Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סאנגיונג רקסטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מרגיש כאילו הרקסטון של סאנגיונג נמצא איתנו כבר נצח, אבל הדגם החדש שלו הוא רק הדור השני. איתמר יצא לבדוק.

סאנגיונג-רקסטו&#15.jpgסאנגיונג-רקסטו&#15.jpgסאנגיונג-רקסטו&#15.jpgסאנגיונג-רקסטו&#15.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה איתמר!

הייתי שמח אם הייתה טבלה קטנה שמסכמת את כל הנתונים היבשים של הרכב (מנוע, מושבים, מחיר, אבזור בטיחותי ושטויות כאלו).

בכלל לא ראיתי שצויין המחיר בכתבה, אולי פספסתי.

פורסם

יופי של סיכום! כיף לקרוא וקל להסכים עם הכתוב.

נהגתי ברכב מבחן, והתרשמתי כמוכם שזו עסקה מצויינת, אבל הרכב לא ממש מוכן לשטח - זווית גישה, רכיבים רגישים בולטים בתחתית הרכב, וצמיגים/גלגלים בעייתיים.

לגבי הגבהה - נתקלתי בקושי לקבל תשובות ברורות מהיבואן. אין כל תיאום עם סדנה כלשהי לגבי הגבהות, ולכן בכלל לא בטוח שיש כרגע או שיהיו בהמשך הגבהות לדגם זה. ניסיתי לברר בסדנאות, אך הם לא מכירים את הדגם.

החדשות הטובות הן שיש אישור לגלגל 17״ ואולי אפילו אפשר לקבל כזה בהזמנה עם צמיגי 50-50.

לגבי זווית הגישה - ניכר שהבעיה באזור קריסה נמוך בחזית. זה מודרני ובטיחותי, אבל מכתיב פגוש מאד רגיש ונמוך שעלול להיפגע אפילו בכניסה לבור לא עמוק. ראו תמונה מתוך הקטלוג הרשמי:

Screen Shot 2018-05-29 at 23.17.15.png

פורסם

אני מאוד הופתעתי מהרקסטון החדש. התקדמות מטורפת של סאנגיונג.

על הכביש אני ארחיק ואומר שבעיני הוא יותר טוב מהפג'ארו והלנד קרוזר, הוא נוח מאוד, הביצועים מצויינים ובידוד הרעשים מאוד מרשים.

גם כל נושא הבטיחות מפתיע לטובה והמערכות פעלו באופן משביע רצון.

אני לא שועל שטח וזווית הגישה גרמה לי לוותר כמעט אבל גם באתגרים שכן הצבתי בפני הרקסטון נתקלתי בבקרת משיכה איטית מאוד שהאטה עוד יותר את ההתקדמות.

בשבילים הוא היה מאוד נוח והוא מאפשר קצב גבוה.

בשורה התחתונה המחיר אטרקטיבי, בין סנטה פה וסורנטו או קודיאק ללנד קרוזר ופג'ארו, הוא מציע יכולת שטח טובה משל הראשונים אבל נחותה מהג'יפים היפניים ועל הכביש הוא לא מעניש. הוא תפור על משפחות גדולות שאוהבות טיולים רגועים יחסית.

פורסם

מאחר ולא נהגתי אף פעם על רכב מהסגמנט הזה, לא הייתי בטוח למה לצפות, אך הרקסטון קשיח יחסית וזוויות הגלגול שלו קטנות יחסית לגודלו והוא איננו מרתיע בפניות.

המחיר מגיע בדמות מתלים קשיחים יחסית והרכב מקפצץ על שיבושים מעט יותר מהרצוי.

הביצועים מספקים ביחס לג'מוס שכזה והרקסטון יודע לזוז טוב מאוד כשנדרש ממנו על אף משקלו.

את יכולת השטח דגמתי בסיבוב קצר בעין לבן עם איתמר שהדריך אותי, והרקסטון צלח אותו בצורה סבירה, עם כמה איבודי אחיזה על הדרך תודות לצמיגי כביש שלא

ממש מתאימים לשימוש הזה.

מבפנים התרשמתי לטובה מאיכות החומרים בתא הנוסעים,

לדעתי היא עוקפת את זו של יונדאי וקיה בסיבוב ( מרגיש איכותי יותר ויוקרתי יותר מקיה אופטימה ויונדאי סונטה ובטח שמהטוסון המצועצע)

מעבר לכך הרקסטון מציע מרווח פנימי מצוין ליושבי השורה הראשונה והשנייה, וגם בשורה השלישית המרווח מכובד , אם כי המקום לרגליים מוגבל

עקב הגבהה בחלק האחורי.

החסרון הבולט שהפריע לי בתא הנוסעים הוא תאורת הפנים, בדמות לד כחול ומציק שלא שייך לפנים של רכב לטעמי.

לא נותר לי אלא להצטרף לאלו שמשבחים את סאנגיונג על הקפיצה המשמעותית קדימה ברוב התחומים , וזה רכב שבהחלט הייתי שוקל לקנות.

• תוכן חדש...