Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו התקלקל בביטוח ישיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים רבות שאני מבוטח בביטוח ישיר (555...). טיפלו בי יפה גם כשהיו תאונות. אבל ניכר שמשהו שם השתבש קשות, והשירות עכשיו ממש מרגיז. זה התחיל פשוט לכאורה - פגעה ברכבי מישהי שגם היא מבוטחת שם, הודתה בהכל ודיווחה מיד לביטוח. הם התקשרו אליי וביקשו שאדווח גם כן, וכך עשיתי. מפה הכל התחיל להשתבש - אני מופגז מדי יום בדרישות תקיפות מהם לשלוח מסמכים למרות שכבר שלחתי את כל מה שבאמת חייבים. הם גם לא טורחים להסביר מהו כל מסמך, למה צריך אותו, האם זה כי אני הנפגע או בגלל שהם מייצגים את הפוגע. בכל פעם השולח מזוהה כעובד אחר שלהם. כשנמאס, התקשרתי וענתה לי מישהי חצופה, שאמרה שאם לא אשלח הכל, הם לא יחזירו לי את הכסף. ושוב, לא ברור אם זה איום מטעם החברה שלי או של הפוגע (אני מזכיר - אותה החברה...).

למה אני, בתור צד נפגע ולא אשם, צריך לשלוח להם "אישור מע"מ" וגם "הסמכה לשאילתת נהג" (מה זה בכלל???) או "צילומי מקום האירוע"? ממתי הוסמכו חברות ביטוח לאיים על נהג שאם לא ייצלם את הארוע לא יקבל את כספו?

מריח לא טוב - כמו מישהו שמנסה להתחמק מתשלום. בקיצור, הטרטור והחוצפה דוחפים אותי בחזרה לסוכן. באסה - דווקא היה לי נחמד כמה שנים איתם.

Screenshot from 2017-12-25 08-38-01.png

פורסם

נמחקו כאן תגובות בשם חברת ביטוח ישיר.

אנחנו לא מאפשרים לחברות להגיב כאן, אלא באופן רשמי, תחת שם משתמש רשמי, מסיבות ברורות.

שימו לב שמשתמשים המייצגים חברות באופן רשמי מזוהים בשם המשתמש כנציגי החברה, זאת לאחר שפעילותם בפורום הוסדרה מול הנהלת האתר.

אחרת אין לנו שום דרך לדעת מי הגיב לכם, מה הסמכות שלו, וכיצד הנהלת האתר יכולה ליצור איתו קשר במקרה הצורך (הנהלת האתר ולא המנהלים/אדמין של הפורום, כי לנו אין נגיעה בפעילות הזו).

אין סיבה להניח שהתגובות כאן בשרשור לא היו אלא מכוונות טובות, אבל, כאמור, אנחנו לא יכולים לפעול אחרת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...