Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 פרמיום (שנת 2008 +)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת ירידת ערך יהיה לאן לרדת? כמה לדעתכם יהיה שווה עוד שנה, שנתיים? סביב ה 25?

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קשה לדעת. ככל שהרכב מתיישן, קשת המחירים שאפשר לקבל עבורו מתרחבת כלפי מטה בהתאם לאלטרנטיבות בשוק באותו זמן , ולמצב הרכב הספציפי. מצפיה ביד 2 מבקשים על מאזדה 6 שנת 2008 בין 25-15 (וסביר שמקבלים קצת פחות) לדעתי, טוב יותר מזה - זה לא יהיה, רק יותר גרוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עשיתי סיבוב על הרכב של חבר, 6 פרמיום 2008, המרווח פנים זה בול מה שאני מחפש! המנוע מצוין, הגיר עובר חלק (לא כמו הרובוטי שהתרגלתי אליו)

החסרונות זה שהרכב מאוד נוקשה כנראה בגלל המתלים וג'אנט 17.

העור מאוד קשה למגע ומרגיש דיי כמו ''קרש'' שלא כמו ברכבים אחרים שיצא לי לנסוע עם ריפודי עור.

אצלו גם ההגה מסתובב מעט קשה מדע לטעמי ואני מאמין שיש לו בעיה במסרק הגה שזה בעיה נפוצה שצריך לברר את עלות התיקון שלה

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא בטוח שההגה הקשה זו בעיה.

למאזדה 6 יש הגה הידראולי ולא חשמלי, ולכן הוא מרגיש כבד יותר.

מצד שני זה גם הבונוס וההגה מרגיש מחובר יותר.

• תוכן חדש...