Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד לקראת עסקת רכישה השבוע של סקודה קודיאק 2017 יד שניה מועד עליה לכביש באוקטובר

מדגם אמבישן טורבו דיזל מנוע 2000

יש לי מספר שאלות אם מישהו כאן יוכל לעזור לי אני אשמח ויודה לו מאד

1)עד היום נסעתי רק ברכבי בנזין מכיר את היתרונות של הדיזל השאלה היא האם זה יפגע לי בחווית הנהיגה

למרות שזה נראה לי מנוע חזק 2000 טורבו בהתחשב שהיום אני נוסע בקיה ספורטאז מנוע 2000.

השאלה אם רעש הדיזל לא מציק ומפריע מידי.

2)האם למישהו כאן בפורום יש רשמים על הרכב הנל לאחר נסיעה ארוכה איתו לא נסיעת מבחן וכו

קראתי הרבה ביקורות טובות אבל עדיין אשמח לשמוע ממשהו שקנה את הרכב

3)הרכב נקנה מאדם פרטי.הרכב בבעלות ליסינג כרגע עשה 1800 קילומטר בלבד נראה חדש מרגיש חדש

האם לקחת אותו לבדיקה? למרות שהבעלים מתחייב להכל מרגיש לי כזה מיותר מצד שני אולי עדיף כדי להיות בטוח

4)מישהו כאן יודע אם המצמדים בdsg7 רטובים או יבשים

ובכלל אשמח לכל חוות דעת שהיא על הרכב הנל

תודה רבה

פורסם

שלום, לא יפגע לך בחווית הנהיגה ( אחרי קיה ), בידוד רעשי מנוע טוב מאוד ( שומעים שזה רכב דיזל רק בעמידה ) .כן תיקח את הרכב לבדיקת, לפחות בנושא השלדה והמרכב, כדי להיות בטוח שהרכב לא עבר תאונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

")הרכב נקנה מאדם פרטי.הרכב בבעלות ליסינג כרגע עשה 1800 קילומטר בלבד נראה חדש מרגיש חדש"

אז הרכב מליסינג וזה מה שתבדוק במחירון.

מעניין למה הוא מוכר... נשמח לדעת למה אם אפשר.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

- אל תקנה בלי לקחת לבדיקה.

- המצמדים רטובים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב ירגיש חזק מאוד, היה לי ניסיון איתו בפאסאט, השני סנט שלי לגבי העיסקה-המחזור הראשון של הסקודיאק הגיעו ללא אביזרי בטיחות אקטיביים, תבדוק שבשלך יש. אל תקנה אוטו בכך הרבה כסף בלי בדיקה ועדיף להוציא היסטורית טיפולים, לראות שלא עלית על לימון, ותתחדש, אחלה רכב.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...