Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לנסוע למפגש !!! פשיטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודיעין פרטי שאיך שהוא קשור לחברנו השוטרים אמר לי לא לנסוע היום למפגש....כנראה שיהיה פשיטה.... לא יודע מה איתכם אני לא יהיה שם

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם
מודיעין פרטי שאיך שהוא קשור לחברנו השוטרים אמר לי לא לנסוע היום למפגש....כנראה שיהיה פשיטה.... לא יודע מה איתכם אני לא יהיה שם

עוד דרך של המשטרה לפוצץ מפגש, לשלוח הודעות לפורום

.I'm a blocked user

פורסם

וגם אם יש פשיטה, אני מאמין שלרוב האנשים פה אין ממש מה לפחד מהמשטרה..

לכל אחד יש ממה לפחד מהמשטרה (אפילו לבחור עם סובארו די.אל מנוזלת)..

hope for the best, expect the worse.

פורסם

אני עם הווקטרה שלי לא פחדתי ולו לשניה.

הייתי עסוק עם בלימות חרום כי קלטתי צללית של משהו שעלול להיות שוטרים בצד הדרך P:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
לכל אחד יש ממה לפחד מהמשטרה (אפילו לבחור עם סובארו די.אל מנוזלת)..

עזבתי את המקום לקראת שבע וחצי, שמונה. בדיוק כשעמדתי ברמזור נכנסה נייקת (ניידת משטרע) בשושו למקום.

שמתם לב שהמפגש עובר מקום? מהמקום הרגל למגרש הגדול ליד.

אני רק חושב לעצמי, כמה חברי פורום מגיעים למפגש ואני רואה אותם שם פנים מול פנים ואני לא יודע שהם זה הם שלפני שניה הגבתי להם בפורום...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

דווקא היה מעניין במגרש הגדול ביום שישי.

קצת לפני שמונה בערב הגיעה ניידת (גלויה עם צ'קלקה), עמדה ליד הכניסה באורות דולקים, ובשלב זה כולם נסעו הביתה בזהירות :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...