Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לאבא שלי Subaru Justy GLII 1200 92 יד ראשונה והוא קונה לעצמו רכב...

רוב הסיכויים שהג'אסטי תעבור אלי.. כי פשוט חראם למכור כזאת בובה.. ש 12 שנה לא עשתה שום בעיה

המחירון פשוט נמוך מערכה האמיתי :roll: ... לא היו לה בחיים תאונות ושום תקלות, כל החלקים מקוריים

ולא הוחלפו מלבד הציריה (סובארו :oops:...) קיצר היא במצב ממש מעולה...

אני עוד חדשיים בן 19 כבר שנה וחצי עם רשיון ועם 8 אלף בבנק שלדעתי אפשרי בהחלט לתחזק אותה...

כי היא פשוט לא דורשת כלום...

במידה והיא תעבור אליי הדברים המידיים שהייתי רוצה להוסיף לה זה אזעקה נורמלית + נעילה מרכזית

כרגע יש לה אזעקה סטנדרטית שאף פעם לא מפעילים אותה + אימובילייזר,

האם אפשר לשים לה נעילה + אזעקה וכמה בערך זה אמור לעלות?

האוטו גם בלי מזגן... הייתי ממש רוצה לשים לה גם מזגן כמה יעלה בערך?

הייתי רוצה לדעת אם יש אופציה לשים לרכב צמיגים רחבים ובעלי חתך נמוך? כמובן שלא 18"..

כרגע היא ללא ג'נטים סגסוגת אלה הגלגלים האורגינליים 14" או 13"

האם יש אופציה כזאת וכמה זה עולה?

ד"א את האזעקה אני רוצה לשים כי אני בונה על מערכת סבבי וחבל שהיא תהיה בלי אזעקה...

ונ"מ כי זה מעצבן תחת לפתוח כל דלת בנפרד ולסגור עם מפתח..

בכללי זה כל הדברים הגדולים שהייתי רוצה להחליף ולשדרג... אשמח אם תעזרו לי...

תודה רבה מראש מיכה.

למכירה Subaru Justy 1.2 GLII 1992 יד ראשונה. שמורה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא האם אתה עושה את העבודה או בעל מיקצוע (חשמל, אזעקה וכו')?

אף פעם אני לא אבין אנשים ששמים מגנזיום על אוטו כזה (וגם לי יש כזה אוטו)... פשוט חבל...

כל בור בכביש יכול לשבור לך אותו. כל חמדן יכול להשאיר לך את האוטו בלי גלגלים... בקיצור, חבל על הכסף (לפחות ברכב הזה)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

את המגנז זה סצם פלצנות 90% אנלא אשים.. רק מעניין אותי לדעת אם זה אפשרי...

פורסם

עזוב אותך, זה לא אוטו שנועד לשיפורים, אם יש לך 8000 שקלים, תהיה חכם (תעשה מה שאני עשיתי) ותבזבז את הרוב על אחלה מערכת לאוטו, פאנל ברמה+רמקולים ברמה (אחורה וקדימה), מגבר טוב וסאב... אם אתה באמת מתעקש וזה אפשרי כמובן - שים מזגן ותו לא!

אגב, לי יש מאזדה 121 (בימבה), רציתי לשפר אותה אבל אין טעם... יש פשוט מכוניות שלא נועדו לשיפורים.

אני כבר השלמתי עם זה, ואתה?..

פורסם

בגלל זה אני רוצה לשים לה אזעקה ואם כבר אז גם נעילה...

כמה זה אמור לעלות? זה אפשרי בכלל?

פורסם

אזעקה גם ב"כרכרת הפאר" של אלטע זעכן אפשר להתקין.

עכשיו ברצינות, מוזר לי איך לא היתה לך עד היום אזעקה. אני הייתי שם בכל מקרה אזעקה בשביל השקט הנפשי שלי...לא שזה עוזר באמת אבל עדיין, זה מקנה קצת שלווה וזה לא אמור לעלות אלפי שקלים אלא רק מאות.

קח בחשבון, חברות הביטוח היום לא מחייבות לשים אזעקה ברכב אפילו, ככה שרק אם זה יעזור לך לישון קצת קצת יותר טוב בלילה - תתקין קודם כל אזעקה, אחרי כן מזגן, ואחרי כן תחשוב על מערכת טובה לרכב - ואם אתה לא כזה מבין גדול במערכות - תשאל אותנו ונשמח לעזור! (אני לפחות) ;)

אגב, לגבי נעילה (של הדלתות? נעילה מרכזית כאילו) אין לי מושג...

