Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 פרמיום (שנת 2008 +)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממשיך לחפש רכב מפנק, לאחרונה חבר קנה רכב מהדגם הזה שנת 2008, על פניו נשמע טוב מלבד זאת שהאקזמפלר שלו עם ק''מ נמוך אך לא כ''כ שמור מבפנים או בחוץ.

הרכבים שיצא לי לראות ביד 2 זה או אנשים שחיים בסרט עם המחיר או אנשים עם מחיר סביר ורכבים יד שניה ושלישית אך עם 150 אלף ק''מ.

בהתחשב בזה שהרכבים משנת 2008-2010 הק''מ סביר אך רכב עם 150 אלף כבר נשמע עייף! ממבט במודעות הרכבים ללא ספק נראים טוב וטוענים שטופלו רק במורשה והכל מתועד וכו'.

להרתע מהק''מ או שבמאזדה 6 זה סביר?

כמו כן הבנתי שחלקים ועלויות החזקה מלבד הדלק הם כמו של משפחתית סטנדרטית.

אמינות ממה שהבנתי מעולה.

כמובן תישקל הסבה לגז עם הצריכת דלק הזאת.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הכל בחיים עניין של סבלנות,מזל וטיימינג ובמיוחד נכונים הדברים בקניית רכב.

אפשר למצוא מאזדה 6 שמורה ממה שמצאת והטיפ שלי הוא,שווה לקרחת יום חופש מהעבודה ולו רק בשביל לנסוע למקום רחוק יותר כדי לקנות רכב טוב ושמור יותר.

זה לא ש 150,000 ק"מ זה בשניים לרכב 2008-9, אבל אם הרכב שלי,שנרכש מליסינג הגיע רק ל 96,000 ,אתה יכול למצוא רכבים טובים.

צריך הרבה סבלנות ומזל ואם צריך לשלם 1000,2000 מעל המחירון הייתי עושה גם את זה כי זה שווה אח"כ את השקט הנפשי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
צריך הרבה סבלנות ומזל ואם צריך לשלם 1000,2000 מעל המחירון הייתי עושה גם את זה כי זה שווה אח"כ את השקט הנפשי.

1,000-2,000 מעל המחירון לרכב מקטגוריית "מנהלים" (או נתפשר על "משפחתית מרווחת עם מנוע גדול") בת 8-9 שנים?! למה מה קרה?? הסגמנט הזה "מת" בשוק.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לא אמרתי להתפשר,אבל על רכב טוב משלמים.

יש כאן חבר פורום שקנה מאזדה 6 פרמיום פלוס מאובזר עד הגג,אתה יכול לשאול אותו בהודעה פרטית כמה הוא שילם ביחס למחירון כי זה יתן לך קנה מידה.

בכללי,לא משנה מאיזו קטגוריה הרכב,אם הוא שמור עם ק"מ נמוך מהממוצע או נמוך קיצונית ויש תיעוד טיפולים,לטעמי זה שווה תוספת של 1000-2,000 אבל אם אתה לא מוכן לשלם ומעדיף להוריד מוכר בכמה אלפים אתה לא בהכרח תקבל את הרכב הכי שמור ומדוגם שיש.

פורסם

סבלנות אין כי אני עם שני ילדים ולא אוכל להיות בלי רכב יותר מכמה ימים וזאת עובדה שלא ניתן לשנות.

שמור לטעמי לא נקבע על פי ק''מ כי החבר קנה רכב שנת 2008 עם 100 אלף ק''מ ולא מעט פלסטיקים שבורים, העור לא במצב מדהים וכו', יש סיכוי גדול שרכב עם 150 אלף ק''מ יהיה הרבה יותר שמור.

השאלה המקורית שלי מתייחסת יותר לעניין של שרידות הרכב ואמינותו בקילומטראז' שינשוק בתקופת ההחזקה שלי ל 200 אלף ק''מ. כל זה אם אני יוצא מנק' הנחה שהוא טופל כראוי.

