Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה אתה שם אותו אם לא בכיס האחורי?

אני אישית לא רואה איך אני מסתדר עם ארנק כזה, לא ישרוד וגם לא יהיה נוח בכיס האחורי, פלוס בעיית המטבעות/מזומן.

מי אמר שאני לא שם אותו בכיס האחורי...?

אם אני עם מעיל / של, אני שם אותו בכיס הפנימי.

אם אני לא, אני שם אותו בכיס האחורי.

כשאני מתיישב, אני מוציא אותו - או מעביר לקדמי, שזה בדיוק מה שהייתי עושה גם עם הארנק הקודם שהיה משמעותית יותר bulky

הארנק שורד, ונוח יותר בכיס האחורי תודות להפרש בנפח. הארנק אכן לא מומלץ למי שנוהג לשבת עליו אבל זה בדיוק מה שרשמתי...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו נשמע לי מאד לא פרקטי להוציא את הארנק כל פעם שאני מתיישב.. כל היום להתעסק עם להוציא ולהחזיר (ואולי לשכוח אותו). מבחינתי כל הרעיון בארנק דק זה שהוא יהיה בכיס ולא ייצא בלי להפריע לי כשאני יושב.

נגיד אתה יושב במסעדה/בר, אתה מוציא את הארנק ושם על השולחן? לא מתאים למהנדס יעיל כמוך [emoji12]

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אני עם החיקוי הסיני ל-Slimwallet של Secrid.

אני איתו כ-3 חודשים אז זה לא מספיק זמן כדי לבדוק את העמידות שלו לעומר המקורי שעולה כ-50 יורו בעוד שהחיקוי עולה 13 דולר (ויש גם ב-8 דולר אם צבע חום סבבה לכם).

מבסוט ממנו עד השמיים. נכנסו לי 7 כרטיסים במקום 6 (לא ברור לי איך), לא מרגישים אותו גם כשיושבים על כיסא/נוהגים, השליפה של הכרטיסים פועלת פיקס.

חסרונות - אין מקום לכסף קטן (אני גם ככה שונא כסף קטן וכשיש אני פשוט משאיר בבית או מעביר לארנק של הגברת), והמקום לשטרות דורש ממך לקפל אותם לרבעים, ומספיק שיש 2 שטרות זה כבר קצת מעבה את הארנק. זה לא מפריע כל כך, סתם גורם לו להיראות עבה. בפועל זה לא מורגש כשהוא בכיס.

שורה תחתונה - אהבתי, ממליץ בחום!

ככה הוא נראה (שלי בצבע שחור):

[ATTACH=CONFIG]502458[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]502459[/ATTACH]

רציני??? אני בשוק.

קיבלתי את הצעצוע הזה איפה שהוא והוא הפך תוך שתי דקות ל"פלאפון צעצוע" של הפעוטות אצלי בבית. צעצוע כבר אמרתי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
וואו נשמע לי מאד לא פרקטי להוציא את הארנק כל פעם שאני מתיישב.. כל היום להתעסק עם להוציא ולהחזיר (ואולי לשכוח אותו). מבחינתי כל הרעיון בארנק דק זה שהוא יהיה בכיס ולא ייצא בלי להפריע לי כשאני יושב.

נגיד אתה יושב במסעדה/בר, אתה מוציא את הארנק ושם על השולחן? לא מתאים למהנדס יעיל כמוך [emoji12]

סיפרת שאתה הולך עם הפלאפון בכיס האחורי, האם אתה יושב עליו באופן קבוע או שגם לך יש ניצנים של חוסר יעילות...? (;

וכן, זה מה שאני עושה אם הארנק בכיס האחורי (אם הוא במעיל /קדמי, אין בעיה). כפי שאמרתי מס' פעמים - אותה הבעיה *בדיוק* קיימת בארנק רגיל מבחינתי, לא יושב על הארנק.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני יושב גם על הטלפון כשאין לי בו צורך, אבל מן הסתם הוא בשימוש יותר מאשר ארנק אז הוא יוצא בצורה יותר תכופה לעומת הארנק :)

ניסית ארנק ממש דק כמו זה שאני העליתי? אם אתה לא מפוצץ אותו במטבעות אתה יכול לשבת עליו בלי להרגיש. תנסה, מקסימום תן מתנה למישהו בעבודה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לי יש ארנק דק כזה עם קפיץ לכרטיסי אשראי ובפנים אזור לשטרות מקופלים. יש מיליונים באיביי. לוחצים על כפתור וכל הכרטיסים קופצים במדרג החוצה.

יש מקום למטבעות, אבל אני מקפיד שלא להשתמש בהם בכלל. הרוב באשראי/שטרות.

