Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום נכבה לי הרכב ברמזור (לאחר עליה ארוכה), ובמשך כ-10 דקות לא הניע.

לאחמ"כ לפתע הוא הניע ונסע כאילו לא קרה כלום, אך נדלקה נורה צהובה בלוח שעונים (צ'יק אנג'ין).

מה יכולה להיות הבעיה, ומה העלות בערך של התיקון.

תודה רבה.

פורסם

צריך להתחבר עם סורק ולשלוף קוד תקלה. יש פה לא מעט אנשים שיש להם סורק כזה אוניברסאלי וישאילו לך. אם תרצה יש לי גם. לאחר השלילה של הקוד לפעול לתיקון הבעיה בהתאם.

פורסם

בהחלט הגיוני חיישן קראנק שברגע שהוא מזייף או כושל לא תיתקבל הצתה. צריך לתפוס שוב את הבעיה על חם שהיא קורית ולבדוק בנסיונות ההנעה אם הרכב לא מניע שאכן לא מיתקבל ניצוץ בפלאגים. במידה וקיים ניצוץ יש לבדוק הזנת דלק.

פורסם

היום הבעיה חזרה על עצמה אך בצורה קצת שונה.

האוטו נכבה בעמידה במקום או נסיעה מאוד איטית, ואני צריך כל הזמן להחזיק רגל על הגז כדי שלא יכבה, וכשהוא נכבה הוא מניע שוב אך נכבה אם אני לא נותן גז.

האם זה באמת מראה על החיישן קראנק? או שיש עוד אפשרויות?

פורסם

פה יכולה להיות תופעה של מצעאת מלוכלכת שנחוצה ניקוי יסודי. כדאי להתחיל בזה ואם תוכל לבצע את הניקוי בעצמך אתה תחסוך גם לא מעט כסף וזה גם טיפול מונע וטוב להמשך.

פורסם

לא.

אבל היום שמתי לב שבמקום של המצערת איפה שאפשר "לתת גז" (אני לא יודע איך קוראים לזה) מהמכסה מנוע, נראה כאילו היה בורג שמחזיק את הגז במינימום מסויים, אך אין שם בורג אלא רק חור, יכול להיות שנפל הבורג?

• תוכן חדש...