Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיש רכבים על הכביש אני לא אעבור כל פעם מהשמאלי לימני כי מישהו מאחורי רוצה לנסוע 10 קמ"ש יותר מהר.

אז אתה ערס (וגם עובר על החוק).

כמו שאמרתי: "אני מרכז העולם וכולם על הזין שלי".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אתה ערס (וגם עובר על החוק).

כמו שאמרתי: "אני מרכז העולם וכולם על הזין שלי".

קח את כל התגובה שלי תתעלם ממנה וגם מתגובות שלי נוספות פה, קח משפט אחד ותקרא לי ערס. כיף להתדיין עם אנשים.

פורסם

ניקו, המצב ששחר מתאר הוא לגיטימי. אף אחד לא מצפה ממך לדלג הלוך ושוב בין הנתיבים בתדירות גבוהה כדי לפנות מקום לנהגים מהירים יותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
קח את כל התגובה שלי תתעלם ממנה וגם מתגובות שלי נוספות פה, קח משפט אחד ותקרא לי ערס. כיף להתדיין עם אנשים.

לא התעלמתי מכלום.

אתה תיארת מצב שבו אתה יכול לעבור לאמצעי אבל אתה לא עושה את זה, כי אין כוח לחזור לשמאלי שוב.

זו התנהגות שתואמת בדיוק את מה שכתבתי.

זה גם ההבדל בינינו. אם מישהו מהיר ממני, אני זז ימינה גם במחיר של להאט קצת, ואז אם צריך חוזר שמאלה ועוקף את האטי בנתיב האמצעי. תקרא לי פראייר, אבל ככה אני נוהג. עובדה שאני לא זוכר מתי פעם אחרונה הבהבו לי באורות (להבדיל ממך) ובטח שלא עקפו אותי מימין.

חן המצב שהוא מתאר ממש לא לגיטימי. עצם העובדה שאתה קורא לו לגיטימי ממחישה את הבעיה. אם יש משהו שאני שונא זו עצלנות בנהיגה. אנשים שלא טורחים לחזור לימין. אנשים שלא טורחים להאט לפני השתלבות של רכבים אחרים (כי רק פראייר מאט בשביל מישהו אחר). תסתכל בשרשור וידאו. לא מזמן העליתי סרטון איך "מצב לגטימי" שכזה גורם לפקקים כביש החוף בבוקר בלי שום סיבה אמתית לפקק. סתם אנשים שאין לך כוח לחזור לימין כי בהמשך יש עוד עקיפה. ואז נוצרות שרשראות ארוכות של רכבים בשלושה וארבעה נתיבים.

הנה אתה מתאר מצב של דילוג נתיבים. זה עוד עניין של עצלנות וראייה מעוותת. אם בימני כולם על 90 ובשמאלי כולם על 130. אדוני מחליט שדווקא הוא רוצה לנסוע 110 בשמאלי לאורך 50 ק"מ. אתה לא רואה פה בעיה?

אתה מתאר מצב כאילו שתי האופציות היחידות הן לנסוע 70 או לזגזג בין נתיבים, שזו דמגוגיה.

אני פתאום קולט שיש פה בעיה רצינית בחוסר התאמה לכביש ולתנועה הסובבת. או שתאט ותנהג במהירות קרובה יותר לנתיב הימניים, או שתאיץ. מצב שבו אתה מעכב אנשים אחרים, שלא בעומס תנועה ולא בכדי לבצע עקיפה, הוא לא לגיטימי בשום סיטואציה.

גם אם מבצעים עקיפה, היא צריכה להיות מתוכננת ולא לנסוע בנתיב השמאלי כי "וואלה 110 מספיק, זד**נו כולם אין כוח להזיז תהגה 7 מעלות".

הלוואי ולא הייתי צריך לעקוף 30 או 40 פעמים מימין בנסיעה שגרתית בכביש החוף. הלוואי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לא התעלמתי מכלום.

אתה תיארת מצב שבו אתה יכול לעבור לאמצעי אבל אתה לא עושה את זה, כי אין כוח לחזור לשמאלי שוב.

זו התנהגות שתואמת בדיוק את מה שכתבתי.

זה גם ההבדל בינינו. אם מישהו מהיר ממני, אני זז ימינה גם במחיר של להאט קצת, ואז אם צריך חוזר שמאלה ועוקף את האטי בנתיב האמצעי. תקרא לי פראייר, אבל ככה אני נוהג. עובדה שאני לא זוכר מתי פעם אחרונה הבהבו לי באורות (להבדיל ממך) ובטח שלא עקפו אותי מימין.

כנראה פספסת את זה

אני תמיד מקפיד לנסוע על הימין כי אני לא רואה שום תועלת בעוד 20-30 קמ"ש מעל מהירות המותרת חוץ מקנס אפשרי וצריכת דלק נוספת. אין ממש מה לעשות עם הדקות המעטות האלו שאתה חוסך בנהיגה במהירות מופרזת.

