Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

כבר כמה חודשיים שאני מחפשת רכב אבל לא מוצאת משהו שיתאים לי.

הנסיעות שלי הם בעיקר בעיר אז אני מחפשת אוטו בנוני יחסית (לא קטן מדי כמו i 10 וכו) לחניות, מצד שני יהיו גם נסיעות ארוכות מדי פעם אז שהרכב כן יהיה עם מנוע נורמאלי (לא 1400) ושאני יהנה מהנסיעה שלו.

לגבי יופי הרכב ואבזור - לא כ"כ חשוב לי.

שהרכב לא ישתה לי מלא דלק וכמובן שלא יראה מוסך

מחפשת רכב משומש והתקציב עומד על 40 אלף

יש לכם המלצות לרכבים בשבילי?

עריכה אחרונה על ידי חסויה 111
פורסם

התוכלי להרחיב לגבי השמושים הצפויים ברכב? כמה קילומטרים בשנה את אמורה לנסוע? האם את זקוקה לתא מטען גדול?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
התוכלי להרחיב לגבי השמושים הצפויים ברכב? כמה קילומטרים בשנה את אמורה לנסוע? האם את זקוקה לתא מטען גדול?

תא מטען לא גדול (בקושי משתמשת בו)

אממ אני לא יודעת להגדיר כמה קילומטרים בשנה.. אבל הנסיעות שלי מסתכמות ב10-15 דק נסיעה לעבודה ביום יום ופעם - פעמיים בשבוע נסיעות ארוכות של בערך שעה - שעתיים גג

אבל בכל זאת אני לא רוצה רכב עם מנוע קטן מדי כי התכנון שהרכב הזה יחזיק איתי עוד כמה שנים טובות ויכול להיות שבעתיד הוא יסע יותר מחוץ לעיר

עריכה אחרונה על ידי חסויה 111
פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגודל (של המנוע) ממש לא קובע.

לפי התיאור שלך ניסאן מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר יתאימו לצרכים שלך מצוין למרות שיש להן מנוע 1200 סמ"ק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...