Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם תשאל אותי, הייתי מוותר על מזגן ברכב.

כן.

נעילה חשמלית הרבה יותר חשובה ממזגן.

במיוחד בקיץ בתוך העיר - כשאתה מזיע ולא רואה את הולך הרגל שקפץ לך לכביש.:?

פורסם

טלפון של שי אהובי:

03-6873323

בקש את שי/דרור, וזכור להגיד שבאת דרכי (אחרת סתם טוחנים במחיר)

טלפון של סאונד FX:

בקש את רועי, ופשוט אמור שאתה חבר בפורום.

03-9236650

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לאור - אמרתי שלא כדאי את ה-MVP לא משיקולי מחיר, אלא בגלל שאני לא אוהב את כל הקטע של הביפר (אני מקווה שאני לא מתבלבל), נראה לי קצת מוגזם... אבל אם הוא רוצה שיהנה...

...Carpe Diem

פורסם

שמר, רק עכשיו אני שם לב להודעה שלך:

לא יודע מה לאמר, אבל בכל ה-3 שנים שאני נוהג ברכבים, תמיד היה מזגן (עד עכשיו, מעכשיו אין יותר), והפעמים הבודדות שהוא הופעל, היה ע"י אבא או אמא או לפעמים אם לקחתי את סבתא לאיזה מקום, ככה בתכלס אני לא ממש זוכר את עצמי מפעיל מזגן.

(אגב יתכן שזה בגלל מה שסיפרתי לך שאני לא מסוגל לנסוע עם חלונות סגורים)

פורסם

אני אומר תמכור את האוטו,תקבל עליו איזה 11-12 אלף,תוסיף עוד קצת ותקנה איזו סבארו GL שבאה עם מזגן,ה"כ,חלונות חשמל,נעילה מרכזית וכל מה שרק תרצה...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ראשית. אם הרכב יד ראשונה ובמצב כמו שתואר- לא הייתי ממליץ למכור. לדעתי זה רכב אידיאלי לצעירים/חיילים/סטודנטים במחיר טוב.

אם יש לך 8K מראש תוריד כ 4K על רישוי שנתי +ביטוח (ללא מקיף).

מזגן זה משהו כמו 3K אבל הכי טוב שתשאל מזגניסט ואם אתה רוצה להתקין מזגן כדאי שתעשה את זה עכשיו ואל תחכה לקיץ- אז אף מזגניסט לא ידבר איתך.

מערכת נעילה מרכזית עולה כ-200 ש"ח ללא התקנה (אם יש לך ידיים טובות אתה יכול לעשות לבד- יש בפורום גם שירשור בנושא). בקשר לפתיחה מאחורה כבר יש לך פתיחה מתוך הרכב באופן מכני.

לדעתי כל אזעקה שיש לך כרגע היא מספיק טובה- לא הייתי רץ להשקיע בזה אם אין לך ציוד יקר בתוך הרכב.

בקשר למערכת זה לא תחום שבו אני הייתי משקיע יותר מידי (אבל זה אני) לי יש רדיו-טייפ +צ'יינג'ר של קנווד על ארבע רמקולים +שני טוויטרים דמיקולו שעושים עבודה יפה. כל זה בפחות מ-1300 ש"ח (בזמנו-כשקניתי).

עם כל זה הגענו לתקציב שלך- בלי היתייחסות להוצאות שוטפות כמו דלק ובלאי של רכיבים.

בבוטם ליין- תשקיע במה שעושה לך ולרכב טוב- אם אתה יכול להסתדר בלי מזגן- סחטיין, אני אישית לא מתכוון להעביר את הקיץ הבא בלי מזגן- כך שבקרוב אני מקווה לקפוץ לאיזה מזגניסט לייעוץ בהמשך התקנת המזגן שלי.

בכל אופן בהצלחה ותתחדש.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

המר בחור בעל הג'אסטי, הייתי ממליץ לך לוותר על המזגן, בפיאט שלי ושל אבא(עוד מאט שלי לגמרי) לא היה בהתחלה מזגן והתקנו בה מזגן של רסקור.....קיצר זה כזה חרא הוא מורגש רק ברמה ה3 של הסקאלה שלו פלוס שהאוטו לפעמים מתחמם איתו בעליות פלוס שבאים לו לפעמים כאלה גליי רעידות שמרעידים את כול האוטו בתדירות של חצי דקה.........עזוב אם לא היה מזגן מקורי אם האוטו, חרם להתקין אחד עכשיו, גם ככה בקושי יצא לך להדליק אותו.

