Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מחפש רכב חדש לזוג פנסיונרים בני 70.

הרכב יסע כ 7k-9k בשנה בלבד.

עד היום נסעו בi20 אבל מכיוון שהם די "רחבים" צפוף להם לשבת אחד ליד השני מקדימה. ולכן מרווח ליושבים מקדימה זה הפרמטר הכי חשוב בבחירת הרכב.

הרכב צריך להיות בטיחותי, אוטומטי, אמין ופשוט לתפעול. כשאני אומר פשוט לתפעול זאת אומרת בלי כל מיני גאדג'טים כמו שליטה במזגן דרך המערכת וכו' הכל רצוי שיהיה כמה שיותר בסיסי.

הם מחזיקים כל רכב 7-10 שנים ולכן גם אופציה של 0 קילומטר אפשרית.

עד עכשיו נשקלה הסוזוקי crossover החדשה.

אבל בגלל הגיל יש קצת עקשנות שלא לקנות רכב עם טורבו, אבל אני עובד על זה ולכן אין צורך להמנע מרכבים בעלי טורבו בהמלצתכם.

הם בתכלס לא צריכים רכב ככ גדול כמו הcrossover ולכן אם יש רכב שמתאים לדרישות והוא פרייבט זה יהיה עוד יותר טוב.

תודה מראש.

פורסם (נערך)

שווה לנסות את קיה ריו החדשה, אשר גדלה בדור החדש.. או שאם זה לא מספיק מרווח, שברולט טראקס יתאים וגם מיצובישי ASX.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם

פיגו 308,אני 1.85 ו140קילו,מרגיש מעולה מבחינת מרווח,נוחות,כניסה ויציאה מהרכב,טוב משמעותית מרכבים גדולים בהרבה.

פורסם

השבוע קיבלתי מההשכרה מיצובישי asx, עם 1000 מייל (אמריקה). חוץ מבקרת שיוט לא היה בה כלום כניראה שזה הדגם הזול ביותר. אבל זה לא מה שהפריעה לי. בעבר היתה לי אאוטלנדר 2015 וכל כך לא אהבתי הגיר והמנוע. אמרו לי שבחדשות זה שונה, שידרגו הגיר וכו... הקיצור חרטא. הכל אותן הדבר, מושך טורים (יודע שזה גיר רציף) רעש חזק מהמנוע וממש שומעים את הכביש. לא ממליץ על asx. פשוט אוטו ישן!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לזוג מבוגרים עדיף רכב גבוה שיקל על הכניסה ויציאה, הנירו יהיה מצוין, המושב בדיוק בגובה המתאים לכניסה נוחה, הרכב נעים מאוד לנסיעה ופשוט לתפעול, יש מערכות בטיחות אקטיביים שמאוד חשובים בגיל השלישי, וכל זאת למרות שלא יהנו מתצרוכת הדלק של הנירו בשל מיעוט נסיעה. לדעתי מיצובישי וסוזוקי מוכרים רכבים מיושנים ולא תחרותיים יחסית לקטגוריה היום.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אני מכיר כמה זוגות פנסיונרים שמחזיקים סוזוקי ויטארה ומאוד מרוצים.

נבעיה היחידה היא היעדר מערכות בטיחות והסתפקות היבואן במובילאיי.

ממליץ מאוד להתמקד ברכבים גבוהים שמקלים בגילאים הללו על הכניסה והיציאה מהרכב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ברור שהם יהיו מרוצים, אין להם למה להשוות, הקיה טובה בהרבה, עם בקרות אקטיביות חשובות והרבה יותר מודרנית.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

דווקא מיצובישי ASX יכולה להתאים במקרה הזה - רכב גובה, אמין, ללא טורבו ( מה שהם רוצים ) לא מסובך לתפעול ( לעומת 3008, למשל, שהכל נשלט ממסך מגע ). ועדיין עם מערכת בלימת חירום, כולל במהירות בינעירונית ( בשונה מסוזוקי ).

במחיר הנכון מליסינג 0 קילומטרים יכולה להיות עסקה נורמלית ( אני יודע שהרכב מיושן, אבל כאן אולי זה לא לגמרי חסרון). לדעתי, גם נראה נחמד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בחלק התחתון של המחירים מה עם הסוזוקי ויטרה ? או הסניאנג טיבולי ?

בחלק העליון ללא ספק הנירו , גבוה אבל לא מידי , בטיחותי חסכוני ואמין !!

שיבצעו נסיעות מבחן ! חשוב מאוד ויחליטו .

:fadein:
פורסם

כמה זמן הנירו ויחידת ההינע שלו קיימים בשוק כדי לקבוע אמינות שלהם?.

אני גם הייתי ממליץ על הASX.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא חושב שאדם מבוגר ושמרן שלא מוכן לשמוע על מנוע טורבו (אפילו שזה של סוזוקי...), ירצה לרכוש רכב עם הנעה היברידית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...