Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 94 עם אזעקה ונ"מ לא מקוריות

לפני שבוע הלך לי שלט(ככה חשבתי) של האזעקה

ויום למחרת עוד שלט

החלפתי בטריות בשניהם אבל שום דבר לא עוזר

שמתי לב שכשאני לוחץ האוטו לא משמיע הגה(גם בדיחה...) ולא מפעיל את הנעילה המרכזית אבל הווינקרים מאותתים פעם אחת

אם אני נועל את האוטו דרך המפתח כל הדלתות ננעלות

מה נראה לכם הבעיה וכמה עולה לתקן אותה???

יש למישהו המלצה למתקן אזעקות אמין בי-ם?

אם כבר אני הולך אליו כמה יעלה לי להוסיף מנוע של הנ"מ לבאגז'?

תודה מראש אלי

פורסם

נסה לבדוק אם מישהוא לא ביטל את האזעקה ע"י מפתח מיוחד במע' עצמה.

אם לא בטלה בעצמך לכמה שניות והפעל שוב (ע"י המפתח) ובזה ביצעת כעין reset, דבר שבהרבה מקרים פותר הבעיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא נראה לי שזה מנוע דלת נהג כי הוא אומר שכשהוא סוגר עם מפתח אז כולם נסגרים.

יכול להיות שהחיבור למנוע מהאזעקה השתחרר ולכן הוא לא מקבל אות לסגור את הדלתות.

תוריד את הכיסוי של הדלת ותבדוק שכל החוטים למנוע של הנעילה מחוברים טוב.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
זה המנוע . כשאתה מסובב מפתח אתה פשוט עושה את העבודה של המנוע .

אבל אני מסובב אחד וכולם נסגרים

זה לא ששלוש היו סגורים ואז סגרתי את האחרון

רפי או אחרים:

איפה אני מוצא את המפתח?

באזעקה מקורית אני יודע איפה זה אבל אצלי לא מצאתי

פורסם
המפתח אמור להיות אצלך.

אתה צריך למצוא את המוח של האזעקה ושם צריך להיות מקום שלתוכו אתה מכניס את המפתח ומבטל את האזעקה.

זה הקטע... קניתי את האוטו בלי המפתח אזעקה כי לא ידעתי שיש(אפילו לא רואים את האזעקה)

ולמצוא את הבאדם יהיה לי קשה, מאפיה אני יכול להחליף את המפתח הזה?

פורסם

לא נראה לי שיהיה לך דרך לכבות אותה בלי מפתח רק ע"י ניתוק החשמל אלייה לפרק זמן ארוך(אם יש לה סוללות גיבוי).

בעבר שהיית סוגר את הדלת נוסע ע"י המפתח כל הדלתות היו נסגרות? אם כן אז תנסה לסגור דרכה, אם כולם נסגרים ורק המנוע בדלת נהג לא נסגר אז שם הבעיה.

פורסם
לא נראה לי שיהיה לך דרך לכבות אותה בלי מפתח רק ע"י ניתוק החשמל אלייה לפרק זמן ארוך(אם יש לה סוללות גיבוי).

בעבר שהיית סוגר את הדלת נוסע ע"י המפתח כל הדלתות היו נסגרות? אם כן אז תנסה לסגור דרכה, אם כולם נסגרים ורק המנוע בדלת נהג לא נסגר אז שם הבעיה.

על מה אתה מדבר אחי?

האזעקה אפילו לא מצפצפת אתה רוצה שהיא תשלח פולס למנועים?

פורסם

את הבעיה אנחנו לא יכולים לתקן לך דבר הפורום, תלך למישהו שמבין ואני בטוח שהוא יפתור לך אותה במהרה.

יכול להיות שהאזעקה נהרסה ותצטרך לקנות חדשה אני ממליץ לך על זו עם הביפר (mpv נראה לי).

בקשר להוספת מנוע לפגוש, חבילת מנועים מכילה 4 מנועים אז לא נראה לי שהוא יוכל להתקין לך רק אחד אלא אם יש לו מיותר.

• תוכן חדש...