הארנק בכיס השמאלי תמיד, הטלפון בימני. אף לא אחד מהם מפריע לי (לרוב עם ג'ינס). גם אם יש מטבעות זה לא מפריע לי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת שאני לא מכיר, קנו לי אותו במתנה. אשאל מחר. אם תשלח לי הודעה פרטית בטוח אזכור. אשתדל לזכור גם בלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
היתרונות: קטן (ממש), נוח לשימוש עם כרטיסים, secure

החסרונות: לא נוח אם אתה חובב מטבעות

הלא-אכפת-לי: קשיח - אני לא יושב על הארנק כי זה לא נוח. אם אתה כן נוהג לשבת על הארנק שלך אז זה יהיה פחות נוח, ואולי יהרוס אותו (?)

מה שלא רואים בביקורות האלו, והוא היתרון המשמעותי והמרכזי (מבחינתי) - זה הנפח. אני חושב שחתכתי 40% כשעברתי לארנק הזה ומדובר בהפרש מוחשי ומשמעותי. זה הארנק הכי קטן שראיתי שמגיע בתצורה סגורה.

אני לא משתמש יותר מדי במטבעות ומזומן, ככה שהארנק מאוד נוח עבורי. לא הייתי ממליץ עליו למי שכן משתמש הרבה בנ"ל.

לא חובב מטבעות, אפילו די שונא אותם, אבל איכשהו אני תמיד מוצא את עצמי איתם... כרגע אני עם ארנק די דק עם כיס רוכסן למטבעות, כיס לשטרות ומקום לאיזה 7-8 כרטיס (שניים מהם עם כיס שקוף) שתכלס די עושה את העבודה, אבל הג'ין הזה ממש הדליק אותי. באופן כללי אני גם משתדל שלא לשבת על הארנק (זה גם מאוד מאוד לא בריא, יכול לגרום לעקמת בעמוד השדרה), אני פשוט רוצה אחד שלא יעיק לי כשהוא נמצא בכיס האחורי. אני אקרא/אראה כמה ביקורות על הג'ין ואחליט. תודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הכי טוב לבדוק בעצמך, אבל לפי מה שאתה מתאר נשמע לי שאתה די תאהב אותו.

ושוב, יש משהו שלא עובר מסך טוב - בתור מי שרכש לפי הוידאו'ס, לטעמי הוא יותר מוצלח במציאות מאשר מה שהשתקף מהסרטונים. אני חושב שלא עשו מספיק סרטונים שלו ליד ארנקים קונבנציונליים ופספסו את יתרון הנצילות שלו (בנפח).

אם לא הג'ין, הייתי מתכוונן לארנק דק גזרה אחר בסגנון שהוצע כאן ע"י שלומי ומשכיב הרוחות.

פורסם

ה djin נחמד אבל לא להיט, ציפיתי לאיכות חומרים טובה יותר, אחסון המטבעות סביר, וגם התבאסתי שהם שינו את עיצוב המניפה המקורי.

לדעתי הבעיה העיקרית שלו כרגע זה המחיר... הוא לא באמת שווה יותר מה 30 דולר בהם הוא נמכר בהתחלה

פורסם
מה שם הפטנט של הקפיץ לכרטיסי האשראי?

(מה להקליד בחיפוש באיביי?)

קוראים לחברה SECRID, יש גם בארץ.

פורסם

לא תמצא ארנקים טובים יותר מאלה: https://bellroy.com

חיפשתי ארנק שטוח וקטן לפני כמה שנים וקניתי שם. השירות מעולה, ולמעט כמה סימני שימוש על העור, אין בלאי ממש לארנק. כל התפרים עדיין הדוקים ואף אחד מהם לא נפרם או נקרע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא תמצא ארנקים טובים יותר מאלה: https://bellroy.com

חיפשתי ארנק שטוח וקטן לפני כמה שנים וקניתי שם. השירות מעולה, ולמעט כמה סימני שימוש על העור, אין בלאי ממש לארנק. כל התפרים עדיין הדוקים ואף אחד מהם לא נפרם או נקרע.

כמו שכתבתי קודם - העור דק מדי , התפרים לא איכותיים באמת - נפרם לי בשבוע הראשון - חזר כלאחר שבא.

(אמזון - אז לא ממש הייתי צריך אותם)

אני לצערי לא היחיד שזה קרה לו.

בהשוואה לארנקים של Distilunion.com - הבלרויי פשוט לא אותה קלאסה.

ניסיתי ובאמת שרציתי שזה יצליח כי מבחינת עיצוב הם מעולים.

הם לא חכמים כמו הWally bifold אבל הם בהחלט קלאסים ודקים יותר תוך שמירה על המון אופציות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

להמחשה: הג'ין ליד ארנק רגיל IMG_20180402_125911.jpgIMG_20180402_125906.jpg

• תוכן חדש...