Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולי למישהו יש מושג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי היא כזאת : לפני כיומיים התחלתי להרגיש שהמצערת נהייתה יותר נוקשה(לא פיזית) , ...

לפני כן שהייתי נוגע במצערת היא הייתה מאוד מאוד רגישה ומייד עם כל נגיעה הטורים היו עולים יפה (מדובר על 6-7k סל"ד בנגיעת מצערת קטנה ביותר)

ועכשיו המצערת דורשת יותר זמן כדי להגיע לסל"דים הנ"ל.

כלומר היא פחות חלקה ויתר כבדה (כמו של ה-gsxr-ים הישנים יותר )

בנוסף התחלתי לשמוע יותר ויתר בק-פיירים מהאגזוז. .

מבקש תגובות על סמך ניסיון

בתודה

פורסם
שאלתי היא כזאת : לפני כיומיים התחלתי להרגיש שהמצערת נהייתה יותר נוקשה(לא פיזית) , ...

לפני כן שהייתי נוגע במצערת היא הייתה מאוד מאוד רגישה ומייד עם כל נגיעה הטורים היו עולים יפה (מדובר על 6-7k סל"ד בנגיעת מצערת קטנה ביותר)

הנושא מאוד מדאיג אותי..

בתודה

לא מחייב שזה הפיתרון לבעיה שלך אבל שווה לבדוק ..

ב YZF600R שהיה לי נתקלתי בתופעה דומה (ללא קשר לבק פיירים) , ידית הגומי של המצערת התבלתה והאיזור שהיה קרוב למשקולת בא במגע הדוק עם המתכת והכביד על פעולה חלקה שלה, בדוק האם כך , במידה וכן , חיתוך של מספר מילימטרים מהקצה הקרוב למשקולת יפתור את הבעיה.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם
לא מחייב שזה הפיתרון לבעיה שלך אבל שווה לבדוק ..

ב YZF600R שהיה לי נתקלתי בתופעה דומה (ללא קשר לבק פיירים) , ידית הגומי של המצערת התבלתה והאיזור שהיה קרוב למשקולת בא במגע הדוק עם המתכת והכביד על פעולה חלקה שלה, בדוק האם כך , במידה וכן , חיתוך של מספר מילימטרים מהקצה הקרוב למשקולת יפתור את הבעיה.

האמת שגם אצלי קצה הידית גומי חתוך אבל הבחור ציין שההרגשה היא לא פיזית...

מוזר מאוד..., כי רק שינוי פיזי כמו למשל מתח כבל ודברים דומים נראה לי יגרום

לבעייה של הבחור פה.

המצערת עייפה "נפשית"...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

ראשית אין שום קשר בין הבק-פיירים לבין מצערת נוקשה.

סיבות אפשריות למצערת נוקשה:

הפרעה פיזית לכבל גז-בדוק בעיקר ע"י ראייה ומישוש האם אין הפרעה חיצונית.

כבל גז לא משומן/מגורז-שמן/גרז.

כבל גז בנוי מכבל שזור יכול להיות שהוא התחיל להפרם-החלף כבל גז.

סוף הכבל יושב על בית המצערת ,יכול להיות שהוא לא יושב טוב-פרק ובדוק.

התחל מבדיקות פשוטות אלו ומשם תעדכן.

בהצלחה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לי זה נשמע יותר כמו משהו בקרבורטור ולאו דווקא במצערת

אני גם הייתי הולך על זה - איזון קרבורטורים ,ניקוי פילטר אוויר ,כיוון מנוע ,פלגים נקיים ,כיוון שסתומים.

תמיד אחרי טיפול המנוע שש יותר לעלות בסל"ד - הוא פשוט יותר מכוון מרגיש יותר חלק - מוציא יותר הספק. תופעה טבעית.

גם בק פיירים מהאגזוז לא בדיוק מעידים על מנוע מכוון במיוחד אלה על תערובת שלא נשרפת כולה ונצתת מחדש בתוך מערכת הפליטה. אולי פלג שרוף או פגום חלקית ,קרבורטורים...

יכולות להיות הרבה סיבות ולכן גם אם מישהו נוסף חווה בעיה דומה באותו סוג אופנוע לאו דווקא מדובר באותה תקלה.

Machines need love too - Terminator I

פורסם

הייתי בטוח שרשמת פיזית!

רק כרגע אני רואה שרשמת "לא פיזית"!

אז ראה את העצה הקודמת שלי מבוטלת :|

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בתודה

אחרי כל התגובות הרציניות..

מתי בפעם האחרונה אמרת לו שאתה אוהב אותו? :screwy:

hope for the best, expect the worse.

• תוכן חדש...