Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

מעוניין להחליף פלגים בפורד פוקוס 2008 מנוע 2000 סמ"ק, 100 אלף ק"מ.

בחיפוש באתר של היבואן פורד ישראל, דגם הפלג המתאים הוא 5M5G12405AA ועלותו 118₪.

כמו כן, בחוברת התחזוקה של הרכב המתורגמת לעברית רשום כי יש להחליף פלגים כל 60 אלף ק"מ או כל 4 שנים, המוקדם מבניהם.

חיפוש קצר באינטרנט הראה כי הדגם הנ"ל מיוצר ע"י NGK תחת דגם מספר TR6AP-13, וע"י BOSCH תחת דגם מספר HR7KPP33. שני הפלגים הללו עולים 8 ליש"ט (כ- 40₪), ואורך החיים המוצהר שלהם הוא כ- 100 אלף מייל (160 אלף ק"מ).

מצד שלישי לפי האתר של היצרן בחו"ל, יש להחליף פלגים כל 120 אלף ק"מ.

הייתי שמח לדעת כל כמה ק"מ באמת יש להחליף פלגים, ועל איזה פלגים הייתם ממליצים?

תודה ושבת שלום.

img2.jpg

img1.jpg

פורסם

דגם מנוע AODA.

בארץ מטפלים לפי שגרת טיפול לתנאים קשים לכן זמני החלפה של הרבה חלקים מתכלים קצרים ב 30% עד 50% לעומת המלצות לתנאים רגילים (שזה מה שמופיע באתר היצרן).

פורסם

ברשותכם אני מתעלק על השרשור...

שלום.

גם אני בעל פוקוס מנוע 2.0 מאותה השנה.

אני הייתי רוצה פלאגים איכותיים יותר מהמקור - הכוונה לאירידיום או טיטניום או משהו כזה.

אודה על תשובתכם.

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אגב, מצתים זה לדעתי החלק המתכלה היחידי שאפשר להחליף לפי ק"מ בלבד ולא לפי שנים. אם אחרי 4 שנים האוטו לא הגיע ל 60 אלף ק"מ, לא רואה שום בעיה להישאר עם אותם מצתים עוד שנה - שנתיים, עד שיגיעו ל 60 אלף.

פורסם

בוקי זה מאוד תלוי כי יש להחשיב גם שעות מנוע.

אם הרכב לא עבר 60,000 קילומטרים ב 4 שנים מהסיבה הפשוטה שהוא נסע בתוך העיר 4 שנים, עדיין יש להחליף את הפלאגים או לפחות לפתוח ולהעיף מבט.

פורסם

נכון מאוד אלא אם כן 60 אלף ק"מ כבר כוללים החמרה לתנאים קשים, במקום 120 בתמאים רגילים.

• תוכן חדש...