Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין שמדובר על מולטימדיה בהתקנה מקומית,משום שבבדיקה באתר של קיה UK/ES המקוריות זה 5 ו-8.

מדובר במולטימדיה מקורית של היצרן (ליצרן יש מספר ספקים של מערכות מולטימדיה בהתאם לצורך ולשוק היעד) שיודעת להריץ waze, פנגו ואפליקציה של רדיו אינטרנטי. הכל מגיע מוכן מהיצרן כולל עברית מלאה. מניסיון עם מערכת זהה בסורנטו החדש (רק מסך גדול יותר) במשך מספר ימים המערכת יציבה מאוד, ללא קריסות ואיכות תצוגה טובה מאוד גם באור שמש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 419
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש אפשרות לנתק את מנוע בנזין ולנסוע רק על סוללה ?

יש, אבל לא באופן ישיר. אין כפתור EV. אם תסע על זה ממש לאט ובמישור, למשל בחנייה או פקק, תהיה ממש עדין עם דוושת גז, מנוע בנזין לא יעבוד כל עוד יש מספיק סוללה. כך אפשר לעבור פקק שלם על חשמל בלבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש, אבל לא באופן ישיר. אין כפתור EV. אם תסע על זה ממש לאט ובמישור, למשל בחנייה או פקק, תהיה ממש עדין עם דוושת גז, מנוע בנזין לא יעבוד כל עוד יש מספיק סוללה. כך אפשר לעבור פקק שלם על חשמל בלבד.

רק במישור? אם זאת עליה לירושלים (3 ק"מ האחרונים?)

פורסם

חברים,

נירו זה רכב היברידי שלא תוכנן לשימוש רק על סוללה לטווח משמעותי (בשביל זה יש נירו פלאג אין).

הנהג לא מתעסק במתי הרכב על סוללה בלבד ומתי יש שילוב בין חשמל ובנזין.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• אחראי פורום
פורסם
רק במישור? אם זאת עליה לירושלים (3 ק"מ האחרונים?)

בעליות לא. אבל אז כשתרד את הירידה הארוכה, המנוע לא יפעל כלל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המערכת שיש בנירו (ובסורנטו ובחלק מהספורטאג'ים) היא מערכת שמאוד מתאימה לשוק הישראלי:

- עברית מלאה

- וויז מקורי מובנה

- מערכת מקורית ולא התקנה מקומית

אנדרואיד אוטו שיש בחלק מדגמי קיה בישראל (פיקנטו, ריו) נותן פתרון לא רע, אבל פחות טוב.

באילו מהספורטאג׳ים מגיעה המערכת המקורית הזאת?

פורסם
באילו מהספורטאג׳ים מגיעה המערכת המקורית הזאת?

אני בודק לגבי ה GT ובשני סוכנויות יש מערכות שונות ברכב תצוגה:

בסוכנות רעננה ישנו רכב עם מערכת 7" מקורית ואנטנת סירה

בסוכנות פתח תקווה ישנו רכב עם מערכת 8" התקנה מקומית של אדי מערכות ואנטנה רגילה

כל אחד מהסוכנים טוען שכך הרכב מגיע, לך תבין.....

פורסם

אני הייתי גם כן בסוכנות פתח תקוה ואמרו לי שבכל הרכבים שלהם עכשיו יש מסך מולטימדיה מקורי, ההבדל היחיד הוא בגדלים.

פורסם
אני בודק לגבי ה GT ובשני סוכנויות יש מערכות שונות ברכב תצוגה:

בסוכנות רעננה ישנו רכב עם מערכת 7" מקורית ואנטנת סירה

בסוכנות פתח תקווה ישנו רכב עם מערכת 8" התקנה מקומית של אדי מערכות ואנטנה רגילה

כל אחד מהסוכנים טוען שכך הרכב מגיע, לך תבין.....

המלאי של ה gt מעורב, חלק ככה וחלק ככה. נשארו ממש מעט עם המערכת הקודמת שהותקנה בארץ (8")

פורסם

שאלה לבעלי הנירו.

