Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ל בפברואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להוזיל משמעותית את הטיול ללונדון?

חפש דירה ב AIRBNB ושתהיה במקצת מרוחקת מהמרכז אבל צמודה לתחנת אנדרגראונד ואם אפשר, אפילו לתחנה שהיא הצתלבות קוים.

באופן אישי ממליץ על אזור נוטינג היל שהוא גם יפייפה וגם התחנה היא הצתלבות של 3 קוים.

ליוקר המחיה בלונדון אין הקלות, אבל שערי המטח עוזרים לנו, עברו הימים שהפאונד הבריטי הוא 7-8 ש"ח.

ועדיין, לונדון היא יעד יקר, אבל משובח.

ללא ספק, העיר שאני אוהב ביותר בחו"ל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

היי

מחפשים יעד יחסית זול, אם אפשר סביבות ה 3-4 לאדם לכל היותר.

תכלס היעד עצמו פחות משמעותי, שיהיה כיף וזהו... רוצים לצאת לחול להשתחרר.

היא מתחילה התמחות כעו"ד בפרקליטות.

כרגע הולכים על יום העצמאות, לכן - שינוי תאריכים לאמצע אפריל :)

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

שיהיה בהצלחה.

ההורים היו בפראג לפני שנה וממש נהנו.

בירה זולה, מקומות יפים, אוכל טוב. טיולים עירוניים, לא טבע וכאלו.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

ליסבון מתאימה ככפפה לצרכים שלך. הבעיה היא טיסות, אם אין משהו חדש מדובר בטיסות קונקשן. טיסות ישירות יש רק בקיץ.

לאחרונה אלעל חתמה הסכם קודשייר עם TAP Porugal איני יודע אם זה הפחית מחירים, אבל בטוח שזה מקל על מציאת טיסות , דרך מרבית השדות האירופיים הגדולים.

אני הייתי בליסבון 4 ימים שכללן יומיים בעיר ויומיים בסביבה (ע"ב רכבת). סה"כ נהנינו מאד וגם היה מזג אויר מושלם למרות שהיה מדובר בדצמבר. היתה רק אי נעימות אחת - חטפו לאשתי שרשרת (ששווה 10 ש"ח) ברכבת

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בשתיהן, אם אתה שואל לאן הייתי חוזר קודם אז למדריד, עיר הרבה יותר כיפית וצבעונית מהתדמית שלה (מעדיף את מדריד על ברצלונה). אם אתה רוצה, יש לי מפת גוגל מפס עם מקומות מומלצים במדריד.

פורסם

שתיהן טובות, דומני שמדריד יותר עשירה. אני הייתי משאיר אותה לחופשה קצת יותר ארוכה עם שכירת רכב לכמה ימים לטיולים ברדיוס של כ-200 ק"מ. מצד שני, גם צ'כיה זה לא רק פראג. כנראה שבסופו שלדבר פראג תהיה יותר זולה, וגם שעות הטיסות הזולות יותר נוחות (הטיסות של אייר אירופה המוזלת הן בשעות מאוד לא נוחות והחסכון יתקזז מול עוד לילות במלון. אפשר כמובן לטוס עם אלעל או איבריה, אבל זה כבר לא יהיה זול. לעומת זרת הטיסות לפראג זולות - הבן שלי נסע לאחרונה עם החברה טס הלוך עם W6 וחזר עם CZ/QS (זו אותה חברה בשני מיתוגים) כך שהרויח גם מחיר וגם שעות נוחות. כמובן שמדובר בכרטיסי טיסה נפרדים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עזוב את הסקאייסקנר.

למדריד בדוק את אלעל, איבריה (הם יתנו גם את וואלינג) ואת אייר אירופה. אם אתה מתעקש לחפש קישור בדוק באתרי החברות הטורקיות (טורקיש, פגסוס ואולי אטלס גלובאל). לדעתי חבל לבזבז זמן בקישורים, ובוודאי ב-backtracking דרך מרכז או צפון אירופה.

לפראג זה עוד יותר פשוט - אלעל, טראוול סרביס (זה גם צ'ך איירליינס) וויזאייר.

"טריק" בסיסי לחלוטין שבו אני משתמש כדי לזהות את החברות הטסות ישירות מת"א - באתר רש"ת - טיסות מתוכננות - המראות - מדינת ונמל היעד והתאריכים המבוקשים. תוך כמה שניות יש לך רשימת כל הטיסות הרלוונטיות ונותר לך להכנס לאתריהן.

פורסם
משומה כל פעם שאני מנסה לשלב טיסות מיעדים שונים \ חברות שונות - המחיר גבוהה מאוד, בודק דרך Skyscanner

יש איזושהי דרך לעקוף את זה?

1. לעזוב אתרי תיווך ולחפש בחברות הטיסה הסדירות והצרטרים.

2. לגלוש אינקוגניטו. הרבה אתרי מכירת טיסות/חופשות מפעילים אלגוריטם שהולך ומעלה לך את המחיר ומצמצם את מספר הכסאות הפנויים בטיסה בשביל להאיץ בך להזמין. האלגוריטם לא רלוונטי לגולשי אינקוגניטו.

מה עם ברצלונה?

ווארשה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באפריל מזג האויר צריך להיות סביר בכל שלושת המקומות, אבל, כמובן, צריך קצת מזל. הבטוח ביותר מבחינה זו היא מדריד. מצד שני, כנראה שהיא היקרה מבין השלוש.

החל בבדיקת מחירי הטיספות בתאריכים המיועדים (טיסות ישירות מת"א לורשה זה אלעל, לוט וויז, אולי עוד חברה שלא ידועה לי, אבל תמיד שווה לבדוק את ארקיע וישראייר) מחירי מלונות, ואז קבל החלטה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...