Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעקבות השרשור הזה שיניתי כיוון להחלטתי לבחון שברולט מאליבו. אני יותר נוטה לכיוון הדגם עם מנוע 3.5 ליטר.

כשהתעניינתי עם חברים מביני עניין ישר צפו כל הסטיגמות הרגילות "זה אמריקאית - בעיות חשמל, שברולט זה כבר לא כמו פעם" וכד'.

לאף אחד אין דוגמאות או מקרים אמיתיים להציג.

אשמח לחוות דעת לגבי אמינות הרכב ממי שיש לו כזה רכב או נסיון איתו. האם יש "מחלות" ידועות. מה סדר גודל של עליות טיפולים ואחזקה.

תודה מראש

פורסם

חיפשתי כזה לפני שקניתי את הרכב שלי,

נסעתי על כמה, אחלה של רכב, חזק ומפנק.

להבנתי ולאחר חקירות פה ושם של בעלי הרכב הוא מאוד אמין, טיפולים שוטפים, שמעתי פעם על מחלה של משולשים (לא אימתתי נתונים).

בגדול עדיף את המנוע 3.5 על פני ה 2.4 (מנוע חלש יחסית).

אפילו ממליצים על הדגם 3.5 על פני דגם ה 3.6 (הנדיר מאוד) בשל מנוע שונה (של קדילאק) - רכיבים יקרים משמעותית.

בדגם 3.5 יש הגבלת מהירות עד 170 קמ"ש (בשל חוק אמריקאי דאז), גיר 4 הילוכים, בדגם 2.4 גיר 6 הילוכים.

ממליץ מאוד על הרכב הנ"ל, בסוף אשתי הכריעה לטובת המונדאו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אבא שלי מחזיק רכב כזה שנת 2010, הרכב אצלו מסוף 2012,

בגדול עד לפני חצי שנה 0 תקלות,

ושאני אומר 0 הכוונה לכך שהרכב לא נכנס למוסך חוץ מטיפולים שוטפים

אף פעם חוץ מפעם אחת שאבא שלי היה תקופה בחו''ל,

הרכב עמד יותר משלושה חודשים וצינור רדיאטור התייבש ונסדק בהתנעה ראשונה,

לפני חצי שנה הלך אלטרנטור,

זהו-

שום בעיות חשמל למרות התקנות בארץ וכו'.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אני תמיד נכנס לחוות דעת ביד2, יש שם לא מעט, חלק מנסיון אישי כואב וחלק מנסיון אישי שמח, אבל רכב אמין יהיה אמין באופן מובהק, ורכב עם מחלות יתפס ככזה גם כן.

פורסם

כמו שחשדתי, הכל סטיגמות.

יש אישהו מכלול או חלק שידוע שנדרש להחליפו מתישהו בחיי הרכב?

למשל - כשחיפשתי שברולט אימפאלה 2004 אז היה ידוע כי נדרש להחליף איזה אטם אחרי כ 100000 ק"מ. החלפה לא מסובכת, אבל עדיף להימנע. המידע עזר לי כשחיפשתי רכב כיוון שאז התמקדתי ברכבים שבהם זה כבר הוחלף.

האם יש משהו דומה במאליבו?

• תוכן חדש...