Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות רכב סופר מיני ומתלבטת בין האופציות השונות... חשוב לי רכב יחסית בטיחותי ואמין, תיקונים וטיפולים במחיר סביר ותא מטען בגודל סביר (חשבתי על הטויוטה יאריס אבל התא מטען שלו קטן מדי).

האופציות שאני מתלבטת לגביהן:

הונדה ג'אז (לא היברידית)

סקודה פאביה (אבל תוהה כמה יהיה נוח הגיר הרובוטי)

מאזדה 2 (צריכת דלק די גבוהה אבל רוב הנסיעות שלי קצרות)

סוזוקי סוויפט

מה עדיף מבין האופציות הנ"ל, גם מבחינת בטיחות ואמינות? האם יש אופציות אחרות מומלצות?

תודה מראש!

פורסם

בלי תקציב קצת קשה להמליץ לך.

בגדול, למאזדה 2, לפאביה ולסוויפט תא מטען לא גדול יותר מליאריס (לפחות לא משמעותית).

אם את מחפשת תא מטען גדול יותר במימדים שקרובים לסופר מיני, חפשי מיקרו וואנים כמו טויוטה ספייס וורסו וניסאן נוט. גם הג'אז לא רעה בתחום הזה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא מובן אם אתה מדברת על רכבים חדשים או משומשים ואם משומשים על איזה שנתונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בלי תקציב קצת קשה להמליץ לך.

בגדול, למאזדה 2, לפאביה ולסוויפט תא מטען לא גדול יותר מליאריס (לפחות לא משמעותית).

אם את מחפשת תא מטען גדול יותר במימדים שקרובים לסופר מיני, חפשי מיקרו וואנים כמו טויוטה ספייס וורסו וניסאן נוט. גם הג'אז לא רעה בתחום הזה.

התא מטען פחות משמעותי (היה לי יאריס היברידית בעבר וגם מאזדה2 בליסינג. ביאריס לא הצלחתי להכניס מזוודה גדולה או עגלה ובמאזדה כן...)

בכל מקרה מחפשת יותר מידע לגבי הבטיחות והאמינות של הרכבים הנ"ל או אופציות נוספות.

תקציב סביב ה 60,000 אבל גמיש כל עוד הירידת ערך תהיה סבירה אם ארצה למכור לאחר 3-4 שנים.

פורסם

הבעיה שבתקציב הזה הגאז, מזדה 2 יהיו מהדור הקודם, לכן השאלה עד כמה את גמישה לכיוון מודל 2016 שאז תקבלי רכבים בטוחים יותר ואת הדגמים החדשים אבל כבר עולים בהתאם.

לכן אני הייתי עושה משהו אחר, מחפש פיגו 208 שבתקציב שלך ואולי בתוספת קטנה ניתן לרכוש מודל 2016, הרכז זריז מאוד, נוח ועם בטיחות טובה. היתרון בגלל שזה רכב צרפתי יש ירידת ערך גדולה יותר למוכר זה פחות טוב אבל לך בתור קונה זה מעולה כי יש אפשרות לרכוש רכב משנתון מתקדם יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה 2 או פיגו 208.

למאזדה יש מערכת בטיחות אקטיבית מתקדמת יותר עם תוספת של בלימה אוטונומית בנסיעה במהירות עירונית.

בפיגו מותקנת מערכת מובילאיי שמתריאה בלבד אך לא מתערבת בנסיעה.

מצד שני לפיגו יש 5 כוכבי בטיחות כאשר למאזדה יש רק 4.

לגבי טיב הרכבים עצמם ה208 דיי אוכלת את המאזדה היא נוחה יותר, מרווחת יותר, חסכונית יותר וחזקה יותר.

ושירידת הערך לא תפחיד אותה ה208 טורבו שומרת על הערך שלה טוב מאוד.

פורסם

מאזדה 2 או פיגו 208.

למאזדה יש מערכת בטיחות אקטיבית מתקדמת יותר עם תוספת של בלימה אוטונומית בנסיעה במהירות עירונית.

בפיגו מותקנת מערכת מובילאיי שמתריאה בלבד אך לא מתערבת בנסיעה.

מצד שני לפיגו יש 5 כוכבי בטיחות כאשר למאזדה יש רק 4.

לגבי טיב הרכבים עצמם ה208 דיי אוכלת את המאזדה היא נוחה יותר, מרווחת יותר, חסכונית יותר וחזקה יותר.

ושירידת הערך לא תפחיד אותה ה208 טורבו שומרת על הערך שלה טוב מאוד.

כדי לציין שה208 עברה את בדיקת הבטיחות ב2012, לפני שהקשיחו את התנאים בצורה דרמטית. המאזדה 2 עברה את הבדיקה אחרי הקשחת התנאים. כך שלא ניתן להשוות במקרה הזה בין ארבעה לחמישה כוכבים.

• תוכן חדש...