש להם בלימה אוטונומית, בקרת סטייה מנתיב ועוד ויש לה ביצועים סבבה בכביש.

פורסם

יש אשכולים רבים כאן שדנים ברכבים מהסוג הזה ובסופו של דבר הקרב האמיתי הוא בין הטוסון לספורטאז' ושניהם רכבים מעולים לטעמי. לסופרטאז' יש יתרון קל במערכות הבטיחות וזה מה שאמרת שאת מחפשת - סטייה מהנתיב בלימה אוטונומית וכו' ולכן הייתי נוטה לכיוון שלה אבל הכי טוב לנסות גם להרגיש את שני הרכבים ולצאת לנסיעת מבחן. בהצלחה ותתחדשו

פורסם
התאכזבת מהג'וק אז לא יודע אם כדאי לך לקחת בחשבון את הקשקאי

מה קשור הקשקאי לג'וק? אתה יכול באותה מידה להשוות אותה למייקרה. אה, רגע, זה בדיוק זה. ג'וק זה מייקרה, היא פשוט מוגבהת ומעוצבת מגניב.

ובסופו של דבר הקרב האמיתי הוא בין הטוסון לספורטאז'

הא? באיזה קטע? הקרב הסופי על מה? אלה שניים מהרכבים הכי מיושנים והכי סתמיים בקטגוריה. הספורטאז' מפצה על זה לפחות בחבילת בטיחות טובה, אבל הטוסון בעיקר נותן נוחות וזהו. יש רכבים הרבה יותר מודרניים שאפשר למצוא במחירים האלה. כמו 3008, נירו, קונה, cx3, אטקה, ארונה, קארוק. לבחור בספורטאז' או בטוסון זה כמו להיכנס למסעדה סופר מגניבה ועדכנית ולהזמין שניצל עם צ'יפס.

פורסם
יש אשכולים רבים כאן שדנים ברכבים מהסוג הזה ובסופו של דבר הקרב האמיתי הוא בין הטוסון לספורטאז' ושניהם רכבים מעולים לטעמי. לסופרטאז' יש יתרון קל במערכות הבטיחות וזה מה שאמרת שאת מחפשת - סטייה מהנתיב בלימה אוטונומית וכו' ולכן הייתי נוטה לכיוון שלה אבל הכי טוב לנסות גם להרגיש את שני הרכבים ולצאת לנסיעת מבחן. בהצלחה ותתחדשו

הרגת אותי מצחוק....

"קרב אמיתי"...."רכבים מעולים"

רכבים בינוניים ולא יותר, לא מצטיינים בכלום ולא גרועים בכלום (חוץ מהצריכת דלק הרעה)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

בחרתי בספורטאז' בזכות חבילה כללית מוצלחת שגם מתומחרת נכון (אואבן טופ 2000).

היתרון ע"פ הטוסון משמעותי. בעיקר בזכות מערכות הבטיחות אבל גם בגלל איכות החומרים והבידוד.

היום, שנה וקצת אחרי, ישנם מתחרים טובים שאולי הייתי מעדיף.

בעיקר הייתי בוחן את האקליפס בזכות מנוע חזק ועיצוב מעניין.

רק לקחת בחשבון שתא המטען שלו די קטן ביחס לקטגוריה (לא מאמין שיפריע למי שהסתדר עד עכשיו עם ג'וק).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...