אני לא הולך לתת לך דין וחשבון על הנהיגה שלי, רק אומר שמעולם לא קיבלתי צפירה, לא אורות ולא כלום.

כשתשב לידי בזמן נהיגה אז תוכל להגיד "להבדיל ממני". עד אז, תשמור את השוואות שלך לעצמך.

פורסם

לא. אני לא אשמור אותן לעצמי. אם משהו מפריע לך אתה מוזמן פשוט לא להגיב ולהמשיך הלאה.

איך אומרים? לא נגענו:

ולכל אותם ממהרים שנמצדים ומסמנים עם האורות - תמשיכו להתעצבן עד מחר

פורסם (נערך)

גם אני מוכן לעתים לנטוש עקיפה כדי לאפשר לרכב מהיר לעבור, אבל לא לזגזג הלוך-ושוב ללא הרף כי התנועה בימין אטית ממני אבל התנועה בנתיב השמאלי מהירה יותר.

מעברי הנתיב הלוך-ושוב במצב כזה גורמים להפרעה (שלא לדבר על סיכון) רב בהרבה מהישארות בשמאל.

היכן בדיוק מותחים את הקו תלוי בתדירות של מעברי הנתיב, כך שזה משהו שקשה לשפוט מקריאת תגובה באינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לא. אני לא אשמור אותן לעצמי. אם משהו מפריע לך אתה מוזמן פשוט לא להגיב ולהמשיך הלאה.

איך אומרים? לא נגענו:

ומי אמר שזה לי?

לא כל דבר שאני כותב ואומר הכוונה שזה נעשה כלפי :)

אז פחות הצליח לך. לא נורא, פעם הבאה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לנהוג קבוע בשמאלי רק כי אתה במהירות המקסימלית המותרת בלי לעקוף אף אחד זו התנהגות אנוכית ופסולה, לא משנה איך תסתכל על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרבה פעמים בכביש עם 3 נתיבים הנתיב הימני הוא המהיר ביותר.. אני דווקא בעד שיהיה פנוי, ככה השתלבויות ויציאות אל ומכביש מהיר הן חלקות. ז"א אין לי בעיה עם זה שהנתיב באמצע הוא איטי יחסית. אבל הנתקעים בשמאל מעצבנים. ואני לא מרבה בכלל למהר בשמאלי. ועדיין נתקל בטיפוסים כמו shachar187 לא מעט. אז אני מבין שיהיה עדיף בשביל מערכת עצבים שלי לעבור לנתיב המהיר (הימני) ולעקוף את המכשול.

פורסם
ניקו, המצב ששחר מתאר הוא לגיטימי. אף אחד לא מצפה ממך לדלג הלוך ושוב בין הנתיבים בתדירות גבוהה כדי לפנות מקום לנהגים מהירים יותר.

ממש לא לגיטימי. זה מצב של חוסר תרבות נהיגה קלאסי ומדהים שגולשי הפורום הנ"ל שאוהבים להלין על הישראלי המכוער בכביש מעודדים את ההתנהגות הנ"ל.

הנתיב השמאלי הוא נתיב עקיפה,לא נתיב "אני נוסעת 10 קמ"ש מעל זה שבימין".

לפי החוק עליך לשמור על הימין. ז"א שכן אתה יוצא שמאלה כל פעם כשאתה מתקרב לרכב אטי ממך וחוזר לימין עם השלמת העקיפה כדי להשאיר את השמאלי פנוי לאלו שמהירים ממך.

אם אתה חושש ממעבר נתיב תוך כדי נהיגה בתנועה זורמת, עדיף שתפנה את הכביש כלל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה הכל מעגלים של דושבגיות.

תכלס החראות האמיתיים לרוב נמצאים באמצעי. ואני הרבה, הרבה יותר מתעב את אלו שיושבים על 90.00 עגול באמצעי, כשגם מימין וגם משמאל עוקפים אותם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הנתיב הימני באמת מהיר יותר בדרך כלל עד שאתה מגיע למשאית אבל לא יכול לעקוף כי המפגר בנתיב האמצעי מחליט להשוות מהירות.

אז אתה מאט, עובר לאמצעי מאחורי אותו מפגר, מנסה לעקוף אותו מהשמאלי אבל אז שחר187 נוסע שם במהירות המותרת ולא נותן לך להיכנס, אתה מסמן לו עם האורות אבל זה לא מזיז לו.

מפה לשם אתה מגיע הביתה, מצית לשכנים את הפח זבל, נכנס לבלוגים של ניאו נאצים, מגלח את הראש, לובש מדי ב' שגנבת מהמילואים האחרונים, קונה רובה סער וקוק מנציג משפחת הפשע הקרובה לאזור מגוריך, עולה על הגשר איפה שההוא מהשרשור של לוחיות רישוי מיוחדות מצלם ומתחיל לרסס מכוניות חולפות עד שהליקופטר של המשטרה מוריד אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...