Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקצית MYVISIT

ד ו ד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לעדכן קביעת תור שנקבע למועד שונה, בדקתי ברשימת התורים במערכת ושם התור לא רשום. בנסיון לקבוע מועד חדש, המערכת מציינת שקודם צריך לבטל את המועד הקודם.

בקיצור אני בבעיה. איך מתגברים על הבעיה שנתקלתי בה ואולי גם מנסיונכם חוות דעת על האפליקציה

פורסם

היתה לי בעיה דומה בימים שהתור לדואר מקבע באמצעות אפליקציה זו. הפתרון היה פשוט מאד - קבעתי את התור על מספר טלפון אחר שבמשפחה.

כיום אני לא נזקק לה כיון שחלוקת הדואר הרשום עברה לשופרסל השכונתי שבו התור הוא של לא יותר מאדם אחד, וכיון שאם אני זקוק לתור אני קובע אותו באפליקציה של הדואר.

לפני שבוע ניסתי לקבוע תור לשירות הדרכונים - התברר כי התור הקרוב הוא בנובמבר. הבן שלי, שנזקק לחידוש דרכון בהקדם, ירד למשרד הפנים ותוך 20 דקות סיים הזמנת דרכון חדש (והובטח לו גם דרכון זמני עד שהביומטרי יהיה מוכן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה שלי הבעיה בדיוק בגלל אותו נושא שהזכרת בהקשר לבן, בענין חידוש הדרכון. כנראה שבשבוע הבא אנסה לגשת ללא תור כפי שעשה בנך, בתקווה שאצליח.

פורסם (נערך)

נראה לי אחרי כל ההסברים והשיטות לעקוף את הבאג שבאפליקציה, שהרישום מיוחס למס' טלפון ולא למספר הזהות מה שבוודאות הפוך למתבקש. מדובר בחברה בינ"ל כך שהבחירה במספר נייד כדומיננתי ברשומה כנראה יותר קלה להתאמה מבחינה תוכנתית למקס מדינות. לא נכון מקצועית אבל כנראה נוח ובעיקר זול להרים תוכנה אוניברסלית שהמזמינים אותה לא ממש יורדים לפרטים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
נראה לי אחרי כל ההסברים והשיטות לעקוף את הבאג שבאפליקציה, שהרישום מיוחס למס' טלפון ולא למספר הזהות מה שבוודאות הפוך למתבקש. מדובר בחברה בינ"ל כך שהבחירה במספר נייד כדומיננתי ברשומה כנראה יותר קלה להתאמה מבחינה תוכנתית למקס מדינות. לא נכון מקצועית אבל כנראה נוח ובעיקר זול להרים תוכנה אוניברסלית שהמזמינים אותה לא ממש יורדים לפרטים.

זאת בסך הכל אפליקציה להזמנת תור, ההזדהות זה לא באמת דבר כזה קריטי שצריך להתעקש על ת״ז ולא טלפון..

פורסם

ניסיתי את כל האפשרויות, המזהה בתוכנה הוא מס ת.ז ושום תרגיל לא עוזר. בכל נסוי קבלתי הודעה שמשמעותה שיש זימון תור ולפני שינוי, חייב לבטל את הקודם.

מענין אם מישהו מוכן לבדוק באפליקציה קביעת זימון פקטיבי ולראות אם קיימת אפשרות עדכון הביקור שנקבע, למועד אחר.

פורסם

התוכנה תעודכן בהקדם. למתעניינים בפן הטכני, מדובר במחיקת פרטי הפגישות מהאפליקציה כעבור פרק זמן מסוים מסיבות של אבטחת מידע/פרטיות, בדואר בד"כ זה פחות הפריע לאנשים, באחרונה עם הכנסת שרות הדרכונים וקביעת פגישות שבועות מראש זה נהיה יותר מציק. בקרוב כאמור יוארך הזמן לשמירת הפרטים במכשיר כך שיהיה ניתן לחזור אח"כ ולבטל. למי שקובע מהאתר myvisit.com תקפידו לעשות רישום כשהאתר מציע זאת, זה יאפשר לחזור לפגישות השמורות במועד מאוחר יותר.

נו, מן הסתם כפי שניתן להבין, אני מדבר מהכרות מאוד קרובה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...