Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח לעזרת החברים כאן.

לצערי הרב, ובאופן די פתאומי, הרכב הקטן שלי (דייהטסו סיריון) הלך טוטל-לוס (כך נראה כרגע), ואני זקוק לרכב חדש.

עבר הרבה זמן מאז שרכשתי רכב (2007), ואני לא בקיא בכל האופציות הקיימות כיום לרכישה/ליסינג של רכב.

מישהו יכול לעשות לי שכל בנושא? מה האפשרויות הטובות ביותר כיום לשימוש ברכב?

אני זקוק לרכב קטן, חסכוני ואמין. אין לי יומרות מיוחדות, אלא שרק יביא אותי מ-נק' א' ל-ב' במינימום כאב הראש המלווה בכך.

נ.ב

אם ההמלצה היא רכישת רכב, אשמח למלצות בטווחים של 30-35K...

המון תודה

פורסם

ידני או אוטומט?

בהנחה והסיריון ענתה על הצרכים שלך , אז תוכל לבדוק את המיצובישי ספייס סטאר או ניסן מיקרה אוטומטיות, שדיי קרובות לסיריון ויותר חסכוניות ממנה.

פורסם

היי,

אעדיף אוטומטי ככל הנראה, אבל אם גיר ידני עדיף משמעותית מבחינת חסכון בדלק/תיקונים וכו' , אז אשמח לשמוע הצעות גם לידני.

פורסם

בתקציבך יש לך לדעתי שתי אופציות שזה או מיצובישי ספייס סטאר או פיגו 208.

לטובת הספייס סטאר היא מגיעה עם גיר אוטומטי המנוע שלה יותר שקט והיא יפנית למרות שלא ניתן לקבוע בבירור שהיא תהיה אמינה יותר כי אין מחלות ידועות ל208 וזה תלוי באקזמפלר שאתה תמצא ואיך שמרו עליו אבל היא בבירור תהיה סחירה יותר וירידת הערך שלה תהיה קטנה יותר.

לטובת הפיגו 208 ניתן לקבוע שהיא רכב רמה אחת מעל הספייס סטאר כמעט בכול פרמטר המנוע שלה זריז יותר היא נוחה יותר מרווחת יותר ובטיחותית יותר גם כן תוכל לקנות אקזמפלר שמור יותר באותו התקציב עם פחות ידעים פחות ק"מ ושנה יותר גבוהה וכנאה גם עם יותר אבזור.

מבחינת החסכון בדלק אז שניהן בערך שוות ואין היתרון מורגש לאף אחת מהן.

גם אני הייתי בדילמה הזאת לפני חודש בדקתי את שתי הרכבים האילו ובסופו של דבר קניתי את ה208 בגלל שמצאתי רכב שמור במחיר ממש טוב, בסופו של יום אילו שתי רכבים מצויינים וגם הפיגו וגם המיצובישי יהיו בחירה מעולה.

פורסם (נערך)

לספייס גיר רציף ודווקא בידוד המנוע זאת נקודת החולשה שלה, בטח לעומת ה208.

מה שכן היא חיסכונית מה 208 האוטומטית בצורה משמעותית, לפיגו תיבה בעלת 4 הילוכים בלבד ומנוע 1.6- לא מתכון לחיסכון.

בספייס דווקא האופציה האוטומטית עדיפה מהידנית עקב מנוע חזק יותר,איבזור טוב יותר ובבין עירוני רציף מאוד חיסכוני.

חזרתי עכשיו מאילת (גר במעלות) צריכת דלק ממוצעת 1/19.5.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לספייס גיר רציף ודווקא בידוד המנוע זאת נקודת החולשה שלה, בטח לעומת ה208.

מה שכן היא חיסכונית מה 208 האוטומטית בצורה משמעותית, לפיגו תיבה בעלת 4 הילוכים בלבד ומנוע 1.6- לא מתכון לחיסכון.

בספייס דווקא האופציה האוטומטית עדיפה מהידנית עקב מנוע חזק יותר,איבזור טוב יותר ובבין עירוני רציף מאוד חיסכוני.

חזרתי עכשיו מאילת (גר במעלות) צריכת דלק ממוצעת 1/19.5.

הכוונה שלי הייתה ל208 1.2 ידנית עם המנוע 3 צילינדרים

• תוכן חדש...