Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבריולט משפחתית עד 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אישה החליטה שהטיולים המשפחתיים יהיו הרבה יותר מעניינים אם היינו עושים אותם עם רכב קבריולט (ואני נוטה להסכים).

ברכב עם גג קבוע הטיול מתחיל רק כשמגיעים ליעד, כל הדרך ליעד היא משהו ש"צריך לסבול אותו". לעומת זאת כשאנחנו נוסעים ברכב שלי (מיאטה) הטיול מתחיל מהרגע שיוצאים מהבית, וממש לא אכפת לנו אם נגיע ליעד או לא.

כל זה הביא אותנו למסקנה שכדאי שגם הרכב המשפחתי יהיה קבריולט למען אותם טיולים בסופי השבוע.

התקציב עומד על סדר גודל של 100-120 אש"ח (מכירה של הפיאסטה + 60K)

הדברים החשובים, בסדר יורד:

1. שיהיה מקום למשפחה (4 מושבים, מקום לעגלה, וכד')

2. שיהיה בטוח באופן יחסי (לא צריך להיות וולו, אבל גם לא יותר מידי מיושן מבחינת בטיחות)

3. שיהיה מהנה לנהיגה (או לפחות לא רכב שההפיכה לקבריולט הפכה את השילדה שלו למסטיק)

4. אמינות (יותר בקטע שאני לא רוצה להיתקע בצד הדרך, פחות בכל מה שנוגע לעלויות אחזקה)

5. שלא יהיה לי מפדח לנהוג בו מידי פעם - לא משהו נשי מידי (חיפושית חדשה), מכוער מידי (מוראנו) או מ'צוקמק מידי (מיקרה).

מכיוון שזה רכב שהולך לעשות פחות מ-10K ק"מ בשנה, דלק ועלויות אחזקה פחות מטרידים אותי.

בינתיים דברים שעלו על הפרק:

• Lexus IS
  • BMW 2/3 Series
  • Audi A3
  • Infiniti G37
  • Ford Mustang
  • Ford Focus
  • Mini Cooper (אולי קצת קטן מידי למשפחה, בעיקר בגרסה הפתוחה)

אשמח לרעיונות חדשים, ביקורת על הרעיונות הקיימים וכל מה שעולה לכם בראש.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

למה לא פאסאט סיסי? לנסועה צנועה מתאים מבחינת נוחות ומקום. אמנם הנאה מנהיגה לא תהיה במיוחד אבל יש לך מיאטה רחמם לא תקבל כאן

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

פאסאט CC?

בניגוד ל207CC הפאסאט היא לא קבריולה. סתם רכב קופה עם ארבע דלתות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי YNV

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אחותי עם IS250C, היא עם שני ילדים. אפשר לשבת מאחורה בכיף אבל הכיסאות חשמליים ולוקח להם מלא זמן להתקפל למצב שמאפשר גישה למושבים החשמליים.

התא מטען קטן ומאוד ולא חושב שאפשר להכניס לשם עגלה.

הרכב לא חלש אבל מאוד רחוק מלהיות מהנה לנהיגה, הוא כן מאוד נוח. הביטוח מאוד זול באופן מפתיע.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני קצת לא רואה איך קבריו 4 מושבים יכולה להתנהל כרכב משפחתי תקין ,

אומנם יש 4 מושבים ותא מטען, אך המושבים מאחור קטנים עם גישה מסורבלת אלהם,ותא המטען לרב קטן בשל מקום לאיכסון הגג.

לדעתי רק סדרה 4 או מרצדס E יתאימו לדרישה הדואלית הזאת, כל השאר צפופות מידי.

או שתקנו אמרקיאית קבריו ישנה, זאת האופציה הכי ריאלית בתקציבך.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...