Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 ידנית הדגם החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה עבור חבר

מתכנן לקנות יונדאי I10 הצורה חדשה מודל 2014 ידנית.

עד כמה הרכב אמין, נוח וחסכוני, אני מודע לכך שהכל אינדיבידואלי וכמה הרגל כבדה על הגז אבל בגדול אשמח לשמוע מבעלי רכב זהה עד כמה הם מרוצים או לא מרוצים מהרכב ומה צריכת הדלק.

לינק לסיכום תקופה / סקירה של חברי הפורום על הרכב גם ייתקבל בברכה:?

פורסם

הסלון נעים מאוד עקב שילוב שני צבעים, המושבים עם תמיכת צד טובה מאוד אבל יכולים להיות מעט צפופים לאנשים מלאים.

מאחור המצב דומה לשאר רכבי המיני כלומר יחסית צפוף, היתרון שלה אבל לעומת שאר רכבי המיני הוא בתא המטען הגדול.

המנוע לא חזק אבל בכביש מישורי סביר בהחלט, בעליות צריך להיות יותר סבלני, לא שמעתי על בעיות אמינות בדגם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה ברשותי אחת ידנית למשך כחצי שנה, כל הדברים שנאמרו מעלי מדוייקים.

אוסיף שצריכת הדלק הממוצעת מדודה לפי משאבה אצלי - הייתה 1 ל- 14, עם נהיגה ממוצעת (רגל כבדה על הגז כשצריך בלבד).

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
הייתה ברשותי אחת ידנית למשך כחצי שנה, כל הדברים שנאמרו מעלי מדוייקים.

אוסיף שצריכת הדלק הממוצעת מדודה לפי משאבה אצלי - הייתה 1 ל- 14, עם נהיגה ממוצעת (רגל כבדה על הגז כשצריך בלבד).

1 ל 14 עם / בלי מזגן? נסיעות עירוניות / בין -עירוניות?

פורסם

אני נוסע ב I10 ידני מספטמבר 2014, עד היום 70,000 קמ בלי אף תקלה

טיפולים כל 20,000 קמ במוסך הראשי כ 600 שח לטיפול, טיפול עם החלפת בלמים 1100 שח

נסיעה 70% בין עירוני 30% עירוני. צריכת דלק 1\20 בדוק (לא משתולל)

180 סמ מרגיש נוח

פורסם

נסיעה 70% בין עירוני 30% עירוני. צריכת דלק 1\20 בדוק (לא משתולל)

וואו, 1 ל 20 צריכת דלק זה מטורף. האם זו צריכה מדודה מהמשאבה או מה שמחשב הדרך מראה?

נראה לי צריכה יותר מדי טובה, זו צריכה של רכב היברידי.

פורסם
וואו, 1 ל 20 צריכת דלק זה מטורף. האם זו צריכה מדודה מהמשאבה או מה שמחשב הדרך מראה?

נראה לי צריכה יותר מדי טובה, זו צריכה של רכב היברידי.

צריכה מדודה !

זה מנוע 1000CC נוסע יחיד במישור החוף

לא נהג מרוצים אבל נתקע בפקקים

• תוכן חדש...