Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התראת starter sytem faulty באוקטביה דור 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כיבוי המנוע, אני מקבל הודעה בדאשבורד -

Starter system faulty workshop!

לא מופיע סימן כלשהוא של תקלה עם פתיחת סוויצ או אחרי הנעה, אין בעיה להניע את הרכב או כל תקלה אחרת.

סרקתי תקלות עם VCDS והתקבל

10763 - Starter Enable from Selector Lever Sensor System
            P1734 00 [002] --
            Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear

לפי מה שהצלחתי להבין מחיפושים ברשת, זה יכול להיות תקלה מוכרת שקשורה ל DSG וידית ההילוכים. מישהו נתקל בתופעה?

פורסם

גם לי יש את אותה תקלה לאחר סריקה ב-VCDS

10763 - Starter Enable from Selector Lever Sensor System

P1734 00 [002] - -

Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear

לפי מה שהבנתי מחיפושים בחו"ל זה אינו קשור בכלל למכטרוניקס , החלפה של ידית ההילוכים או כל היחידה עשויה לפתור את הבעיה.

שלי אס 3 דור 3 8V

יש לך אחריות על הרכב ? אשמח אם תעדכן מה אמרו לך במוסך אאודי לגבי התקלה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי היום במוסך המרכזי יותר מ 4 שעות , לא הצליחו לאבחן את הבעיה. הם מחכים לתשובה מהיצרן.

בינתיים שמתי לב היום שהסטרט-סטופ הפסיק לעבוד ..

פורסם

אם התקלה על מנגנון ידית הילוכים נמצאת בסטארינג קולום אז באמת יש תקלה במנגנון אבל אם היא מופיעה בגיר לרוב ה תקלה במכטרוניק.

פורסם (נערך)

אתה יכול להסביר את הקשר למכטרוניק? (הגיר הוא DSG6)

התקלה מופיעה בVCDS תחת

Address 02: Auto Trans (J743)

עריכה אחרונה על ידי tomerR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי 2 ביקורים במוסך המרכזי בהם כל פעם הרכב היה במוסך כ 5 שעות, ועוד אין פתרון "מהיצרן" לפי נציג המוסך - בפעם השנייה לקחו עוד נתונים ועשו בדיקות שהיצרן ביקש ופה זה נגמר. מתלבט איך להתקדם איתם

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ -היום יצא לי לאבחן תקלה דומה , בסוף היה בממסר בתיבת פיוזים , הגדול מבין 3 הממסרים .

645 הסימון עליו אם אני לא טועה .

פורסם

בסוף המוסך לא הצליח לאבחן את התקלה, גם אחרי 3 ביקורים:

בזה האחרון הם חיברו ריליי כלשהוא למחבר מקורי של הרכב לפי ההוראות מהיצרן, והתקלה עדיין לא נפתרה. על הדרך הם השאירו את המחבר זרוק מתחת להגה והוא ממש הפריע לסיבוב של ההגה..! חבר שם לב לעניין והזיז אותו . את המוסך (המרכזי) זה לא כל כך עניין שהם יצרו תוך כדי הבדיקות תקלה.

לבסוף דיברתי עם המנהל הטכני של סקודה שביקש שאגיע למחלקה הטכנית לאחר שאפרק את המערכת מולטימדיה שלי מהרכב ואחזיר את המקורית. מכיוון שמדובר פה בשעות רבות של התקנה של המערכת , החלטתי לוותר על מציאת פתרון

• תוכן חדש...