פורסם

צריך להפעיל אותה עם הכפותר שנמצא מאחורי ההגה.. וכשאתה פותח תאוטו אז היא לא מתנתקת אתה מהר צריך להכנס וללחוץ על הכפתור או להכניס לסוויץ' כבר שחכתי.. אז מה שקורה שכל פעם היא מצפצפת עד שאתה מספיק להתאושש :).. אז אנחנו פשוט לא מפעילים אותה... :)

אז מה שאני רוצה זה אזעקה +נעילה שתופעל וותנתק יחד עם הנעילה מהשלט... כמו במכוניות של היום..

יש מצב?

ד"א כמה עולה מזגן?

פורסם

מבדר, השכלולים של פעם :)

קח את האוטו למוסך שלך, שם יענו לך על כל השאלות.

בקשר לאזעקה, אתה יכול לשאול באוטו דיפו גם, נראה לי שהם יוכלו לעזור בנושא הזה.

אגב, הג'סטי אוטומטית? אם כן זה די נדיר... ועוד משהו, שמתי לב שהיא GLII, תקן אותי אם אני טועה, זו לא הגרסה הכי "מפוארת" של הג'סטי לאותה תקופה? נדמה לי שאמור להיות בה מזגן... או שהיא אוטומטית לפחות...

פורסם

אזעקה, אתה יכול להתקין MVP ונעילה מרכזית, צריך לעלות ביחד בין 1200-1500 כולל עבודה, קח בחשבון, נעילה מרכזית מגיעה 4 מנועים, מה שאומר שתא המטען נשאר בפתיחה ידנית, אלא אם תמצא חשמלאי שיש לו מנוע בודד ויוכל לקמבן תוספת.

מזגן, אתה יכול לקנות בפירוק מדחס, וללכת להתקין אצל מישהו שמתעסק בזה, לגבי מחיר אין לי מושג, אני את הג'אסטי שלי קיבלתי עם מזגן.

ג'אנטים, אתה לא יכול לשים 14", הבית גלגל נורא קטן, ובקושי מכיל את מה שיש שם עכשיו שזה 165-65-13.

מערכת ?

רד מזה, נורא יקר ולא כדאי ההתעסקות עם רמקולים מקדימה.

נ.ב:

בגיאל 2 לא היה מזגן מקורי, גם אצלי המזגן בא תוספת, ומוכר בזה במחירון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הייתה גרסה כוללת מזגן נראה לי נקראה ECVT עם מדבקה כזאת על הדלת...

ד"א אני צריך להחליף צמיגים כבר.. יש מצב לשים יותר רחבים בלי להחליף ג'נט?

פורסם

כמו מה שאמר קודמי, לא צריכה להייות בעיה להתקין נ"מ ואזעקה, אבל מאוד לא ממליץ ללכת לאוטו דיפו או משהו בסגנון... בקר בחנות לאביזרים/חלפים/חשמלאי רכב הקרוב אליך ובקש הצעות מחיר. לפי דעתי אין צורך בMVP - אזעקה מתוחכמת מדי... משהו נחמד ופשוט יעשה את העבודה, תבקש המלצה מהמוכרים לעיל, נעילה מרכזית גם מאוד זולה, אבל תצטרך לשלם למתקין, גם כאן חפש הצעות מחיר.

מערכת - לא הטע שלי אז אין לי המלצות...

בכל מקרה, בהצלחה!

...Carpe Diem

פורסם

שיהיה אמין זול ומקצועי... ולא איזה חאפר גנב...

אני מבין בזה מעט מאוד לכן אני צריך מקום אמין ורציני.. המלצות יתקבלו בברכה..

אזור המרכז... תודה

יש אפשרות לחבר נ"מ לאזעקה הנוכחית ברכב? שתידלק עם הנעילה ותתכבה עם הפתיחה של הרכב ע"י

השלט? תודה מראש..

פורסם

לא כל אזעקה מכילה את האפשרות לחבר נ"מ, בדר"כ באזעקות הישנות אין אפשרות.

תוכל לרכוש כיום אזעקה פשוטה ב-400 עד 500 ש"ח, ואת הMVP ב-600, לדעתי, ההפרש הזעום שווה.

מתקינים טובים באיזור המרכז ?

יש לך את סאונד FX, זבוטינסקי 105 בפ"ת, אני יודע שהם תותחים, פעם היה שם את עופר (KICKER), היום הוא כבר לא שם אז אין לי מושג מי מתקין אצלהם את האזעקות.

יש את שי אהובי מערכות ברחוב ריב"ל בת"א (ממש בכניסה בצד ימין), תאמר לחברה שם שאור סלע שלח אותך.

זה בתכלס האנשים שאיתם אני עובד...

ואם תשאל אותי, הייתי מוותר על מזגן ברכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...