Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2007-8\ פיזו 207\סוניק 2013 \ אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב לאמא שלי שלמען האמת שונאת לנהוג, בזמנו הצעתי לה את ה 107 שלי והיא ויתרה כי בגיר כתוב E במקום D.. עד כדי כך.

בנוסף התקציב הוא עד 30 גג אך רצוי באזור ה 20.

חשבנו על קורולה 2007 שהיתה לנו במשפחה ולכן היא "תדע" לנהוג" עליה אך כואב הלב להוציא 20K או טיפה יותר על רכב משנת 2007 שיש רכבים עם שנתונים מתקדמים בסכום כזה.

חשבתי על ה 207 או על הסוניק שיכולות להיכנס בתקציב.. את הסוניק ראיתי משנתון 2013 ב 25K.

גם על SX4 משנתון 2008-9 חשבתי...

עד כמה ה 207 היא סיכון מבחינת אמינות?

מה כ"כ רע בסוניק שהיא נמכרת במחיר שכזה?

האם שווה להישאר עם ההחלטה הראשונה ולחפש קורולה 2007-8?

אשמח לחוכמתכם.

משה.

פורסם

הסוניק נמכרת במחיר כזה כי היא שברולט, ולשברולט אין שוק.

היה לי שברולט סוניק 2011 עד לפני חודש, נמכרה ב20 אלף שח, הרכב היה פרטי יד 3 עם 80 אלף קמ!!!

היה אצלי כמעט 15 K וואלה בתקופתו אצלי, 0 תקלות צריכת דלק של 1-12 לפעמים יותר טוב

נסיעה בינונית, כלומר לא מהנה לנהיגה, לא רך כלום אבל לוקח ממקום למקום בכבוד ובסכום כזה לפחות לי, זה מה שהיה חשוב

למכור אותו זה היה פרויקט אבל בסוף הגיע מישהו.

על הפגו אני לא אמליץ ,אני אישית נכוויתי מאוד מצרפתיות (206)

פורסם

הייתי מחפש גם פיאסטה (1.4, גיר פלנטרי, עד 2012) ויונדאי i20.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתי הולך על הסוניק

מקבל הרבה אוטו בכלום כסף, רק בגלל שזה שברולט.

רכב חדש במחיר מצחיק...תחזיק אותו 4-5 שנים ואז כבר לא יהיה משנה לך באיזה מחיר תמכור...אבל תחסוך הרבה כסף.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...