אציין שהמחירים שציינתי זה אלו שלא חיים בסרט, השאר באמת טיפסו על עץ מאוד גבוה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

אתה באמת מתכון לרדת 6-5 שנתונים, לרכב בן כמעט 10? לדעתי כדאי שתישן על זה. אם אין לך את היכולת הכלכלית כרגע לשדרג ל-6 פרימיום בת 3-4 כמו של Mr_Shankly, אני במקומך הייתי גונז את התוכנית בשלב זה.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
1,000-2,000 מעל המחירון לרכב מקטגוריית "מנהלים" (או נתפשר על "משפחתית מרווחת עם מנוע גדול") בת 8-9 שנים?! למה מה קרה?? הסגמנט הזה "מת" בשוק.

אתה כ"כ טועה... המשך למטה.

לא אמרתי להתפשר,אבל על רכב טוב משלמים.

יש כאן חבר פורום שקנה מאזדה 6 פרמיום פלוס מאובזר עד הגג,אתה יכול לשאול אותו בהודעה פרטית כמה הוא שילם ביחס למחירון כי זה יתן לך קנה מידה.

בכללי,לא משנה מאיזו קטגוריה הרכב,אם הוא שמור עם ק"מ נמוך מהממוצע או נמוך קיצונית ויש תיעוד טיפולים,לטעמי זה שווה תוספת של 1000-2,000 אבל אם אתה לא מוכן לשלם ומעדיף להוריד מוכר בכמה אלפים אתה לא בהכרח תקבל את הרכב הכי שמור ומדוגם שיש.

אם אתה מתכוון אליי, אז אכן קניתי שנת 2013 (הצורה החדשה) פרימיום פלוס. לא יודע איך שנת 2008-9 נסחרת, אבל מהנסיון שלי (התמקדתי ב-6 משנת 2013-2015) יש ל-6 ביקוש חזק מאוד ואפילו מטורף. באמת שהופתעתי. בחודש וחצי שחיפשתי ראיתי איך אקזמפלרים שמורים יותר ושמורים פחות עפים תוך מס' ימים בודדים במחירון ואפילו מעל, ברמה של you snooze- you lose.

מצטרף למי שכתב שעל מכונית עם נתונים טובים ושמורה כדאי לקחת חופש ולנסוע - זה מה שאני עשיתי, ובסוף את שלי קניתי ממוכר שרחוק 100 ק"מ ממני. אגב, הטובות(פרטיות, ללא תאונות, ק"מ נמוך וכו') והשמורות נסחרות במחירון ואפילו מעל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני רכשתי בשבוע שעבר מאזדה 6 2008 (צורה חדשה) דגם אקזקיוטיב 2.0 ליטר.

יד ראשונה, 114K מפנסיונר ששמר על הרכב וטיפל רק במוסך הרשמי של מאזדה.

הרכב במצב מעולה חיצונית ופנימית, מרגיש ונראה כמו רכב בן 3 שנים.

המחירון היה סביב 35K (תלוי יד 2 או לוי יצחק) והרכב נרכש ב 29.9K ש"ח.

פורסם
אני רכשתי בשבוע שעבר מאזדה 6 2008 (צורה חדשה) דגם אקזקיוטיב 2.0 ליטר.

יד ראשונה, 114K מפנסיונר ששמר על הרכב וטיפל רק במוסך הרשמי של מאזדה.

הרכב במצב מעולה חיצונית ופנימית, מרגיש ונראה כמו רכב בן 3 שנים.

המחירון היה סביב 35K (תלוי יד 2 או לוי יצחק) והרכב נרכש ב 29.9K ש"ח.

אתה משווה בין תפוחים לענבים ובמציאות החיים הם אינם דומים במשקלם- גם אם שניהם מתוקים.

מאזדה 6 עם מנוע 2000 ,לא משנה באיזו רמת אבזור יש בערמות כמו מאזדה 3 1600 אם נשווה לרגע (רק את כמויות המודעות ביד 2 ולא בין הרכבים).

לעומת זאת,הדגם המאובזר עם מנועי 2300/2500 נמכר במחירון ורכב עם נתונים טובים מהממוצע גם יימכרו מעליו בשקט.

