Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, יש לי סוזוקי ספלאש שנת 2011, יד שנייה.

בקנייה לצערי לא נבדק אם כל הכלים להחלפת גלגל נמצאים, ועכשיו גיליתי (למזלי לא במקרה חירום, אלא סתם החלטתי לבדוק את מצב הגלגל הספייר וראיתי שהכלים לא נמצאים) שהכלים חסרים, אין מפתח גלגלים ואין ידית לג'ק, אך הג'ק עצמו קיים.

ידית לג'ק - אני מניח שאין להשיג? לכן אני אאלתר משהו.

לגבי מפתח גלגלים, מה מומלץ לקנות? מפתח צלב? משהו אחר?

אני מאמין שכך הערכה הייתה נראית:

http://www.ebay.ie/itm/car-jack-Suzuki-Splash-EX-1-0-48kW-K10B-96100/292077292710?hash=item440129cca6:g:YzoAAOSwB-1Y5Nke

גם הוו גרירה חסר לי, האם הוא נחוץ? מאיפה ניתן להשיג אותו בנפרד? כי אני לא מעוניין לקנות את הג'ק עצמו שכמו שציינתי קיים בידי.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי eden55
פורסם

קנה צלב בכמה עשרות שקלים זה תמיד יהיה עדיף מהמפתח שבא עם הרכב

לגבי הג'ק עדיף שתמצא או תאלתר משהו מראש ,כי לא נעים להתחיל לחשוב איך לסובב כשזה קורה לך בזמן לא טוב

ותמיד אפשר לקנות ג'ק כולל הידית ,לא סיפור יקר ,זכור לי שראיתי ב100 ש"ח

בהצלחה

רמי

• תוכן חדש...