Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "VFM" עד 24K שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בראבו ידניות גם ששם עלות הטיפול רגילה לגמרי. יש במקרה אחת ביד 2 שמבקשים עליה 25, במקרה יצא לי לדבר איתו, טסט קרוב, לא בוצע מעולם טיימינג אבל נשמע שאחרי יישור קו סביר היא תענה לכל הצרכים של הבחור.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
יש בראבו ידניות גם ששם עלות הטיפול רגילה לגמרי. יש במקרה אחת ביד 2 שמבקשים עליה 25, במקרה יצא לי לדבר איתו, טסט קרוב, לא בוצע מעולם טיימינג אבל נשמע שאחרי יישור קו סביר היא תענה לכל הצרכים של הבחור.

אני דווקא דיברתי איתו, אומר שלא רלוונטית כרגע
פורסם

גם לי אמר את זה, אמר שבדיוק מחפש רכב ולכן זה לא ממש רלונטי וכאשר ימצא ירים טלפון. בכל מקרה כרגע אני לא בונה עליו כי הרכב שלי טרם נמכר וכנראה שמצאתי אלטרנטיבה טובה יותר.

נשמעת מעט מוזנחת אבל זה עניין של זוית ראיה (צבע שרוף לטענתו וסדק בדשבורד).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בראבו זאת באמת אפשרות מעניינת, אבל חשוב מאוד למצוא רכב שמור ומטופל וזאת משימה לא קלה במיוחד עם הגבלת התקציב.

אנשים ששומרים על המכוניות כראוי לא ממהרים לשחרר במחירים כל כך נמוכים כי קשה מאוד למצוא מחליפה שתתן את אותו הVFM בטווח מחירים סביר.

על השחורה משהם יצא לי לשמוע לא מעט ולא דברים טובים.

אם הבראבו שמפורסמת כאן בפורום עדיין רלוונטית, אולי כדאי להתאמץ עוד קצת ולקבל ראש שקט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הבראבו הזאת תיבדק גם, אם למתוח את התקציב אני צריך למתוח את הזמן גם, נראה אולי לחכות קצת ישתלם בסוף.

פורסם

לחכות לרוב משתלם אבל לא תמיד.

הפיאט 500 שרכשתי עברתי לא מעט מודעות וחפירות עד שהיא נרכשה על ידי, המאמץ בהחלט השתלם וככה גם המחיר (לגבי המחיר הבנתי רק אחרי הרכישה).

עד לא מזמן הייתה בראבו נוספת עם 78 אלף ק''מ יד ראשונה ידנית, רצה עליה לסגירה 28 אלף ש''ח ונשמעה סה''כ לא רע.

הרכבים צצים מעת לעת והשוק שלהם לא בשמיים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הרכבים צצים מעת לעת והשוק שלהם לא בשמיים.

חבל מאוד שאתה מטעה סתם.

אני מדברת גם מניסיון אישי וגם מהכרות קרובה עם מספר לא מבוטל של עסקאות בשוק.

רכבים שבורים ישכבו בלוחות חודשים על גבי חודשים גם במחירים נמוכים, אבל הרכבים השמורים באמת נמכרים בדר"כ במהירות ובמחירים שקרובים מאוד למחירון גם מלמעלה. בעיקר בדגמים המאובזרים (סנסיישן\מגניפיקו ובידניים).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שוק המבוסס על אנשים שמוכנים כביכול להתפשר על פיאט עקב תקציב נמוך לרוב או מעגל אנשים שמחפש כזאת ידנית כרכב ספורטיבי. ההיצע והביקוש דומים לדעתי וזה עניין של תזמון. אפשר לפרסם אחת שמורה שתיחטף ישר כי בדיוק מישהו מחפש ואפשר לפרסם ולחכות לא מעט זמן.

לי אישית אין בעיה לשלם גם מעל מחירון לאקזמפלר שמור שטופל כמו שצריך אבל בפיאט נדיר למצוא קונה כזה.

את יכולה לחלוק עליי וייתכן שיש לך יותר נסיון בדגם הזה ממני.

מעבר לכל זה מכיר שני רכבים שבק''מ יחסית נמוך הלך להם הטורבו, שניהם היו ללא שיפורים וטופלו בצורה סבירה, המזל שהתיקון איכשהו בעלות סבירה לעומת רכבי טורבו אחרים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ספציפית לו עלה סביב ה 2000 ש''ח כולל עבודה אך לטורבו משומש.

אחד הדברים שהרתיעו אותי בבראבו זה הטורבו אבל זה נשמע מחיר סביר. חדש כולל עבודה בטח עולה סביב ה 5000 ש''ח אך זה ניחוש פרוע. בכל מקרה כל רכב והחסרון שלו, פה זה בהחלט סביר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
שוק המבוסס על אנשים שמוכנים כביכול להתפשר על פיאט עקב תקציב נמוך לרוב או מעגל אנשים שמחפש כזאת ידנית כרכב ספורטיבי. ההיצע והביקוש דומים לדעתי וזה עניין של תזמון. אפשר לפרסם אחת שמורה שתיחטף ישר כי בדיוק מישהו מחפש ואפשר לפרסם ולחכות לא מעט זמן.

לי אישית אין בעיה לשלם גם מעל מחירון לאקזמפלר שמור שטופל כמו שצריך אבל בפיאט נדיר למצוא קונה כזה.

את יכולה לחלוק עליי וייתכן שיש לך יותר נסיון בדגם הזה ממני.

מעבר לכל זה מכיר שני רכבים שבק''מ יחסית נמוך הלך להם הטורבו, שניהם היו ללא שיפורים וטופלו בצורה סבירה, המזל שהתיקון איכשהו בעלות סבירה לעומת רכבי טורבו אחרים.

אני מדברת מניסיון שלי (הרכב נמכר ללא פרסום) והכרות עם עשרות עסקאות בשלוש שנים האחרונות, אתה מדבר על השערות.

נושא הטורבו מאוד פשוט, אם הרכב טופל אחת ל30 אלף ק"מ הטורבו בהחלט יהיה בסכנה כי צינורות השימון נסתמים. זה יכול להגיע בקצת פחות מ100 אלף ק"מ או אחרי 180K, אין חוקיות.

ברכבים שטופלו כל 15 זה לא קורה. מה שמחזיר אותנו להמלצה שלי לא להתפשר על רכב שמור ומטופל כמו שצריך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם אצלך זה מנסיון כנראה שזה יותר מדוייק ממני.

הטיפולים בפיאט לפי הוראות יצרן אכן בעיתיים. גם ב 500 למזלי מצאתי אקזמפלר שטופל כל שנה או 10 אלף ק''מ.

בכל רכב המרווחים האלה שנועדו לחסוך כסף לבסוף עולים יקר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...