פורסם (נערך)

איפה ראית שהשוויתי?

שיתפתי את החוויה שלי בקשר לרכבי סגמנט מנהלים.

הפתיע שבעלי יונדאי I30CW לא הסכימו לרדת מתחת למחירון למרות שגם אותם יש בערימות בלוח יד 2, ואילו מאזדה 6 נמכרה ב 5K מתחת למחירון למרות נתונים מעולים בהרבה מרוב אותם I30 שראיתי (וראיתי יותר מ 8 )

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם (נערך)

גם בהשוואה הזו לא ממש עשית חסד- הI30 גם הרגיל וגם דגם הסטיישן מאובזרים לא פחות מה 6 עם מנוע 2,000 ואף טיפה יותר (בחלק מדגמי ה 6 אין מגנזיום/סאן רוף,עניין הבטיחות -6 כריות אוויר ותא מטען ענק בגרסת הסטיישן -מה שיש פחות או אין בכלל ב 6).

לי יש יונדאי I30 ,רציתי למכור,לא שילמו מה שרציתי ובינתיים אשאר עם הרכב לפחות עוד שנה כי לדעתי,לכל דבר יש מחיר (גם אם הרכב נקנה מליסינג,אני יודע בדיוק איך טופל ואיך נשמר אז המחיר הוא נגזרת של הדברים הללו)- מי שרוצה שישלם ומי שלא,לא חייב למכור לו ואני לא מוכר את הרכב בנזיד עדשים/לא פתחתי את לשכת הסעד אצלי בבית אם אהיה חריף יותר ואתייחס במילים הקשות הללו ולו רק בגלל כמה הצעות מעליבות בטלפון של אנשים,שאפילו לא טרחו להגיע לראות את הרכב-ממש מראה על רצינות הקונה הממוצע ביד 2.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

הרבה מהמתקשרים הם סוחרים/מחפשי מציאות גם אם לא יודו בטלפון.

מי שבאמת רוצה לקנות יבוא להסתכל, לבדוק ואח"כ יתמקח על המחיר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא ראיתי שאם יתרון באבזור ביונדאי I30CW בגרסאות הלסינג מול מאזדה 6 למעט הסאנרוף.

להיפך, המאזדה מאובזרת יותר.

בנוסף התנהגות הכביש והמרחב הפנימי של המאזדה 6 טובים בהרבה.

תא המטען 519 ליטר שזה יותר ממספיק.

צריכת דלק - ממדידה שלי בנסיעה חסכונית (80% בינערוני עם מזגן ורגל קלה על הגז) - 1:12.

למעט תצורת הסטיישן - לא רואה שום יתרון לינדאי על המאזדה, ואני אומר זאת כאחד שהיה נעול על ה I30...

בנוסף, מעולם לא התמקחתי בטלפון, הגעתי, טרחתי, בדקתי את האוטו ומשם ניסיתי להגיע לעמק השווה - מה שלא צלח.

מבחינתי טוב שלא צלח, לדעתי המאזדה קנייה עדיפה.

פורסם (נערך)

אני שילמתי על המונדאו טיטניום 2009 שלי לפני כשנה טיפה מעל מחירון לוי יצחק היבש. (קצת מתחת למשוקלל). מחירון יד 2 עמד על כ42K שקל.

הרכב (יד ראשונה מפרטי) היה שמור בצורה יוצאת דופן עם 75K ק"מ. (כרגע עומד על 80K אני בקושי נוסע :) )

שילמתי 37K (כולל העברת בעלות) כמעט ללא מיקוח.

האם שילמתי קצת ביוקר? כנראה שכן. האם אני מתחרט? אפילו לא לשנייה. רכב מ-ד-ה-י-ם.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

טוב רכב אחד מאלו שהיה האמת נחטף.

עדיין מסקרן אותי לדעת האם 150 אלף ק''מ הם סבירים למכלולי הרכב במידה ושמרו עליו או שעדיף להמנע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...