Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001-2005 (הכותרת נערכה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים וחברות !

נסגרתי סופית על רכב ראשון - פולקסווגן פולו.

כרגע ישנם שתי אופציות -

1. דגם 2005 ידנית.

2. דגם 2001 ידנית.

מכיר באופן כללי את המוכר (שירות צבאי משותף) אך לא מדובר בחבר !

1. רציתי לשאול על הרכבים, אם אמין, חסכוני והכי חשוב, מה לבדוק בעת הרכישה שייחודי לדגמים האלו ?

2. אילו חלקים שהוחלפו ברכבים צריכים להיות קו אדום לרכישה (ע״פ דגמים אלו) ?

3. מה החווד על רכבים בשנתונים דומים ע״ב תיבת הילוכים אוטומטית?

תודה חברים וחג שמח!

עריכה אחרונה על ידי 012g
פורסם

עדיף רכב חדש יותר ( 2005) וידני.

גיר אוטומטי ברכב ישן ( כל רכב ) עלול לגרור הוצאות יקרות. הגיר האוטומטי של פולו לא הצטיין באמינות בכללי.

תראה שהמזגן תקין, שהמצמד מפריד בצורה תקינה ולא גבוה מדי, שיש טסט לרכב, רצוי ארוך, שיש תיעוד הטיפולים ( לא חייב מוסך מורשה יבואן, מוסך כללי מספיק ), מצב הצמיגים.

רצוי להכניס את הרכב למוסך מכונאות כדי להעריך את מצבו המכאני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיון אישי עם הפולו וגם של אח שלי עם הדגם האוטומטי אני יכול רק להמליץ לך להתרחק.

אי אמינות קבועה ומתמשכת , חבל על הכסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גם לי יצא להכיר פולו אוטומטית 2004 שלא היתה אמינה במיוחד.

מה התקציב? יכול להיות שתמצא רכבם אחרים, חדשים יותר. רכבים בני 13-18 הם כבר די ישנים, לא משנה איזה רכב זה תקלות כנראה יהיו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מנסיון עם פולו 2003 ידנית - בגדול אוטו יחסית אמין - הבעיה זה שלרכבים של ואג צריך כל מיני מפתחות מיוחדים בשביל לעשות טיפולים שוטפים (בהנחה שאת הכל אתה עושה לבד...אם אתה לא מטפל בעצמך ברכב ישן - הטיפולים האלה יוצאים לא זולים) - אז צריך לקחת את זה בחשבון, בנוסף הרכב רגיש לטיפולים ככה שאם לא טיפלו בו במשך הזמן עם חלקים ונוזלים לפי התקן זה בעייתי.

בתכלס עדיף את ה-2005 כי הוא יותר חדיש ופחות זמן על הכביש.

שים לב שבוצע טיפול טיימינג לאחרונה כיוון שיש שם חגורה - לזכרוני צריך כל 5 שנים או 90KM אבל לא בטוח בזה- כיוון שזה טיפול יחסית יקר.

סה"כ מהנסיון שלי רכב לא רע שנסע לא מעט - אבל יחסית אמין למדי בהנחה שטופל נכון.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

• תוכן חדש...