Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi Q3 1.4 vs. BMW X1 1.5

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש מחבב את האאודי, הרבה יותר צעיר וצבעוני.

לזכות הב.מ.וו ממדים גדולים יותר והוא נותן הרגשה של רכב מקטגוריה גבוהה יותר.

פורסם

Q3 בסוף חייו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אופס אני משום מה חשבתי שמדובר ב-Q2.

אם ככה אז ה-X1 באמת עדיף. Q3 עדיין רכב טוב אבל הוא באמת לקראת סיום חיי הדור הנוכחי.

פורסם

הבמוו, ספורטיבי באופיו ומהנה לנהיגה מאוד, קצת קשיח אבל מבודד רעשים

וחבטות בצורה מרשימה. קשיחותו יכולה לעצבן ויש כאלה שלא יאהבו, אבל איננו

מתרסק. בנסיעה מהירה הוא מרשים ופנים הדשבורד וסביבת הנהג מרשימה מאוד

ארגונומית מאוד לנהג, אצלי היא קיבלה ניקוד מאוד גבוה, ביחס לX1 הקודם.

המנוע קצת אנמי ומאוד ליניארי, יציאה מהמקום מהוססת ומעצבנת ואין ממש מחץ.

הוא לא חזק במיוחד אבל די מורגש המומנט ממש מכלום, אבל גם הוא קטן וצנום המומנט.

לא מרגישים שהוא בעל 3 צילינדרים והוא גם לא משקשק או רועד. צליל המנוע הוא

כשל מנועים גרוניים וחזקים יותר ונשמע חזק בתא הנוסעים, אני אהבתי.

מאוד איכותי ומרגיש שאפשר לשבת בתוכו כל היום. בנסיעות ארוכות הוא זורח לטעמי ותאורת

אווירה בשלל גוונים שאפשר לבחור.

רכב מדליק הבמוו ודי עונה על הצרכים של משפחה קטנה, די מפואר ואלגנטי אך נפסל לטעמי

בגלל מנוע חלש ולא משכנע, ביצועיו נדירים להנעה קדמית והוא מספק כיף בשפע.

אבל חסר מחץ וכוח.

הוא סביר וזריז, אך לי זה לא הספיק. אולי הוא חזק מרוב ה2.0 ליטר אטמוספרי, אך יש טובים

רהוטים וחזקים ממנו, פורד קוגה וקיה GT היו לטעמי יותר חזקים ומשכנעים, אותי לפחות.

לא נהגתי בQ כלל, אז אינני יכול להוסיף.

פורסם

סע בשניהם. לטעמי ה-Q3 נותן פחות תחושה של "ג'יפ" מאשר הבימר. אם כי אני לא כל-כך אוהב את פנים הבימר, נראה מוזר קצת. איכות חומרים טובה. בנוגע לאאודי לא יודע, לא נהגתי. הכי חשוב שתיסע בשניהם.

פורסם

שני רכבים שלא מתעלים ולא שווים את הכסף. הQ3 ישן ולפני החלפה והX1 חלש ומגיע בלי איבזור בטיחות בכלל. יש אופציות הרבה יותר טובות כמו קודיאק/ספורטאג GT/טיגואן/CX5 וכו'.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

את הטיגואן/קודיאק אולי ברמת האבזור הגבוהה הייתי בודק, ומוסיף אולי גם GLA. אבל מבחינת קיה ומאזדה להוסיף לרשימה לדעתי זה מיותר. גם היות וכביכול על הדף זה יותר משתלם ויותר מאובזר והבדל די רציני, בפרקטיקה יש הבדל בן במוו ערומה לבין קיה מאובזרת. הן בהרגשה, היות באיכות החומרים והן מההנאה הכללית מהרכב. אולי זה סובייקטיבי אצלי, אבל אני מאמין שעוד אנשים מרגישים כך.

לגבי אבזור אגב, הוא יכול לאבזר אותה כמה שירצה ולהגיע לאותה רמה כמו הקיה. לא דובר על רמות גימור או תקציב.

פורסם

אם הקודיאק גדולה מדי (והיא גדולה משאר הרכבים שהוצעו פה) הייתי שוקל ברצינות רבה את ה3008 GT.

רשימת איבזור מפה ועד הודעה חדשה (גם איבזור בטיחות וגם איבזור נוחות), מנוע חזק, ועיצוב פנימי שגורם לב.מ.וו ולאאודי להיראות כשיא השיעמום.

על הGLA הייתי מוותר. רכב בינוני ביותר שלא שווה את המחיר היקר שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

רוני,

ממה שאני מבין זאת מיועדת להיות מכונית שנייה, נכון? אני חושב שכדאי לשקול את המיני קאנטרימן בקגרסת הקופר פלאג-אין - היא אטרקטיבית יותר מה-BMW X1 (ובטח מה-Q3) - היא מבוססת על אותה פלטפורמה של ה-X1, בסיס גלגלים זהה, ורוחב זהה אבל עיצוב מגניב יותר וביצועים הרבה יותר חזקים. מבחינת פרימיום, היא אמנם ממוצבת פחות מה-X1, אך איכות תא הנוסעים שלה לא מביישת את החברה האם והעיצוב + הייחודיות מעניקים ערך מוסף.

מחיר רשמי של 215K ש"ח, ביצועים משמעותית יותר חזקים (224 כ"ס לעומת 136 בבימר) וחסכונית מאד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

GLAו Q30 ירדו מהפרק מפאת גובה. נמוכות מדי ולא נוחות. דווקא הB הייתה סבבה אבל היא גם מאוד ישנה.

קודיאק, ספורטאג' וטיגואן לא מעניינות. אולי נראה לקסוס NX, למרות שזה עוד 100 אש"ח וקצת גדול מדי, אבל גם הוא אמור להתחלף עוד מעט לדגם מעודכן.

קאנטרימן ייבדק

פורסם
קאנטרימן צפוף מאוד בהשוואה לX1, ה NX200 קטן וצפוף מאוד בצורה מגוחכת בפנים,חיצוני

הוא מרשים בגודלו וקצת קשיח לטעמי.

לגבי קשיח אתה צודק, לגבי צפוץ זה ממש לא נכון, מרווח רגליים מעולה, יחסית לX3 אומנם צר ב3 ס"מ אבל אחרי שנתיים וחצי אצלי אני יכול להגיד שאני מרוצה מאוד מהרכב.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מנסיון ארוך עם הq3 1.4, הרכב מאוד שקט במהירויות שיוט גבוהות, בגובה הנכון לכל המדרכות בארץ, המרווח מאחורה לא מדהים, בתכלס הרכב בנוי טוב, נותן הרגשה של פרימיום ואיכות חומרים טובה, לדעתי המנוע מאוד מספק, תמיד שכיף שיש יותר, אבל לא תרגיש חוסר כוח (קיה gt,שברולט טרווארס).

עם הבמוו אין לי ניסיון, הייתי הולך על הq הרכב עושה את שלו

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

פורסם

NIV הכוונה הייתה שהNX יותר מתאים במחירו משקלו ומידותיו לQ5 ולX3...ובקטגוריה

הזו, הוא צפוף לעומתם גם אם הוא רכב מצויין (הייתי מסתדר איתו נהדר),אוה הצפוף בקטגוריה.

הוא נראה גדול מבחוץ, גבוה לעומת הX והQ ,אבל מאחור הוא צפוף רק לעומתם ובמחירו הוא דומה.

הGLA והQ3 צפופים כמוהו ונסעתי מאחור בכל אלה שהזכרתי כאן.

• תוכן חדש...