Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט קרוז 2010 עם גיר תקול , רכב עם היסטורית גיר מפוארת ... UMIהרחיבה אחריות לחמש שנים וכעת איננה מוכנה לקחת אחיות על גיר תקול - רכב מחורבן (הרכב נקנה מהליסינג של שברולט ב2016)

גררתי את הרכב למוסך שברולט בירושלים שם שלחו אותי (גרר על חשבוני ) למוסך סופר גיר בתל אביב - UMI לא מוכנים לקחת אחריות על הגיר ובסופר גיר מבקשים 6,500 ש"ח לשיפוץ הגיר או 9,500 על גיר חדש

מי נתקל במקרה דומה / מה אתם הייתם עושים ....

פורסם

לחייב לא, אתה יכול לנסות ולהכריח אותם :-D

[video=youtube;-eREiQhBDIk]

תודה רבה רבה לעונים

השאלה האם אין דרך לחייב אותם לקחת אחריות על אף שהאחריות פגה

פורסם (נערך)

האחריות נגמרה כבר לפני שנתיים,על מה אתה בא לחברה בטענות ?

הכשל בגירים של הרכבים הללו בשנתונים 2009- עד אמצע 2011 ידוע ונטחן בפורום מכל זווית אפשרית והגיר הזה זהה ברמת האמינות שלו ואפילו נופל מה DSG (שם לפחות היו פתרונות,שגרמו לגיר לחזור לעבוד כמו שצריך.

אם אתה ירושלמי יש לכם בחור בעיר בשם קובי שמתעסק עם שיפוצי גירים- כדאי לקחת הצעת מחיר.

http://www.the-gear.co.il

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מסתבר שאין שום מחוות אצלם - וגם שום רצון טוב...

מציעים 35% השתתפות שהיא פיקטיבית לחלוטין! הדרישה של מוסך סופר גיר לתיקון הינה 6,500 ש"ח - אחרי 35% (בביטחון מלא אני אומר שאין שום הנחה ושום כלום!) זה הצגה מול לקוח - זה מחיר מופקע לשיפוץ גיר

יש למישהו קישור לפורום /דיון בנושא הספציפי הזה של שברולט קרוז 2010 עם גיר תקול ?

פורסם

אני גם מירושלים ושלחתי מישהי מהעבודה עם קרוז 2011 לפני חודשיים לתביעת אחריות הזאת והם קיבלו אותה האוטו יצא מהאחריות המורחבת 4 חודש והם בכל זאת הסכימו לשפץ לה את הגיר

פורסם

לבוא בטענות,להפנות אצבע מאשימה זה פשוט לא נכון במקרה הזה.

האחריות המורחבת תמה כאמור לפני שנתיים.

שברולט סביר להניח שנתנו אותה כסוג של פשרה כנגד למטר התלונות נגדם.

סה"כ ההצעות שנתנו לך הגיוניות ואכן נשמע שיש השתתפות שלהם(9500 לגיר חדש ומקורי?מחיר מעולה).

במידה והרכב טופל כל השנים במוסכים מורשים של UMI אל תפסול את האופציה של בקשה לאחריות של רצון טוב.

במידה ולא, כנראה שקנית את הרכב במילא במחיר זול בדיוק בגלל מחיר האמינות וסביר להניח בידיעה למה אתה נכנס וזה הימור.

יש יבואנים שלוקחים אחריות על מחלות ילדות גם אחרי שנים רבות-הדשבורד המתנפח והפנסים במאזדה 3, דשבורד בלנדקרוזר,

אבל זה לא תמיד קורה.

פורסם

בבקשה לדוגמה,שרשור חגיגה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?457954

%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...