הייתי מציע לך לעשות פשוט סאן רוף, שהוא פתוח אם עוד חלון יש לך אפקט טוב של מיזוג אוויר..........;?)

פורסם

בקשר לצמיגים, יובאו לארץ מספר בודד של ג'אסטי 4X4. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עבורך איזה צמיגים היו להם אבל אם יש להם תקינה (ויש כי הרי יש להן מספר צהוב) ואם המידה שונה, לא אמורה להיות לך בעיה לשדרג לגודל של ה 4X4. אבל ביניינו.... בשביל מה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב, גם אם מידת הצמיגים שונה, אני חושב שתהיה בעיה בגלל בית הגלגל הקטן יחסית, יתכן ובגלל ההגבהה ניתן לדחוס לשם משהו יותר גדול, אבל לדעתי בג'אסטי הרגילות אי אפשר.

פורסם
המר בחור בעל הג'אסטי, הייתי ממליץ לך לוותר על המזגן, בפיאט שלי ושל אבא(עוד מאט שלי לגמרי) לא היה בהתחלה מזגן והתקנו בה מזגן של רסקור.....קיצר זה כזה חרא הוא מורגש רק ברמה ה3 של הסקאלה שלו פלוס שהאוטו לפעמים מתחמם איתו בעליות פלוס שבאים לו לפעמים כאלה גליי רעידות שמרעידים את כול האוטו בתדירות של חצי דקה.........עזוב אם לא היה מזגן מקורי אם האוטו, חרם להתקין אחד עכשיו, גם ככה בקושי יצא לך להדליק אותו.

הייתי מציע לך לעשות פשוט סאן רוף, שהוא פתוח אם עוד חלון יש לך אפקט טוב של מיזוג אוויר..........;?)

אני לא יודע איזה מנוע יש לך באונו אבל בג'אסטי המדוברת, על הנייר, יש קרוב ל 70 סוסים על משקל נוצה. בג'אסטי של אמא (שנמכרה בינתיים) המזגן בקושי השפיע על המנוע.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

טוב, מצאתי . בג'אסטי 4X4 יש את הצמיגים הבאים 165/65/13 מה הרוחב אצלך?

לאבא שלי הייתה בזמנו ג'אסטי כזאת בדיוק והמזגן היה מעולה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחי, בפיאט יש גם 70 כ"ס, אבל המזגן לא מקורי! זאת כול הבעיה, המזגנים המקוריים של פיאט איטליה לא עושים את הבעיות האלה!

אז תבדוק אם לאימא שלך יש מזגן מקורי של סובארו או איזה ראסקור/אלכס מזגנים/רכב קור או כול דבר אחר......

כי מזגנים לא מקוריים נותים להיות בעיתיים!

פורסם

יניב, לי יש ג'אסטי 1200, אותם הצמיגים בדיוק, משמע אין לאן ללכת בכל מקרה.

דני, יש לאוטו 68 כ"ס יצרן, המזגן אכן לא משפיע על האוטו בכלל, ומקרר יופי יופי.

פורסם
עזוב אותך, זה לא אוטו שנועד לשיפורים, אם יש לך 8000 שקלים, תהיה חכם (תעשה מה שאני עשיתי) ותבזבז את הרוב על אחלה מערכת לאוטו, פאנל ברמה+רמקולים ברמה (אחורה וקדימה), מגבר טוב וסאב... אם אתה באמת מתעקש וזה אפשרי כמובן - שים מזגן ותו לא!

אגב, לי יש מאזדה 121 (בימבה), רציתי לשפר אותה אבל אין טעם... יש פשוט מכוניות שלא נועדו לשיפורים.

אני כבר השלמתי עם זה, ואתה?..

לפי דעתי אתה ממש לא צודק!!! לי היה אוטו קטן ומכוער שקצת דומה לגסטי! ואחרי הרבה השקעה ומאמץ ניתן לקבל תוצאות טובות! הכל תלוי בתקציב! אם יש כסף אפשר לעשות הכל מגסטי! ו ב 8 אלף אפשר לעשות אותה ממש יפה! הנה לדוגמא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60718&page=4&pp=15&highlight=%F4%E9%E1%F8%E2%EC%F1
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...