Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר טורנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היה לי עד ללא מזמן שם משתמש בIPT והוא ננעל לי ונמחק , האם יש למישהו הזמנה לIPT או לאיזה אתר אחר ?

פורסם
שלום חברים

היה לי עד ללא מזמן שם משתמש בIPT והוא ננעל לי ונמחק , האם יש למישהו הזמנה לIPT או לאיזה אתר אחר ?

אני חבר באתר הנ"ל. למה חסמו אותך מהאתר שלהם? הם בד"כ יעשו את זה רק שמישהו מעלה את הratio שלו באופן לא חוקי.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
אני חבר באתר הנ"ל. למה חסמו אותך מהאתר שלהם? הם בד"כ יעשו את זה רק שמישהו מעלה את הratio שלו באופן לא חוקי.
כי לא נכנסתי לשם במשך 89 יום, כי המחשב לא היה תקין והיה לי רק טלפון , יש לך הזמנה אולי לאתר ?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

הדברים האלה (טרקרים סגורים לפי הזמנה) עדיין רלוונטיים?

כל מה שאני מחפש, אני מוצא בpiratebay ודומיו, ועם חבילת אינטרנט 100 מגה זה גם יורד במהירות סבירה.

באמת אין כבר טעם להתעסק בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איכות של מה?

אז יירד קצת יותר מהר, ביג דיל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כי לא נכנסתי לשם במשך 89 יום, כי המחשב לא היה תקין והיה לי רק טלפון , יש לך הזמנה אולי לאתר ?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

הבנתי. לא נורא, שלח לי אימייל בפרטי ואשלח לך הזמנה. בכיף.

Lao tzu

פורסם (נערך)
איכות של מה?

אז יירד קצת יותר מהר, ביג דיל.

זה הרבה מעבר. מי שלא היה חבר בIPT לעולם לא יבין. הבדל של שמים בארץ. לא סתם IPT טורנט נחשב עד היום לאתר מס 1 בכל פרמטר אפשרי בכל הסקרים שעשו google it. ומלא אנשים רוצים להתקבל אליו (קבלה = רק אם מישהו שולח לך הזמנה אישית או דרך תרומה כספית לאתר)

האתר אגב, מתקיים נטו מתרומות של הקהילה הנאמנה שלו, לכן גם לא תיתקל בשום פרסומות מציקות מכל סוג שהוא באתר. פלוס בהחלט משמעותי לכל הדעות.

.

באתר כמו פופקורן טיים אתה מוריד סרט X ומקבל לעיתים וירוס או סרט Y. לא מזמן אח שלי הוריד דד פול מפופקורן וקיבל סרט פורנו של גייז.

IPT טורנט כל מי שמעלה טורנטים עובר בדיקות של צוות האתר. לעולם לא קרה לי שקיבלתי Y שביקשתי X.

זה פשוט אתר נטול ספאם, וירוסים וזבל מכל סוג שהוא. זאת קהילה סגורה ואיכותית.

מעבר לזה, האיכויות לרוב נאמנות למקור, גם בצילום וגם בסאונד.

היופי בקונספט של IPT , זה שכל חבר תורם את חלקו. מה הכוונה, אתה לא יכול להוריד מה שבא לך ולשים אח"כ פס על הקהילה. אתה חייב לשמור על Ratio טוב בתמורה.

מה הכוונה, להשאיר מדי פעם את יוטורנט שלך פועל ברקע כדי ששאר חברי הקהילה יהנו מהורדה מהירה יותר. עקב כך אגב, ההורדות מאוד מהירות.

מי שלא שומר על Ratio ביחס של 1:1 לפחות, עלול (לאחר מס' אזהרות מצוות האתר)

למצוא את עצמו בחוץ.

אני יודע שאני נשמע כמו יחצן, אבל כן, האתר הזה באמת עד כדי כך טוב. בטח שבטח בהחתחשב בכל הזבל מסביב. אני שנים חבר באתר הזה ומדבר נטו מנסיון אישי. מי שחבר באתר הזה יסכים איתי.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89
פסקה נוספת.

Lao tzu

פורסם (נערך)

היופי בקונספט של IPT , זה שכל חבר תורם את חלקו. מה הכוונה, אתה לא יכול להוריד מה שבא לך ולשים אח"כ פס על הקהילה. אתה חייב לשמור על Ratio טוב בתמורה.

נשמע כמו עידן שהיה לפני 5 שנים.

לדוגמא בRARBG אני מוריד את משחקי הכס שעתיים אחרי שהפרק יצא, באיכות HD. זה באמת נחשב זבל?

בחיים שלי לא ירד לי משהו שלא ציפיתי. מהירות מעולה, השיא 5MB לשניה.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם
נשמע כמו עידן שהיה לפני 5 שנים.

לדוגמא בRARBG אני מוריד את משחקי הכס שעתיים אחרי שהפרק יצא, באיכות HD. זה באמת נחשב זבל?

בחיים שלי לא ירד לי משהו שלא ציפיתי. מהירות מעולה, השיא 5MB לשניה.

אם אתה מבסוט זה הכי חשוב. אני אישית לא מכיר, כי אין לי צורך :-D

Lao tzu

פורסם

כל הסיפור של לשמור על ratio וקהילות סגורות תמיד עיצבן אותי. מה שקורה שאנשים מורידים סתם תכנים עדכניים, גם אם לא צריכים אותם כדי שיורידו מהם ויעשו ratio גדול. לחילופין, תכנים נדירים נעלמים כי לאף אחד אין תמריץ לשמור עליהם. אין לי את הפנאי ולא את העצבים בשביל המשחק הזה.

מעבר לכך, אנשים מחו"ל בעלי ייתרון ענק בגלל חיבור סימטרי. אם אני מנסה לעלות סרט של כמה ג'יגה, אני פשוט אגמור את החיבור בשביל כל הבית למשך הרבה זמן.

אז גם אני מסתפק בthepiratebay בשביל לצרוך תוכן (רק חוקי כמובן, שלא יהיו ספקות :wink:)

פורסם (נערך)

אני אישית לא מכיר

זה כל היופי !

אתה לא צריך להכיר. אתה נכנס, לוחץ על לינק ומוריד, זהו, כ"כ פשוט.

אין הרשמה, אין מיילים, אין הזמנות, אין לשמור RATIO, אין חסימות.

מהירות מטורפת, איכות מדהימה, מבחר אדיר.

וזה נקרא זבל? כנראה שאני לא מבין משהו ואני צורך תוכן חוקי כבר יותר מ10 שנים.

אני מניח שטראקרים סגורים זה יותר עניין של קהילה סגורה לאנשים ממש מגניבים, מאשר תועלת ממשית כלשהיא.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

אתר חינמי וטוב הוא 1337x.to

משתמש בו כבר שנה וחצי.

היו לי טורנט ליץ' ועוד כמה אתרים כאלה וכאלה בתשלום, ויתרתי עליהם, יותר מדי להעלות חזרה או ניתוקי חשבונות במידה ולא עשית זאת מספיק. שלא יעשו עלי דעאווינים יש הכל חינם ברשת :p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...