Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקווה שבקרוב יגיע גם אלינו,במיוחד במדינה צפופה צריך סדר ויעילות בכבישים.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם
מקווה שבקרוב יגיע גם אלינו,במיוחד במדינה צפופה צריך סדר ויעילות בכבישים.

???

אתה מודע לכך שבישראל אסור לנסוע בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה, גם אם אתה נוסע במהירות האור?

החוק הזה רלוונטי רק בארה"ב, שם אתה יכול לנסוע בכל נתיב שתרצה.

פורסם (נערך)

חייב חוק כזה בארץ עם קנס של 1000 שקל התחלה לפחות, וגם אלה שעומדים ראשונים ברמזור בשמאלי ומאיצים לאט ואז קורה שכולם עוקפים מימין, נהגים איטים מטומטמים נמאסתם.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

מהניסיון שלי בארה"ב מה שהולך שם מבחינת נתיב שמאלי זה בלגן הרבה יותר גדול מאצלנו: כביש מהיר ממוצע עם 4-5 נתיבים לכל כיוון, משאיות על השמאלי ביותר, עקיפות מימין ומשמאל - תכל'ס המצב שם הרבה יותר גרוע מאצלנו.

פורסם
חייב חוק כזה בארץ עם קנס של 1000 שקל התחלה לפחות, וגם אלה שעומדים ראשונים ברמזור בשמאלי ומאיצים לאט ואז קורה שכולם עוקפים מימין, נהגים איטים מטומטמים נמאסתם.

ואז הנתיב הימני מתמלא, והיציאה החופשית ימינה ברוב הצמתים נחסמת על ידי הנתיב הימני, ואז אלו שרק רוצים לפנות ימינה צריכים לחכות ברמזור ישר, ואז הקרוסאובר התורן יסע על המדרכה...

אם אני בשמאלי ומאיץ לאט אחרי הרמזור, אני מיד חוזר לימני, לא קרה כלום.

אבל בתנועה זורמת? אחח, אני מאחל ליום שיאכפו את המתנחלים.

פורסם

סליחה מלך הגביש.

נכנסתי לכתבה והסרטון שיש שם דווקא נחמד, אפשר להתחיל להפיץ בארץ.

הייתי מתחיל עם מורי הנהיגה

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אתה מודע לכך שבישראל אסור לנסוע בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה, גם אם אתה נוסע במהירות האור?

אכן, אם כי לא ריאלי בשיט בהתחשב בכמות הרכבים שמתגלגלים כיום על הכביש. אתה מדמיין לעצמך את כביש החוף (או איילון, או 22, או כביש 6...) מאכלס אך ורק את הנתיב הימני?

פורסם

אלפא - אין בעיה. כל עוד מי שמשמאל עוקף.את מי שמימין זה פועל.

יש מי שטוען שהאוטובאהן פועל בזכות הקפדה זו.

נסה לעקוף מימין באירופה התרבותית, מיד תמצא עצמך מקבל דוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין משהו שמעצבן אותי בתרבות הנהיגה בישראל כמו התופעה הזאת.

בגלל זה נוצרת עוד תופעה מסוכנת של נהגים מזגזים, עקב ההרגל של לאכוף את אותם הנתקעים בשמאל.

הרגשתי את זה מאוד לאחר מסלול נהיגה לא קטן דרך: קרואטיה-סלובניה-הונגריה-רומניה.

בכל המקומות האלה, בין אם זה אוטוסטרדות או כבישים קטנים, כולם הקפידו על החוק הזה וזה היה פשוט תענוג לנהוג ככה.

כל אחד נסע בקצב שמתאים לו, והדאגה היחידה הייתה משוטרים ומצלמות עבור אותם נהגים שנוסעים במהירות מופרזת.

פורסם
הנרדמים בשמאל גורמים אסונות בכביש.

אהה. על פי עבודת הגמר שלי הם גרמו לפלישה ההונית, לפלישה המונגולית ולמוות השחור.

פרופורציות! כן, זה דבר חשוב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
אהה. על פי עבודת הגמר שלי הם גרמו לפלישה ההונית, לפלישה המונגולית ולמוות השחור.

פרופורציות! כן, זה דבר חשוב.

כרגיל, אתה בעד הנסיעה בשמאלי מהסיבות ה"לוגיות" שלך. מצטער, אתה לא מבין איך "עובד" כביש.

אתה יכול להכחיש כמה שאתה רוצה אבל נסיעה בשמאלי במהירות שמעכבת נהגים שנוסעים מאחוריך גורמת לעצבים, זגזוגים ותאונות.

יש כלל אחד שצריך להקפיד עליו בנהיגה וכבר רשמתי אותו כבר עשרות פעמים. בזמן נהיגה אסור לנהג לגרום לאף נהג אחר להאט או לעצור.

זה אומר, לא לגרום לאף אחד להאט באמצע כיכר כי התפרצת אליה.

לא להתפרץ לצומת.

לא לנסוע לאט עד הרמזור הקרוב כי גם ככה הוא אדום.

לא להתפרץ לנתיבי האטה.

לא לחתוך ימינה כי נזכרתם ברגע האחרון שאתם צריכים לעבור נתיב.

לא לנסוע לאט בשמאלי !!!

תשאלו את עצמכם בזמן נהיגה את השאלה הבאה. האם אני מעכב את התנועה ? אם התשובה חיובית אתם בנתיב הלא נכון או עשיתם משהו לא טוב.

אל תגרמו לאף נהג ללחוץ על דוושת הברקס.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא לנסוע לאט עד הרמזור הקרוב כי גם ככה הוא אדום.

רגע, אני באמת מנסה להבין את ההפרעה לתנועה ואתן דוגמא למצב די קבוע שקורה לי

בכביש 4 לכיוון צפון בדרך כלל כשאגיע לצומת של פרדסיה למשל, הרמזור יהיה אדום, לכן אני מגיע כבר 700 מטר לפני על 80 ומתאים את ההילוך למהירות שהרכב מגיע אליה בלי ללחוץ על הבלם.

בדרך כלל 300 מטר לפני הרכב האחרון ברמזור אני כבר רואה שהרמזור מתחלף, ואני על 40-50, כל מי ש"הפרעתי" לו (בדרך כלל 3 אנשים מקסימום בטווח זמן הזה) עקף אותי בזריזות מהשמאלי, כפי שצריך להיות, ואז המשכתי בקצב נסיעה כמו כולם, ובגלל שהיה לי יתרון מהירות על אלו אשר עמדו ברמזור, גם עקפתי בחזרה את אלו שעקפו אותי (לא מתוך "משחק" חלילה, אלא פשוט כי הם היו עוד בהאצה, וחלקם אולי אפילו פספסו את הסבב).

עכשיו, הדוגמא הזו מתרחשת בדרך כלל בשעות ערב מאוחרות או כאלו שאין הרבה תנועה כמובן, בשעות עמוסות ביום גם ככה התנועה זוחלת.

איפה הבעיה במה שאני עושה, הרי אף אחד לא האט, ולא קרה אף פעם שמישהו נתקע מאחוריי כשאני בימני והתעצבן שאני על 60 לפני צומת ורמזור אדום.

פורסם

EliC25 כעיקרון כן, אתה מעכב את התנועה ע"י זה שאתה נוסע לאט, אבל בכביש נכנסים הרבה גורמים ובמה שאתה מתאר באמת לא נגרם שום נזק ממשי להמשך התנועה.

• תוכן חדש...