Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא תמיד מתניע , כשלא - מופיע צורת מפתח ירוק מהבהב בשעון המחוונים.

חשמלאי רכב אומר שצריך להחליף סט התנעה (מפתחות ,מחשב,סויטש) .אחר אומר שמספיק להחליף אנטנה

שיושבת על הסויטש-כי המחשב לא מצליח לקרוא את המפתח (חלש.)

אם מחליפים רק אנטנה (מחלקים משומשים ) זה יפתור את הבעיה ? במקום להחליף כל סט ההתנעה?

במידה וצריך סט התנעה כמה העלות שלו ?

פורסם

תרשום מספר שילדה ניבדוק לך לגבי האנטנה מקסימום תביא אותה מהרשת ותתקין..וסיכוי באמת שמדובר באנטנה הייתי מחליף קודם אותה. וניסית להניע עם המפתח ספייר?

פורסם (נערך)
תרשום מספר שילדה ניבדוק לך לגבי האנטנה מקסימום תביא אותה מהרשת ותתקין..וסיכוי באמת שמדובר באנטנה הייתי מחליף קודם אותה. וניסית להניע עם המפתח ספייר?

הונדה סיוויק דגם sr ,שנת 1999 ,מספר שלדה -JHMEK1670 .

כן נסיתי עם מפתח רזירבי אבל גם לא הניע.האם אנטנה מרכב אחר אמורה "לעבוד" ברכב שלי

או היא תתאים רק לאותו רכב שלה ?

עריכה אחרונה על ידי rame25
פורסם

שלום רב,

1. או השבב בתוך המפתח לא תקין - אבל אמרת שניסית במפתח רזרבי.

2. יש לך על הסוויטש אימובילייזר , אם תפתח את חופת הסוויטש (הפלסטיקים שמכסים את הסוויטש תראה ממש על הסוויטש מין טבעת פלסטיק לבנה שמקיפה את הסןויטש. ייתכן שזאת הבעיה גם.

3. יכול להיות גם בעיה בתקשורת CANBUS

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

• תוכן חדש...