Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מצמד ב205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה בכל פעם שאני לוחץ על הקלאץ' ולפעמים רק שאני מניח עליו את הרגל [גם שהוא לא לחוץ] ני מרגיש הדוושה רועדת..

לעפמים יותר, פחות פחות, אבל רועדת..

הדוושה לא גבוהה או נמוכה יותר אלא רק נותנת לך הרגשה שאתה מכניס את הרגל לתוף של מכונת כביסה פועלת...

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

שלום.

עקב שימוש לא נכון במצמד (השארת הרגל על דושת המצמד לאחר החלפת המהלך)

גורמת להתחממות מיותרת של מיסב הלחץ והשמש ודבר זה גורם לעיוות של השמש והתוצעה היא רעידה של הדושה בזמן נגיעה או לחיצה.

הפיתרון החלפת מצמד ושינוי הרגלי נהיגה...

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

באמת בזמן האחרון אני עד לתופעה של נהגים בעיקר חדשים שגם אחרי שהם החליפו הילוך

הם משאירים את הרגל על הקלאץ'.

אז נכון שאני לא יכול להגיד לך לא להשאיר את הרגל למה בכל מקרה תצטרך ללחוץ עליו מתישהו

אבל לפחות תשים לב השהרגל רק מונחת בעדינות על הקלאץ' ולא "יושבת על דוושת הקלאץ'"

כי גם אם לא תשים לב ותחשוב שאתה מניח בקטנה את הרגל בעצם אתה גורם לקלאץ' להכנס לפעולה לא רצונית בעת נסיעה בהילוך מה שגורם לחימום הקלאץ'(מה שגורם לרעידות כביכול)

וגם זה גומר לך יותר מהר את הקלאץ' ומיסבי הלחץ.

עכשיו תנסה את מה שאמרתי לך ותבדוק אם אולי הרעידות פסקו או שהמצב כבר בלתי הפיך.

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

פורסם

אמממ...

רגל שמאל שלי תמיד על השטיח, חוץ מאשר אני מחליף הילוך, שאז הרגל לוחצת על הקלאץ' אבל כמובן מיד עוזבת אותו..

גם בזמנו המורה נהיגה שלי הסביר לי שלא נוסעים שהרגל על הקלאץ' וגם המלווה שלי הסביר לי את זה...

בחיים לא נסעתי מטר שהרגל על הקלאץ' אבל לא לוחצת עליו..

• תוכן חדש...