כשערכתי נסיעת מבחן בנירו ובחנתי את בקרת השיוט האדפטיבית - כשהרכב האיט למהירות מאוד נמוכה - בקרת השיוט ציפצפה והתנתקה והרכב התחיל להאיץ (תחושה של גיר אוטומטי ללא הפעלת בלמים). אמרו לי שזה לא אמור לקרות ושהוא מגיע לעתירה מלאה. היום ערכתי נסיעת מבחן בראב 4 וחויתי את אותה החוויה. אם הרכב לפני מאיט למהירות נמוכה, אבל לא מגיע לעצירה מלאה, בקרת השיוט מצפצפת, מתנתקת והרכב מאיץ בעדינות אל אחורי הרכב שלפניו.

מה המצב האמיתי בנירו? זה כמו שאני מתאר לגביי הראב 4? ואם כן, זה משהו שמתרגלים אליו? זה מרגיש לי כמו מנגנון שמבטיח שימוש בפוליסת הביטוח לצד ג'. מה אני מפספס?

פורסם
שאלה לבעלי הנירו.

כשערכתי נסיעת מבחן בנירו ובחנתי את בקרת השיוט האדפטיבית - כשהרכב האיט למהירות מאוד נמוכה - בקרת השיוט ציפצפה והתנתקה והרכב התחיל להאיץ (תחושה של גיר אוטומטי ללא הפעלת בלמים). אמרו לי שזה לא אמור לקרות ושהוא מגיע לעצירה מלאה. היום ערכתי נסיעת מבחן בראב 4 וחויתי את אותה החוויה. אם הרכב לפני מאיט למהירות נמוכה, אבל לא מגיע לעצירה מלאה, בקרת השיוט מצפצפת, מתנתקת והרכב מאיץ בעדינות אל אחורי הרכב שלפניו.

מה המצב האמיתי בנירו? זה כמו שאני מתאר לגביי הראב 4? ואם כן, זה משהו שמתרגלים אליו? זה מרגיש לי כמו מנגנון שמבטיח שימוש בפוליסת הביטוח לצד ג'. מה אני מפספס?

מי שאמר לך שהרכב אמור להגיע לעצירה מלאה טעה. בקרת השיוט האדפטיבית בנירו מתנתקת מתחת ל-10 קמ"ש וזו הסיבה ל"האצה" שהרגשת שהיא לא האצה אלא גלישה של הרכב ללא בלמים. מעל 10 קמ"ש המערכת מנהלת את התאוצה ולא פחות חשוב את ההאטה, ברגע שהמהירות יורדת מ-10 קמ"ש (למשל בהתקרבות לרכב מלפנים) המערכת מתנתקת בליווי קולי וחזותי ולמעשה ניהול ההאטה\בלימה מוספק והרכב מתחיל לגלוש חופשי (ללא האצה) וזה מה שהרגשת.

פורסם

השאלה לא היתה לגביי ההתנהגות עצמה - אלא לגביי התחושה כשהרכב מתנהג ככה.

"גלישה" של רכב אוטומטי במהירות מאוד נמוכה מלווה בהאצה עדינה. וזה בדיוק זה מה שתיארתי.

להבנתי במידה ואתה מתקרב לרכב שעומד ברמזור - בקרת השיוט האדפטיבית כן תביא אותך לעצירה מלאה - האם אני טועה? אם גם במקרה כזה הרכב רק מגיע למהירות נמוכה ופתאום מתחיל לבלום - המצב גרוע משחשבתי.

ועדיין - מתוך הבנה שזו ההתנהגות - לתחושתי מנסיעות המבחן הקצרות זה בלתי נסבל - אני מנסה להבין אם זה משהו שמתרגלים אליו או שהוא ממשיך לעצבן בכל יום מחדש.

פורסם

משום מה מרבית הרכבים בעלי בלימה אוטונומית מנתקים את המערכת באיזור ה 10 ק"ש (בנירו ובאיוניק זה ב 8 קמ"ש). מעניין מה הרציונל של זה.....כמובן עדיך שהמערכת תדע להתנהל בפקק כולל עצירה מוחלטת והתחלת נסיעה שהפקק זז.....יש מעט רכבים כאלו היום.

האם משהוא יכול להסביר את הרציונל למה לנתק את המערכת מתחת ל 8 קמ"ש ולא להמשיך לשלוט ברכב גם במהירויות נמוכות יותר עד לעצירה?

• תוכן חדש...