Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הקליאו משווקת עם 4 כריות אוויר. כמו שנכתב כבר, המבנה של הכריות שווה ערך ל-6 כריות בפועל.

4 כריות הן 4 כריות. זה לא שווה ערך ל-6, כי זה לא מגן על הראשים של הנוסעים במושב האחורי.

04-Lexus-Head-Curtain-Airbags.jpg

*אילוסטרציה ל-6 כריות. לא תמונה של הקליאו או משהו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פייזר, טעות של רנו שויתרו על גיר ידני אבל המכירות של הספורטיביות האוטומטיות בעולם רק עולות.

זה ביצה ותרנגולת - היום פשוט יש רכבים שאפשר להשיג רק באוטומט - כולל פרארי ולמבורגיני - אז ברור שאם זו האופציה היחידה המכירות תהיינה בעליה. הקטע הוא שמרנו תמיד ציפיתי שיהיו קצת "אחרים", לא ילכו בתלם, וכן יאפשרו לאלו שרוצים 3 דוושות וידית עם ששה סלוטים שמסומנים מ 1-6 לרכוש אחת כזו. לא נגד ספורטיבית אוטומאטית, מבין את זה שיש כאלו שאוהבים את התחושה, אבל רוצה אפשרות לבחור אחרת.

פורסם
זה שתוריד את רמת הדיון לא ישנה את דעתי. מדובר ברכב שלא שווה 165,000 שקל על הכביש.

גם הפגו 208gti מתומחר כאן 140,000 לגרסה המפוארת.

המחיר שקרסו קבעו לrs אינו מצדיק כלל.

מי שהוריד את רמת הדיון הוא אתה, עת בחרת במילה ״מצ׳וקמק״ ובלי לתת שום טיעון כדי לבסס.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
זה ביצה ותרנגולת - היום פשוט יש רכבים שאפשר להשיג רק באוטומט - כולל פרארי ולמבורגיני - אז ברור שאם זו האופציה היחידה המכירות תהיינה בעליה. הקטע הוא שמרנו תמיד ציפיתי שיהיו קצת "אחרים", לא ילכו בתלם, וכן יאפשרו לאלו שרוצים 3 דוושות וידית עם ששה סלוטים שמסומנים מ 1-6 לרכוש אחת כזו. לא נגד ספורטיבית אוטומאטית, מבין את זה שיש כאלו שאוהבים את התחושה, אבל רוצה אפשרות לבחור אחרת.

לגבי הקליאו כבר כתבתי שזאת תקלה.

במגאן iv rs יהיו 2 תיבות.

אין לי אפשרות לבדוק כרגע אבל הייתי שמח לראות נתוני מכירות לפי סוג גיר (בארץ אבל בעיקר בעולם) של גולף ופולו gti

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
זה ביצה ותרנגולת...

לא ביצה ולא תרנגולת, יצרני הספורטיביות/ ספורט / על, מורידים את אופציית הגיר הידני בשל מכירות שכמעט לחלוטין לא קיימות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צריך לעשות הבדלה בין מכוניות על או מכוניות ספורט הארדקור לבין ספורטיביות קטנות וחלשות כמו הקליאו המדוברת (או 2/308GTI גולף GTI או קופרות למיניהן). בראשונות חשובים הביצועים וזמני ה'רינג', והן נותנות ביצועים כאלה שתיבת הילוכים ידנית רק תפגום בהם, כי שק הבשר שיושב מאחורי ההגה הרבה יותר איטי מתיבה רובוטית כפולת מצמדים שמעבירה הילוכים תוך מיליונית שניה. במכונית "פשוטה" יותר חשוב ה"חיבור" של הנהג לאקט הנהיגה ושם לגמרי יש מקום לתיבה ידנית.

אבל גם היצרנים של הספורטיביות ה"רגילות" רוצים להראות ששלהם הכי קצר ובגלל זה הם מקריבים את החיבור של הנהג על מזבח ה"קיצצנו עוד עשירית".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זה שתוריד את רמת הדיון לא ישנה את דעתי. מדובר ברכב שלא שווה 165,000 שקל על הכביש.

