Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הבן אדם שקניתי ממנו את האוטו ביצע צביעה במוסך מורשה לפני כמה שנים ובזמן הצביעה עפו רסיסים על השמשה, לא הייתה תאונה באוטו הבן אדם הייתה לו מכה קטנה ממדרכה או משהו כזה ופשוט הוא החליט שזה לא יפה אז תיקן את זה במוסך מורשה.

בקיצור אחרי כמה שנים החליט שזה מפריע לו והצבע היה ממש יבש והחליט לנקות ולהוריד עם טרפנטין(אחרי שישבתי לו על הראש לדעת מה זה הסימני מריחה האלו על השמשה סיפר לי על זה).

עכשיו הוא אמר שמרח עם סמרטוט לבן(יותר נכון חולצה לבנה) טרפנטין על השמשה חיכה כמה זמן ואז שטף עם מים וסבון, כרגע מה שקורה שאני רואה סימני מריחה לבנים על השמשה לא משהו נוראי רואים את זה רק בשמש חזקה או פנסים של מכוניות בלילה חשוך(וגם לא כל הזמן).

בקיצור אחרי שחפרתי בהקדמה לכל הסיפור איך אפשר לנקות את הסימנים האלה? שאלתי חבר ואמר לי לנסות להשץמש באציטון אבל אני לא רוצה לעשות ניסיונות שלא יהיה יותר גרוע.

תודה לעוזרים

מצטער מראש אם זה רשום מבולגן או לא רשום בצורה הכי מובנת שיש פשוט אני דרך הפלאפון.

עריכה אחרונה על ידי Noxius
פורסם

הייתי מתחיל עם IPA/מים רותחים.

אם זה לא עוזר, הייתי הולך לדיטיילר שיודע לבצע פוליש לשמשות או לעבוד עם נייר לטש בדרגות גבוהות.

פורסם
הייתי מתחיל עם IPA/מים רותחים.

אם זה לא עוזר, הייתי הולך לדיטיילר שיודע לבצע פוליש לשמשות או לעבוד עם נייר לטש בדרגות גבוהות.

סליחה אבל תוכל להסביר מה זה IPA כי אני לא מוצא בנעוץ חיפשתי בלינקיה שם גם, מים חמים לא ניסיתי אני אנסה שיצא לי.

אתה מכיר אולי דיטיילר באיזור חיפה קריות?

פורסם (נערך)

1. IPA אלה ראשי-תיבות באנגלית של איזופרופיל אלכוהול.

*התכוונתי למים רותחים ולא חמים. כמובן להיזהר לא לקבל כווייה. ולקחת בחשבון שיש סיכוי שזה ישנה את הגוון של הפלסטיקה באזור המגבים.

2. תחפש משתמש בפורום בשם oran_corolla. אם אני לא טועה יש לו סדנה משלו בחיפה

קישור למשתמש שלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?147133-oran-corolla

תפנה אליו.

עריכה אחרונה על ידי Legend
פורסם
1. IPA אלה ראשי-תיבות באנגלית של איזופרופיל אלכוהול.

*התכוונתי למים רותחים ולא חמים. כמובן להיזהר לא לקבל כווייה. ולקחת בחשבון שיש סיכוי שזה ישנה את הגוון של הפלסטיקה באזור המגבים.

2. תחפש משתמש בפורום בשם oran_corolla. אם אני לא טועה יש לו סדנה משלו בחיפה

קישור למשתמש שלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?147133-oran-corolla

תפנה אליו.

אבל מים רותחים יכולים להרוס גומי וכל זה.

אני אנסה לדבר עם אורן לראות אם הוא יכול לעשות משהו בקשר לזה ואם לא אני אנסה לבד על ipa

ממש תודה על העזרה חבר!!!

פורסם

IPA בהחלט יכול לעזור, אם לא אז וואקס קארנובה גם יעזור.

אם אתה מאיזור טבריה או שעובר מתישהו בזמן הקרוב בשעות אחר הצהריים 5/6 אני יכול לנסות לסייע לך(יש לי את הציוד)

פורסם
IPA בהחלט יכול לעזור, אם לא אז וואקס קארנובה גם יעזור.

אם אתה מאיזור טבריה או שעובר מתישהו בזמן הקרוב בשעות אחר הצהריים 5/6 אני יכול לנסות לסייע לך(יש לי את הציוד)

לצערי אין לי ממש זמן לבוא לטבריה בגלל שאני כל היום מהעבודה ללימודים. אבל ממש תודה על ההצעה לעזרה.

האמת שקבעתי עם אורן ונראה מה הוא יכול לעשות מקווה שהוא יצליח.

• תוכן חדש...