Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנצ' קונטרול לאון קופרה 280

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מישהו יודע איך עושים? לא ראיתי שהתוכנה נפתחה לי בצג של המהירות כמו בסרטונים ביוטוב ושאני לוחץ על הגז הגלגלים דיי מתחפרים.

פורסם

הצמיגים יחפרו באספלט בכל מקרה, מדובר ב- 280 סוסים על הנעה קדמית... לגבי הפונקציה עצמה, אני חושב שהיא קיימת החל ב- 290 אלא אם שדרגת לתוכנת אפטרמרקט.

Finger's gonna kill me.

פורסם

בגולף GTI לחיצה ארוכה על ביטול TRACTION CONTROL, מעבר ל-S בתיבה, לחיצה על גז וברקס ביחד, סלד עולה ל-4000 ושיחרור ברקס. חיים קלים לקלאץ' זה לא...

פורסם

הנקודה שלי שממש אמור להיות כתוב Launch control activated ולא ראיתי את זה ברכב שלי לא משנה מה עשיתי. אנסה עם 4000 סל"ד אולי זה יעבוד...

פורסם

בסופרב 280 עם מנוע זהה לשלך:

מעבירים את הרכב למצב ספורט, תיבת הילוכים למצב ספורט, מבטלים ESP, רגל חזק על הברקס וגז.

עריכה: כמו שאמרו מעליי, זה לא בריא לקלאצ' ומכלולים נוספים, לא כדאי להפוך את זה להרגל קבוע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
כמעט בכל רכב של הקונצרן עם DSG6 והספק מעל 150 כח סוס יש Launch Control.
קיים גם עם dsg7, אצלי בגולף highline, זו עם הטווין טורבו, משנת 2010.

• תוכן חדש...