Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות - נהגים במכוניות יוקרה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה נקרא בעיברית צחה, נובו-רישים!

ידוע, כבר כתבתי את המילה בהודעה הראשונה שלי בשרשור זה (שהייתה מעט הומוריסטית, אני חייב לציין :wink: ).

ואתה צודק שמדובר הרבה פעמים בג'יפים מגודלים. זו תרבות כוחנית שעמישראל למד להעריך אחרי אלפי שנות כיבוש :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אילן, אתה צודק.

הבנת הנקרא אכן אינה הצד החזק שלי. מאידך גיסא, כתיבה אינה הצד החזק שלך.

חבל שאתה מתעקש להמשיך להעליט אותנו בהודעות קשות לקריאה ולעיכול.

עמדתי בנוגע לנתיבים: כל נתיב שאינו הנתיב הימני ביותר באותו כביש הוא מבחינתי שמאלי.

בהודעתך המקורית צדקת.

דניאל

נ.ב.

חתמתי "דניאל" (עוד בהודעה המקורית) כדי שתפנה אלי בשמי האמיתי,

בדיוק כמו שאני פניתי אליך בשם אילן ולא turbo.

MCS 2008

פורסם
אני שם לב לזה הרבה יותר ברכבי 4X4. הם ממש נוהגים באגרסיביות ויכול להיות שהגודל של הרכב,הישיבה הגבוה ועוצמת המנוע מכניסים את הנהגים למין הלך רוח שכזה של "תזוז מהנתיב או שאני מנגח אותך לשוליים!!".
הכלי המפחיד ביותר במבט חפוז במראה המרכזית הוא ה-FX45.

כשג'מוס כזה יושב לך על הישבן בכביש מהיר, זה לא מצחיק. :twisted:

infiniti-fx45.jpg

MCS 2008

פורסם

יש לנו במשפחה רכב מרצדס s הנקרא רכב יוקרה, אף אחד מבני המשפחה לא משתולל איתו על הכביש, גם שאני יכול להיות ב 100 קמ'ש תוך 8 שניות.

זה לא תלוי ברכב, זה בנהג, בין אם יש לו לאדה או מרצדס, וכמו שרשמו ברור שלמרצדס יש הרבה יותר כוח בלימה והאטה, אבל הכל תלוי בראש של הנהג, כמה הוא חושב שהוא מלך הכביש.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בתור אחד שנוסע המון (כ50,000 ק"מ בשנה) ובאמת עושה איזשהו חתך סטטיסטי בראש:

רכבים יקרים בד"כ לא ננהגים בפראות (תשאלו את זוגתי כמה פעמים אמרתי משהו בסגנון "745 חדשה והוא נוסע כמו זקנה" (החלף 745 בS500 וכו'...))

רכבים יקרים כמעט אף פעם לא מאותתים

רכבים יקרים מקצרים פקקים כמו מניאקים

רכבים יקרים בד"כ תמיד מוצאים חניה (מדרכות, חניות נכים... רק אתמול ראיתי קאיין חונה עם 4 גלגלים על מדרכה פה בקיבוץ)

רכבים ספורטיבים (במיוחד אימפרזות) מזגזגים בהנאה

בעלי פיאט אונו שייכים למגזר "הקטנות והמסוכנות" ועדיין מזגזים כאילו לרכב שלהם יש אחיזה של S4.

בעלי גטס הם שיאני המהירות... תתפלאו - אמנם לא יצא לי לראות הרבה גטס משתוללות על הכביש אבל יצא לי לא מעט פעמים לשייט לי ב110 קמ"ש ולראות רכב שמרוב מהירות קשה לזהות אותו בהתחלה עד ששמים לב שמדובר בגטס, זוגתי עדה לכמות הפעמים שאני אומר "איך הוא מרשה לעצמו לנסוע כל כך מהר בקופסת פח כל כך לא בטוחה?"

• תוכן חדש...