Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמדי יום אני עובר בצומת הזה ,כל פעם המצב מסוכן , בד"כ נגמר בצפירות \פנים זועפות אך היום המצב הדרדר לכמעט עימות פיזי.

כאשר פונים משד' נים לכיוון רח' הפלמ"ח, ישנו קטע בו שני הנתיבים הופכים לאחד.

כאשר פונים שמאלה מהנתיב החיצוני(הימני) ,החוק (ככל הידוע לי )

וההגיון אומרים שיש לתת זכות קדימה לרכב בנתיב הפנימי (השמאלי).

יחד עם זאת, הנהגים בנתיב הימני בוחרים להתעלם מהחוק ולהאיץ בנק' בה שני הנתיבים משתלבים.

היום פניתי שמאלה מהנתיב הפנימי, הייתי לפני הרכב השני שגם הוא פנה שמאלה מן הנתיב החיצוני.

נהג הרכב השני רצה להאיץ אך נמנע ברגע האחרון.

המשכנו ברחוב הפלמ"ח\השומר ובצומת הבא ,נהג הרכב השני סימן לי לפתוח חלון, פתחתי ושמעתי קללות ו"תלמד לנהוג"...

הוא יצא מרכבו והחל ללכת לעברי, למזלי הרמזור התחלף לירוק ומיהרתי לעזוב את המקום.

מעניין אותי מי צודק?

פורסם

יש שילוט בתחילת הרחוב המורה איזה נתיב מתאחד ובצעם "נעלם" \ מתאחד עם השני.

מי שבנתיב הזה צריך לתת את הזכות קדימה.

אם אני זוכר נכון זה הימני, אבל לא בטוח.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מעניין אותי באיזו צומת מדובר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בכביש יש או צריכים להיות חוקים ברורים,שילוט מתאים וכמובן ידע של כלל הנהגים בחוקי התנועה. ואם לא קיים מרכיב אחד ממה שהוזכר קודם, יש סיכוי יותר מסביר שתקרה תאונה. מכיוון שאנו חיים בארץ יש בעיה בכל שלושת הפרמטרים ולכן יש חוק אחד בלבד והוא "החזק שורד", בקיצור עם אין שילוט מתאים ואתה מכיר את האזור ואת הנהגים פשוט תזרום עם הזרם או תתחיל להתלונן במחלקת התחבור העירייה.

פורסם

בכביש יש או צריכים להיות חוקים ברורים,שילוט מתאים וכמובן ידע של כלל הנהגים בחוקי התנועה. ואם לא קיים מרכיב אחד ממה שהוזכר קודם, יש סיכוי יותר מסביר שתקרה תאונה. מכיוון שאנו חיים בארץ יש בעיה בכל שלושת הפרמטרים ולכן יש חוק אחד בלבד והוא "החזק שורד", בקיצור עם אין שילוט מתאים ואתה מכיר את האזור ואת הנהגים פשוט תזרום עם הזרם או תתחיל להתלונן במחלקת התחבור בעירייה.

פורסם

קודם כל ההתנהלות בכבישים בארץ נוראית. כל אחד בטוח שהוא צודק והצפירות והקללות. זוועה.

והכי גרוע שהוא ירד מהרכב אלייך. בשביל מה? להרביץ לך?

במקרה כזה, לטעמי, יש לאפשר לך לדרוס אותו.

פורסם

היום בדקתי שילוט, אין שילוט כלל .

אחרי ששני הנתיבים השתלבו, עוד פעם ישנה חלוקה לשני נתיבים ,הימני מאפשר לנסוע ישר בלבד ,השמאלי מאפשר פניה שמאלה בלבד.

לא אתפלא אם בקרוב תקרה במקום תאונה.

פורסם

איזה נתיב השתלב לאיזה נתיב?

תקנה 64 לתקנות התעבורה

[TABLE]

[TR]

[TD] [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(ו) נוהג רכב שנתיב נסיעתו מסתיים ועליו לסטות לנתיב סמוך, ייתן זכות קדימה לכלי רכב הנוסעים בנתיב שאליו הוא מבקש לסטות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איזה נתיב השתלב לאיזה נתיב?

תקנה 64 לתקנות התעבורה

[TABLE]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(ו) נוהג רכב שנתיב נסיעתו מסתיים ועליו לסטות לנתיב סמוך, ייתן זכות קדימה לכלי רכב הנוסעים בנתיב שאליו הוא מבקש לסטות.

בהתבסס על התקנה,אני טעיתי . התגובה שלו הייתה מוגזמת לדעתי.

בהתבסס על התקנה -כאשר מתקרבים למעגל תנועה שיש לפניו 2 נתיבים המשתלבים לנתיב בודד זכות הקדימה היא של הרכב בנתיב הימני?

פורסם

לא בהכרח

אם יש תמרור 621 622 שינוי במספר הנתיבים:מספר הנתיבים בכבישהולך וקטן, מימין אומשמאל, בהתאמה עליך לתת ז"ק על פי תקנה 64, גם אם הנתיב שלך מסתיים ללא נוכחות התמרור

• תוכן חדש...