Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "VFM" עד 24K שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, אני רוצה לקנות רכב שיהיה קצת מעניין מבחינת ניהוג, בעל ביצועים סבירים, לא מצפה ל5 שניות מאפס למאה, אבל אני אסתפק במתחת ל11, מעדיף במיוחד שיהיה ידני, אך בהתחשב בהיצע ואם אין ברירה אסתפק במה שיש :|.

צפויה נסועה של כ15K ק''מ לשנה משולב עירוני ובין עירוני, נוסע לרוב לבד, אבל אני צריך מדי פעם לנסוע עם רכב מלא (נהג+3).

אני לא מחפש שיהיה חסכוני במיוחד, אלא צריכה דלק סבירה, אסתפק עם צריכה של 1/11, כמו כן שברמת האמינות לא יגרור אותי לעיתים תכופות למוסך, עם צפי לכמה שפחות הפתעות וזה מביא אותי לדבר העיקרי שזה עלות אחזקה שפויה לצעיר שאמור להתחיל לימודים.

אני מודע לזה שהציפיות שלי מעט גדולות, אבל מהבדיקות שלי, עולה שפיאט בראבו ידנית עונה על רוב הקריטריונים שלי, רק שמאוד קשה למצוא אחד כזה, לכן אני אשמח אם תכוונו אותי לרכבים דומים באופי.

עריכה אחרונה על ידי bkp
פורסם

זה הרבה מעל התקציב, אני לא יכול לחרוג, מה גם שאני שומר בצד לביטוח ורג'קטים שבטח יהיו.

פורסם

תתפשר על הגיר הידני, ורכוש לך מאזדה 3 ספיריט מ-2004-2007.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמנם היא לא חזקה ועדיף לבדוק את הכיסא שלה כי הוא חסר כיוון גובה למושב הנהג, אבל פורד פיאסטה מתנהגת מצוין.

כנל סוזוקי סוויפט שפחות מרווחת מהפיאסטה.

פורסם
תתפשר על הגיר הידני, ורכוש לך מאזדה 3 ספיריט מ-2004-2007.

התווסף לרשימת האפשרויות:wink:

אמנם היא לא חזקה ועדיף לבדוק את הכיסא שלה כי הוא חסר כיוון גובה למושב הנהג, אבל פורד פיאסטה מתנהגת מצוין.

כנל סוזוקי סוויפט שפחות מרווחת מהפיאסטה.

אני אעשה בדיקה לגבי השתיים, תודה!

פורסם
אולי יהיה לך מזל ותצליח לדוג פיאט פונטו EVO טורבו 135 כ"ס במעט יותר ממה שרשמת.

אני מניח שאתה מתכוון למזל רע כי מדובר במנוע מוליטאייר..

עם קצת סבלנות אפשר למצוא בראבו TJET ידנית.

turboy

פורסם
אולי יהיה לך מזל ותצליח לדוג פיאט פונטו EVO טורבו 135 כ"ס במעט יותר ממה שרשמת.

אין סיכוי. אחת נורמלית תעלה קצת פחות מפי שתיים מהתקציב.

אני מניח שאתה מתכוון למזל רע כי מדובר במנוע מוליטאייר..

עם קצת סבלנות אפשר למצוא בראבו TJET ידנית.

עוד פעם התחלנו...? המולטיאייר עושה בעיות רק אם מחליפים שמן פעם ב-30 אלף ק"מ. אם מטפלים כמו שצריך, הוא מחזיק יופי (מנסיון).

פות"ש - אולי סיטרואן C2, אולי פוקוס 1.6 ידנית, סוויפט אני חושב שתהיה יקרה מדי, פיאסטה ידנית יכולה להיות אופציה, אבל היא קצת חלושס. איביזה/פאביה 1.6?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

עוד פעם התחלנו...? המולטיאייר עושה בעיות רק אם מחליפים שמן פעם ב-30 אלף ק"מ. אם מטפלים כמו שצריך, הוא מחזיק יופי (מנסיון).

מהיכרות טובה עם האוטו, אני מחזק את מה שנאמר.

עריכה אחרונה על ידי bkp
פורסם
מעדיף כבר את המאזדה, רק צריך למצוא אחת שמורה.
ביקשת VFM.

מאזדה 3 מהשנים האלו עם מנוע 2.0 זה דגם מבוקש, הרבה אנשים רוצים אוטו זול שנוסע כמו שצריך ועם אחזקה הגיונית.

באותם שנים היה שיתוף פעולה בין פורד למאזדה, פוקוס ומאזדה 3 תוכננו יחד, יש הרבה חלקים משותפים. מכוניות דומות אבל לא זהות, מאזדה מכויילת יותר ספורטיבית, פוקוס יותר נוחה ורכה.

מנוע 2.0 זהה כמו שאמרתי, יכול להיות שמאזדה מורכבת יותר טוב ואיכות הפלסטיקה שלה ומכלולים משניים עדיפה.

אבל פוקוס משמעותית יותר זולה, במחר של נגיד מאזדה 3 מודל 2005 יד 5 אתה קונה פוקוס יד 2 מודל 2008 עם פחות ק"מ. ז"א VFM גבוה יותר.

פורסם (נערך)

אז לפי זה, הבראבו הרובוטית עדיפה על המאזדה והפורד, כי בתקציב דומה אפשר לקנות משנת 2010. עם זאת טוב להכיר עוד אופציות שקיימות בשוק ועל כך תודה על ההארה.

עריכה אחרונה על ידי bkp
פורסם

זה עוד אופציה, תבחר מה שיותר נראה לך ומה שתמצא במצב טוב יותר.

כל אחד מדבר על מכוניות שהוא מכיר / היו בבעלותו.

את המאזדה והפורד אני מכיר, את הבראבו לא.

• תוכן חדש...