מצוקמק זה רמת דיון גבוהה, לא נהגת ברכב , אין לך מושג קלוש על היכולות שלך ואתה שופט אותו לפי מחיר מחירון ... נו שוין אכן רמת דיון גבוהה מעל ליכולות שלי, שא ברכה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
4 כריות הן 4 כריות. זה לא שווה ערך ל-6, כי זה לא מגן על הראשים של הנוסעים במושב האחורי.

[ATTACH=CONFIG]492466[/ATTACH]

אהא. אז לא מדובר ב"4 שממלאות תפקיד של 6". מדובר ב4 כריות אוויר למהדרין, ⁦שמשווקות ברכב שעולה כמו מאזדה 6, בשנת 2017.

בקיצור, זה רכב לשניים, לא לארבעה ולא לחמישה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הפיג'ו מגיעה עם 3 דלתות וגיר ידני.

אם כבר השוואה בארץ - הייתי משווה אותה לפולו GTI שגם מגיעה עם אופציה של 5 דלתות אוטומטית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
השיווק של ה-RS מתוחת הפנים התחיל לפני כמה חודשים וכבר נמסרו 7 רכבים.

מה שכן, המחיר מבצע של 156 אלף - מעולה.

סוף סוף קרסו ירדו מהמחיר ההזוי של 180 אלף.

גם לפי וואלה השיווק של הטרופי החל רק עתה.

http://cars.walla.co.il/item/3087923?utm_source=facebook&utm_campaign=clicks_to_page&utm_medium=socialfeed&utm_term=social&utm_content=carspage

יכול להיות שמה ששווק בחודשים האחרונים לא הייתה הטרופי?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הטרופי הייתה משווקת מתחילת השנה. רק עכשיו קרסו נזכרו לפרסם את זה. הצליחו לקבל כנראה מחיר רישמי יותר טוב ולנצל את זה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
גם לפי וואלה השיווק של הטרופי החל רק עתה.

http://cars.walla.co.il/item/3087923?utm_source=facebook&utm_campaign=clicks_to_page&utm_medium=socialfeed&utm_term=social&utm_content=carspage

יכול להיות שמה ששווק בחודשים האחרונים לא הייתה הטרופי?

בן

מקסים צודק. אני ראיתי את טרופי אחת (מיני "רבות" ;-) ) במו עיניי לפני חודשיים ככה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לא הבנתי. מה עם הנוסעים מאחור?

כאשר מה שמעניין את היצרן זה הניקוד במבחן ולא הבטיחות בתנאי אמת, זו התוצאה. אם הדגם היה נבחן כיום? אין לי ספק שהוא היה מאבד כוכב אחד לפחות. בזמן שהדגם נבחן, הארגון בחן רק ילדים במושבי בטיחות מלאים (גילאי 18 חודשים ו-3 שנים) ובמקרים אלו אין כלל צורך בכרית וילון. כיום, הרף גבוה יותר (ילדים בני 6 ו-10) כך שאני מאמין שללא כרית וילון אין סיכוי לקבל את הכוכב החמישי (ואלי אף לא את הרביעי).

פורסם

גיר רובוטי 6 נהייה נחלת כל היצרנים, לא רואה פסול בזה וגם לא סובל מזה (דעתי שלי).

כל עוד הוא עובד טוב ואמין, אין לי בעייה עם זה...ברור שהייתי מעדיף רגיל,

אבל היצרנים הנחילו והחליטו בשבילנו, למרות שגם הייתי סקפטי לגבי רכבים

רגילים לציבור וגיר ידני וחשבתי כמו הרבה כמוני, שמכירות של גיר ידני לא יצליחו בארצנו...

הנה הפתעה, כן הצליחו למכור רכבים עם גיר ידני.

למה לא עושים גם וגם??? זה בעני מעלה שאלות.

פורסם
הפיג'ו מגיעה עם 3 דלתות וגיר ידני.

אם כבר השוואה בארץ - הייתי משווה אותה לפולו GTI שגם מגיעה עם אופציה של 5 דלתות אוטומטית.

הרכבים האלו לא מושווים בחול לרנו מהסוג הזה

• תוכן חדש...