Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפי להגעת הסטינגר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני דיבורים על פרמטרים וב.מ.וו קודם כאלה שתשתווה לרכבים ברמה שלה.
2005 מבקשת שתפסיק למחזר משם אמרות על קוריאנים.

בוקר טוב, הבעיה היחידה בקיה היא התדמית שאנשים כמוך עדיין מניחים לגביה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה את יונדאי, התחילו לפני עשור עם genesis, שהיתה דגם אחד, היום היא מותג עם מכונית מתחרה לסדרה 3,5,7, והן זוכות לביקורות טובות,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אני אישית לרגע לא מזלזל ביונדאי או קיה לצורך העניין ובכברת הדרך הארוכה שהם עשו בעשור האחרון. זה די מדהים. מה שכן אני לא מכיר הרבה אנשים שישקלו את התוצרת כאלטרנטיבה לסדרה 5 ובטח לא ל7 אם הם יכולים להרשות לעצמם אחת, גם אם הקוריאניות ממצבות את עצמן מולם.

אפרופו, קיה חשפו היום את הK900 בתערוכת ניו יורק.

IMG_3060.JPG

IMG_3061.JPGIMG_3058.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לאחרונה החלטתי לרכוש רכב ספורטיבי המתאים לנהיגה יומיומית.

בין המועמדות שבחנתי היתה הסטינגר (הגרסה החזקה). מהיבואן נמסר כי הרכב צפוי להגיע תוך מספר חודשים לארץ (לא ידעו להגיד לי אם מדובר בגרסה החזקה או הפחות חזקה).

בסופו של תהליך ולאחר התלבטויות רבות הזמנתי את ה RS3.

פורסם
2005 מבקשת שתפסיק למחזר משם אמרות על קוריאנים.

בוקר טוב, הבעיה היחידה בקיה היא התדמית שאנשים כמוך עדיין מניחים לגביה.

אחרי נהיגה בכמה מהדגמים שלהם,הרכבים שלהם בינוניים במקרה הטוב,התדמית דווקא יותר טובה מהאיכות.

פורסם
אחרי נהיגה בכמה מהדגמים שלהם,הרכבים שלהם בינוניים במקרה הטוב,התדמית דווקא יותר טובה מהאיכות.
"בכמה דגמים" השאלה היא אילו

ספורטאג היא לא דוגמא

פורטה היא לא דוגמא

ריו ופיקנטו... אני אפילו לא צריך להגיד.

פורסם

דווקא ספורטאז ונירו רכבים מעולים, שלא נופלים מהמתחרים שלהם, להפך, די מובילים את הסגמנט שלהם.

פורסם
דווקא ספורטאז ונירו רכבים מעולים, שלא נופלים מהמתחרים שלהם, להפך, די מובילים את הסגמנט שלהם.

לא אמרתי נירו

הספורטאג לטעמי עם פלסטיקה לא איכותית מדי, ולא הייתי מגדיר את האיכות שלו והנוחות שלו כראויים לציון.

האופטימה לעומת זאת...

פורסם

דווקא את הgt פחות אהבתי, הגיר לא רהוט, וכסאות מעור לא עושים עליי רושם, גרסת 2 ליטר נותנת המון ביחס למחיר, להגיד שהיא לא תחרותית או פחות טובה מהמתחרות שלה, זה פשוט לא נכון, היא נמצאת בשפיץ של הקטגוריה שלה, אולי לא מקום ראשון, אבל ממוקמת למעלה.

פורסם

אין לי נסיון בספורטאג החדשה חוץ מישיבה מאחור.

כשאני מדבר על הסטינגר אני משווה לרכבים יוקרתיים יותר מהמתחרות של הספורטאג שהן טוסון, sx4 או אאוטלמדר

פורסם

סטינגר תחרותית מאוד לקבוצה שלה, ממה שאני הבנתי, היא מאוד דינמית אבל סובלת מנוחות נסיעה נמוכה יחסית, המקבילה של יונדאי, הג'נסיס 70 יותר נינוחה.

• תוכן חדש...